Şimdi Ara

BUYRUN & HOŞGELDİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd91531

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93360

500 civarında + ve - leri söylermisin

A700 6.0MP : 568,18 YTL
    A560 7.1MP : 475,24 YTL

neden böyle
    birinin çözünürlüğü yüksek ama daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebuyukkaya -- 12 Temmuz 2007; 1:10:49 >

• çünkü çözünürlük çok da önemli değildir eğer ki çok çok büyük baskılar almıcaksan

6 MP yeter de artar bile

A560 iyi makina bence, biraz bekle yorum gelir daha fazla.
  • Bildiğim kadarıyla A700 A56'dan üst değil mi?

Ee neden ucuz
  • yooo yanlışın var a700 daha pahalı
  • Bence A700 al.6x optik zum var.6 mp de gayet iyidir.Sensör boyutlarıda aynı.
  • görüntü sabitleyici ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bu kadar acele edip sonradan pişman olma
  • QamiQaze iyi demişsin,
    Ne ki bu başlık böyle ? Hala alışamadık Forumlara. Düzgün başlık yazmayı öğrenemedik.
    Kim kovalıyo kardeşim Makine al diye?
  • sayın üye msn'de görüşüyorum o yüzden benden cevap bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebuyukkaya

görüntü sabitleyici ne

Tripod kullanmadığın zamanlarda yani elle fotograf çekerken makinayı titretmenden kaynakllanacak olan fotograf üzerindeki kaymaları en aza indirgeyen bir özellik.Adı üstünde bir nevi görüntüyü sabitliyo.Bu özellik çekecegin nesneleri daha kolay odaklamanı ve fotograf karesi üzerinde çektigin neslerde hicbir kayma olmadan durağan halde cıkmasını sağlar.Özellikle zoom arttıkça titremede daha belirgin hissedildiğinden yüksek zoom lu makinalarda cok işe yarıyor.Alacagın makina ne olursa olsun bence bu özelliğin bulunması lafta deilde gerçekten iş görecek bir özellik.
  • ok şimdi anladım
    Peki başka hangi özellikler olması gerkiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

bence bu kadar acele edip sonradan pişman olma

QamiQaze nin yorumuna aynen katılıyorum.

İlk tercihlerin olan CANON larla sonradan birsonraki tercihin olan OLYMPUS SP 510 UZ birbirinden farklı makinalar.
    Sana bir tafsiye:Eğer ilk iki CANON gibi compact sınıfı bir makina alıcaksan sensörü büyük olan makinaları tercih et bence.Çünkü bir fotograf makinasında kullanılan sensör makinanın hemen hemen yarısı demektir.Geri kalan tüm diger özelliklerde diğer yarısını oluşturur.
    OLYMPUS SP 510 UZ gibi genelde dslr-like sınıfı diye adlandırılan bir makina alıcaksan bu sınıfa giren yüksek zoom lu makinalar için ise durum biraz farkı.Bu sınıftaki makinaların hemen hemen tümünün sensör boyutları aynıdır (FUJİler haric)Verecein paraya SP 510 UZ den cok daha güzel olanları var.

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1228-1523-1339-1229.html

Kararını vermeden önce forumda kendi topikleri bulunan birkaç modeli daha incelemeni tafsiye ederim.

SANYO E6
    SANYO E60
    FUJİ S5700
    FUJİ F30
    CANON S3 ....vb

Bence aceleye getirme,kendin için eniyi olanını şeç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dnn -- 11 Temmuz 2007; 18:54:59 >

• CANON S3'de güzel makina düşünüyorum ben kendime ama msn'deki abimiz karar kılmış A560'a hayırlısı olsun dyorum ama ben ya ikinci el NIKON D100 yada Sıfır CANON S3 makina alacağım

SENSÖR ?
  •  BUYRUN & HOŞGELDİNİZ
    Böyle bir resmi nasıl çekebilirim
    Diğer başlıkdan alıntı yaptım zifiri karanlıkda çekilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.