Şimdi Ara

Buyrun bi HACI ZEKİ DAHA-yalanın en gıralı-muahaha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi mailimi kapattım zor duruma dusmemk için ama arkadası reklam etmek istiyorum kendisi alemuser dir bu forumda bi kac chara acil alıcam vb. mesjlar attıgı için baya kıllandım buyrun gulun eglenin HACI arkadas yanlıs yoldasın böylelerini teşir etmek lazım ki baskasının canını yakmasın

arkadas ekledi ünlü olucaksın dediimde tekarar actı bişiler dedi tekrar engelledi haha

• kuccuk okuyamıyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardStarr

kuccuk okuyamıyoz.
    Yazık.Sırf şu kıçıkırık oyun için dinini,şerefini satıyolar ya daha ne diyim.Bide yabancılarda suç buluruz.Buyrun herşey apaçık ortada...

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardStarr

olsaydi bi charım verirdim bakalım allahını kitabını biliyomuymuş.

Alıntıları Göster
    hahhauah hacıya bak hizaya gel

• quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Böyle lerini bulup öldürmek istiyorum

Alıntıları Göster
    0-6 yaş grubu içerisinde kesinlikle

we şu sözde ne kadar boş gelior artık bana 2mizde türküz

bence türkün türkten başka düşmanı yoqtur

edit:pure glavier ne demek yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 3 Ağustos 2007; 22:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

0-6 yaş grubu içerisinde kesinlikle

we şu sözde ne kadar boş gelior artık bana 2mizde türküz

bence türkün türkten başka düşmanı yoqtur

edit:pure glavier ne demek yaw

Alıntıları Göster
    Hacıyım Demiş Ya Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Hacıyım Demiş Ya Süper

Alıntıları Göster
    walla abi bak bi giricem çıkıcamwalla bak yeminle benimde charımı soydular ama ben kul hakkından anlarım

şaka bi yana da bu numarayı kimse yutmazkilafa walla die başlayan adamdan hayır gelmez kimseye

ha bu arada charın linkini versene bakalım merak ettim şimdi

hayırlı satışlar:not

• quote:

Orijinalden alıntı: gRagoN

walla abi bak bi giricem çıkıcamwalla bak yeminle benimde charımı soydular ama ben kul hakkından anlarım

şaka bi yana da bu numarayı kimse yutmazkilafa walla die başlayan adamdan hayır gelmez kimseye

ha bu arada charın linkini versene bakalım merak ettim şimdi

hayırlı satışlar:not

Alıntıları Göster
    Dinini bir oyuna satan şerefsiz ve adi insan parçası.Görüntü insan ama... Hesabını ötede verecek şerefsiz.

• yaşı 15 i geçmez okadar diyorum size
  • hacıya bak aarkadasına yuksek lw charım var dıe yalan atıo uheueh
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaXaX

hacıya bak aarkadasına yuksek lw charım var dıe yalan atıo uheueh
    http://forum.donanimhaber.com/m_16369002/mpage_1/key_//tm.htm#16369002 charın linki bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agnessé

http://forum.donanimhaber.com/m_16369002/mpage_1/key_//tm.htm#16369002 charın linki bu :)

Alıntıları Göster
    Chara bi giriyim okuyum üfleyim çıkıcam başına bişi gelmesin kazadan beladan uzak dursun kötü bir niyetim youk

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Dinini bir oyuna satan şerefsiz ve adi insan parçası.Görüntü insan ama... Hesabını ötede verecek şerefsiz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

+1

Bunlara Lv80 char veriyim karşılığında İslam Dini'ni bırak deseler onu bile yapacak kadar.. insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 4 Ağustos 2007; 5:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

+1

Bunlara Lv80 char veriyim karşılığında İslam Dini'ni bırak deseler onu bile yapacak kadar.. insanlar.

Alıntıları Göster
    hacca gittim diyor ama küfür etmek istemiyorum diyor hem hacca gidiyor hem dinine düşkün hemde küfür edebilirim diyor orda küfür etmek istemiyorum lafını yazmasaydı çarı almak isteyeni savunurdum ama yalanları küfür etmek istemiyorum lafından ortaya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Ağustos 2007; 6:08:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

hacca gittim diyor ama küfür etmek istemiyorum diyor hem hacca gidiyor hem dinine düşkün hemde küfür edebilirim diyor orda küfür etmek istemiyorum lafını yazmasaydı çarı almak isteyeni savunurdum ama yalanları küfür etmek istemiyorum lafından ortaya çıkıyor

Alıntıları Göster
    1001 yola başvuruyor elemanlar scam için artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvilPhoenix

1001 yola başvuruyor elemanlar scam için artık.

Alıntıları Göster
    ya bir şey dikkatimi çekti ne zaman birisi kendisini scamlemeye charını-itemını çalmaya kalkan birinin screenshotını yollasa scammer herif hep caps lock açık olarak yazmış oluyor..ne iş? türkiye scammerlar odasının böyle bir yönetmeliğimi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Stanton

ya bir şey dikkatimi çekti ne zaman birisi kendisini scamlemeye charını-itemını çalmaya kalkan birinin screenshotını yollasa scammer herif hep caps lock açık olarak yazmış oluyor..ne iş? türkiye scammerlar odasının böyle bir yönetmeliğimi var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

heyecandan ne yapacaklarını şaşırıyorlar
    edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Ağustos 2007; 7:02:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.