Şimdi Ara

@@Buyrun Xıgenon HeLL CLanından ((Yeni)) resimLer.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asrın kafede noob char açıp habire oyda verdiniz cem1976
  • çook beyendim ama elbiselerde aynı olsa mükemmel olacak neyse oda büyük bir sorun degil oda zamanla olur herhalde
  • Ceza adamımsin pm bakarmisin
  • beyler siz diosuns ya işte clan açtırdı fln filan e o zaman siz de yapın çok biliosanız hadi yapın sizde öyle ben size hiç bişi demem sadece tebrik ederim
  • 1nequetible die bi char var ya lvl 70 warrior o bizim cafeden oynuo inanmayan gelsin ankara batıkent cd internet kafe Mobil lisesinin aşşağısında

CHARI KULLANMAYI BAYA İİ BİLİO
    istersenin abiyi tanımlayım :D
  • black bizim clanın logosu sizinkiyle aynı RadicalNoise çok güzel clan Hell çok beğeniyorum
  • clan plüz
  • süper işareti olmayan bi kaç kişi war onlarda çıkarsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

Asrın kafede noob char açıp habire oyda verdiniz cem1976

çekemiyosan UZA die bi Laf war biLdinmi ?
  • bugün x1de npcler ve kuleler yok bug olmuş, eski tower bugcı hell clanı bu bugıda fırsat bilip yine human towna girdiler. nerde fırsat varsa hemen atlıyorlar, kral olmak içinde katakulli yaptıklarına inanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

bugün x1de npcler ve kuleler yok bug olmuş, eski tower bugcı hell clanı bu bugıda fırsat bilip yine human towna girdiler. nerde fırsat varsa hemen atlıyorlar, kral olmak içinde katakulli yaptıklarına inanırım.

:) yok canım onlar oyle şey yapmaz
  • güzel ssler keske benimde böle bi clanım olsa :( edanada 60 lvl ve 45 lvl charım war clan pls
  • ordaqi DeviLinSiDe clanı orc mu oldu? humandı hepsi ama sizinde clanınız müthiş desem yeri yani
  • inşallah bende o clana geleceğim ceza
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

bugün x1de npcler ve kuleler yok bug olmuş, eski tower bugcı hell clanı bu bugıda fırsat bilip yine human towna girdiler. nerde fırsat varsa hemen atlıyorlar, kral olmak içinde katakulli yaptıklarına inanırım.

tower bug olunca sadece bizim clan değil

bütün server girmiştir. lütfen gerçekçi olalım
  • klan gerçekten çok sağlam ama delos resimlerinde hiç bp veya priest yok neden ki ?
  • eski klanımı hatırlattı bana
  • Harikalar ya bizim niye yok
  • resimLer güzeL tşkLer.
  • SSler çok güzel elinize sağlık @citizen,nefret
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.