Bildirim
New İtemler - New Maradon Maradon Haritası Ve JAPKO Dan resimler ( SS )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni mordonmu boyle olucak ?
-
haritayı koydum arkadaşlar -
bu degısıklıkler ne zmn gelcek bılen varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: casper987
bu degısıklıkler ne zmn gelcek bılen varmı?
Çok az kaldı eminim :) ama sabır işte knight sağı solu belli değil Pohaha adamların elinde box eldivenleri var yaf :))))))))) -
kim kimden ç(aldı) bilmiyorum ama Fly For Fun'da da box eldiveni vardı. belki de ikisi de başka bi oyundan ç(almıştır) -
zuha yhaf knight da sıkıcı olmaya başladı bir kaç activite yapsalar bence maradon deişmez ama bilemicem -
cok guzel olur boyle olursa insallah yeni buglar cikaz -
:) Güzel itemlerin resimleride varda elimde onları yüklemekle uğraşmıyım diyorum sadece bunlar değil he bu SS ler Sabah 8 De cekildi Az kişi online idi Kim bilir nelar daha vardır bakarım birazdan yine :D -
SaoL vaLLa güzel PayLasım Emeğe saygı
Saygılar..!
-
ups -
güzel resimler emeğe saygı -
emeğe saygı çok uğraşmışsın belli -
güzel araştırmışsın saol da ne o itemler öle oyunu mario ya çevirmişler yok box eldiveni falan filan çok gıcık itemler çıkmış -
private serverda var bu itemler . tabi onlarda japkodan çalıyor -
eline sağlık saol -
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
private serverda var bu itemler . tabi onlarda japkodan çalıyor
ben bu resim leri Ss leri bir yerden calmadım bizzat kendim japkoya girdim oradan cektim ss halinde sundum sizlere inanmakda yada inanmamakda özgürsünüz -
quote:
Orjinalden alıntı: anexdet
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
private serverda var bu itemler . tabi onlarda japkodan çalıyor
ben bu resim leri Ss leri bir yerden calmadım bizzat kendim japkoya girdim oradan cektim ss halinde sundum sizlere inanmakda yada inanmamakda özgürsünüz
yaw bu lafın neyini anlamadın bilmiyorum ama . sana sen çaldın demedim . aynılarını private serverda gördüm demek istemiştim onlarda bu itemleri japon serverinden alıyor güzel silahlar apleri de yüksek
-
güzel çalışma -
Süper yaw
Ama ben KO nun şimdiki halinden memnunum , yeni itemler gelicek bu sefer onları almak için uğraşcaz
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X