Bildirim
@@Buyrun Xıgenon HeLL CLanından ((Yeni)) resimLer..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harika bi organizasyon çokbeendim ELT i geçin gayrı başarıLarınızın dewamını bekLerim -
-
ceza,citizen geLsede düzeLtse diodu sen ne ara geLdin düzelttinlen sendekiLerde güzeL
söle bakim sen neden yoksun cezanın fotoLarda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 3 Kasım 2006; 6:47:35 > -
çok güzel clanınız war -
Clan Dediğin ßöyle Olur -
BU CLANDA ZAD DIYE BIR MAGE OLMASI GEREKIYORDU O NCS MI YAPTI YOKSA BURDAMI YOK -
UfaKLarı Sıra Gecesi
Çok Güsel SS LEr ELLerine SağLık .. -
:)) Olm ceza bak bu resimlerin arasında diğerleri yok..
CZ de yeya Townda yatığğın resimler benim gelip 30 taşa kaldırdığım HELL clanının resimleri nerde ?!?
30 TAŞ RESSERİM ESLANT HARİÇ GELİRİM ÜCRETSİZDİR SERVİSİM BAĞIŞLARA SEVİNİRİM EKLE GELİRİM
BENİ TANIYAN BİLİR
IDeAtHeRI = 30STONERESSER klanı başkanıyım.
Lütfen birazda değişik resimler koyun oyundan zevk almak için :)
Kolay gelsin ben herzaman TOWN dayım.. -
Bisi Soracam HeLL clan baskanı cem1976 ının pelerin neden beyaz bi cvp alabilirmiyim nasıl aliniyo mera ettim
Bilmemek ayıp deil ogrenmemek ayıptır! -
quote:
Orjinalden alıntı: XantoR
Bisi Soracam HeLL clan baskanı cem1976 ının pelerin neden beyaz bi cvp alabilirmiyim nasıl aliniyo mera ettim
Bilmemek ayıp deil ogrenmemek ayıptır!
Kral Olduğu İçin .. tabiki BilMemek Diil Örenmemek Ayıp -
süperr -
böyle bir clanımın olmasını isterdim -
Harbi süper -
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
quote:
Kral Olduğu İçin .. tabiki BilMemek Diil Örenmemek Ayıp
Cok sagol -
Hell clanı gercekten cok başarılı bir clan CEM i gerçekten çok tebrik ediyorum. Fakat clana son aldıgı elemanlar Clan için pek hayırlı olmuyacak sanırım :) en azından benim düşüncem. tekrar başarılar diliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: tRoq
Hell clanı gercekten cok başarılı bir clan CEM i gerçekten çok tebrik ediyorum. Fakat clana son aldıgı elemanlar Clan için pek hayırlı olmuyacak sanırım :) en azından benim düşüncem. tekrar başarılar diliyorum.
Dimiya beni alsalar güsel olmazmı tRoq az emeğim yok size herkezden çok kastım size xp :)
30 TAŞ RESSERİM ESLANT HARİÇ GELİRİM ÜCRETSİZDİR SERVİSİM BAĞIŞLARA SEVİNİRİM EKLE GELİRİM -
quote:
Orjinalden alıntı: tRoq
Hell clanı gercekten cok başarılı bir clan CEM i gerçekten çok tebrik ediyorum. Fakat clana son aldıgı elemanlar Clan için pek hayırlı olmuyacak sanırım :) en azından benim düşüncem. tekrar başarılar diliyorum.
sizin clanda çok başarılı. bende seni tebrik ediyorum. -
kusura bakmayın ama azcık eleştiri yapcam
hell ve cem1976 nın krallıgı konusunda
klanınızdan adamlara klan kurdurup aly verdiniz ve 30 lvl in ustundeki herkesi klana aldınız
ve oyları cem1976 ya vermesi durumunda klanda kalacagını lvl in önemli olmadıgını soylediniz
tabi herşey koprüyü gecene kadardı
cem kral oldu hell1 hell2 diye actıgınız klaları kapattınız ve asıl klanınıza geri döndünüz
bu isimlerden özellikle biri ile karşılaştım ve konuştum ezik bir charım vardı bana gel klanda kal dedi ama ceme oy ver
bende benim lvl 40 dedim oy verdikten sonra nasıl olsa atacaksın dedim o yuzden sen atmadan ben cıkayım dedim
bu adam tolga55 hell2 yi kuran kişilik
oy toplamak için super bir taktik
ben oyumu cem1976 ya verdim tek neden ilk sırada olması idi
cem1976 nın krallıgına bir diyecegim yok ama klanı ve etrafındaki adamlar yerine oyunaki herkes için bir seyler yapabilir
exp event gibi mesela
koperleri ko ya rapor etmek gibi mesela
özellikle cz andream kosperleri
yapacagı cok sey var ama öncelik kendi e klanı olamamalı kral bagımsız olmalı
ve herkese yardım etmeli
BU ARADA RESİMLER COK HOŞ ALLAH UTANDIRMASIN
BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLERİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 3 Kasım 2006; 15:02:00 >
-
quote:
:D:D:D
ayrıca nefret hakkaten guzel clan
ve ssler de cok guzel ozellikle 4 numara...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X