Burda bi site var bi arkadaşım vermişti nerden aldığını bilmiyorum belki burdanda almış olablir. Merak edenlere bütün 70 skilleri
Bufferın 70 skilli çok hoşuma gitti.Partye 3000hplik buff veriyo.
saol kardeş
saol sekant güzel skilller bende diezden CrAzY_zOmBie tanısırızzzz
[Deleted by Admins]
Tabi ki tanışırız ne demek. Ha bu arada 70 skilleri gerçekten çok güzel insanın 70 olası gelio ama napalım olcak şeydiil heralde 4 - 5 ay daha eşşek gibi kasmak gerekir beni milim bitti. 62 ye kasmaya bile üşeniorum ama kascam zor ve sıkıcı ama napalım. Benim en çok dikkatimi çeken assassinin 70 skill i. Bide ben 70 olsam bunnarın hepsini derdim diorum devamlı reskill yapardım
abi ne bunlar yawwwww.Çok manyak yaw.Hadi oyuna girip lvl kasalım
ya süper skiller ama benim bi sorum olucak ben warrior alıcam yeni serverda ve ben skillerii nasıl vermeliyim
way be çok saol
Benim görüşüm warrior olcaksan ben Attack/Defansı tek geçerim bence berserkerda çok güzel ama üzerindeki itemler ii değilse adamın çok zayıf kalır. Eğer sağlam itemlerin varsa veya olduğunda bence atack/berserker süper olur. Kimseyi tanımazsın ezer geçersin.
Benim fikrim
bu lwl adamlarla ne savaşta nede cz de karşılaşmak isterim sağol iyi bulmuşun bizde 70 skili merak ediyoduk
warior skil manyak ya ...
ark.bu warriorda skillerinde berserker ne işe yarıo
Dostum berserker çok işe yarar mesela örenkliyelim atak hızını arttırabilirsin yani dah seri vurusun. Extradan 15 str verir Aynı zaman da dex vererek ıskalama şansını azaltırsın. Mana yı nerjiye çevirebilirsin tam terseide mümkün enerjiyide manaya da çervirebilirsin. Bir güzle yanı daha Berserkerin 60skilli alan vurursun pro yapar gibi fakat az vurur ama şekil olur 55 skilli atak hızını%30 arttırır.
Defansına güveniosan ve resistancelerin sağlam ise hiç düşünme dön derim. Sadece bi kötü yanı vardır. Boss keserken zorlana bilirsin çünkü defansın azalır.
walla bence Priest abi alayına gidiyor zaten
quote:
Bilmeden sallamayın...
Lvl 70 Priest Buffer olduysa 2K Buff verir vede Tüm partiye aynı anda Cure atabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Elky
quote:
Bilmeden sallamayın...
Lvl 70 Priest Buffer olduysa 2K Buff verir vede Tüm partiye aynı anda Cure atabilir.