abiler yaa ben resim koyamıyom nedense resim yüklendi diyoo ressim gelmiyoo
quote:
Orjinalden alıntı: fatsali
bence assasıan skilli güzel değil.Bir yerden duymuştum spike dan biraz daha az wuruyormuş.
uçmayalım 70 skili kötüymüş gıykkkkkkkkkk 70skilini wurunca defans farketmez direk damagını werirsin aynı cut gibidir başkalarını yanlış yönlendirmeyelim
lightingin 70in simgesi super avatar yaptım
bloody beast spike tan güçlü olduğu ve pierce gibi olduğu zmnlar wardır mesela güçlü birine karşı 3 spike a sahip olmak gibi ve 3 saniyede doluo pierce gibi vurduğu zamanlar eziklere vurduğun dmg lerdir
valla asasıyanla oynamak becerı ısıdır o skıllerı sıralamak r-skılw-r skıllerı yapmak herkezın ısı deıl bence bızdede lvl 70 asasıyan var xıgenonda olanlar bılır weithforme adam cz ye geldımı sankı human_campion gelıyor kımse elınden kurtulamıyor ama dedıgım gıbı asasıyanla oynamak herkezın ısı deılll
quote:
Orjinalden alıntı: Mythic
quote:
Orjinalden alıntı: Elky
quote:
Bufferın 70 skilli çok hoşuma gitti.Partye 3000hplik buff veriyo.
Bilmeden sallamayın...
Lvl 70 Priest Buffer olduysa 2K Buff verir vede Tüm partiye aynı anda Cure atabilir.
bi linke bak istersen
Ne demek bu şimdi? Ben yanliş mi söylüyorum? Hayatınız lvl 70 Bufferla aynı partide olmadıysan bilemezsin tabi... Benim 2 priest arkadaşimda şuan lvl 70. Biri Buffer diğeri Duffer.
lvl 70 Priest 2K Buff verir. 3K değil. O sitede ne yazdiğı umrumda değil. o sitenin yazari benden iyi bilmiyor çünkü. Sitenin Editörünüde CYPHERdan bilirim, az eziktir... Hem fu.ckingaming Forumunda soru sorar hemde resmi forumda Mod olur işte bu kadar eziktir Vi5iON...
güzel bir site
Teleport to selected party member's location
BU NE DEMEK? WARRİORLARIN DEFANSINDAKİ 50 SKİLLİ?
quote:
Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@
Teleport to selected party member's location
BU NE DEMEK? WARRİORLARIN DEFANSINDAKİ 50 SKİLLİ?
valla tam bilmiom ama çevirebildiğim şöyle:
partydeki bi adamı seçiosun ve onun yanına tp oluyosun.
skillerin resimlerini değilde kullanırkenki resimleri oyllarsanız veya varsa öle bi resimler daha iyi olur ehehehe çok şey istiorum ama bide emredermiş gibi oldu şimdi ONLARI YOLLAYIN LAN der gibi eheheheh bunları zaten herkes bilio dostum şöle bi meteor resmi olsa fenamı olur ama ateş olsun elektriğide bütün millet bilio ne çok şey istiorum yaaa eheheoeueh
quote:
Orjinalden alıntı: ali_emre
2000 güzel kardeşim yanlış yazmışsın
sağol arkadaş bence en güzeli magenin meteoru areste shigsy denen bi herif sallıyodu meteor
ŞU MAGE NİN 70 METOUR SKİLİNE BAYILDIM YAAAA!!!
BEN ARES TEN 55 PİRİEST Rojin_
quote:
3000 değil 2000
quote:
Orjinalden alıntı: zatoichii
quote:
3000 değil 2000
3000
quote:
Orjinalden alıntı: troy
quote:
Orjinalden alıntı: zatoichii
quote:
3000 değil 2000
3000
Troy 2000 arkadaşım hiç 2000 buff aldınmı bir buffer'dan 3000 yanlış bana eleman 2000 buff verdi 3000 diğil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme