Şimdi Ara

Büyücüler vs dormammu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Taş gücü bakımından ruh taşı daha güçlü diye biliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Taş gücü bakımından ruh taşı daha güçlü diye biliyorum :D
    Ben hangisi güçlü bilmiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor fate genel olarak superman in bir tık altı gibi.Fakat kent nelson fate zamanı gelince marvel skyfather ları seviyesinde diyebiliriz.Hatta daha üst seviye featleri oluyor zaman zaman.Dormammu gibi bir tehtidle karşılaşırsa ona baya sıkintı çıkartır.Yanında da güclü büyücüler varken 1. Raundu büyücüler alır.

2. Raund için emin konuşamayacağim fakat bildiğim kadarıyla dormammu kendi boyutunda çok daha fazla gücleniyor.O yüzden 2. Raund dormammu alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 20 Ekim 2018; 3:51:23 >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Kate nelson olan fate Superman'den güçlü diğer fate'ler ne kadar güçlü bilmiyorum.
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada çok teşekkür ediyorum.Link attığın siteye kaydolup en az bi 100 çizgi roman indirdim.Baya çok içerik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 20 Ekim 2018; 5:39:19 >
    Fate gibi bir büyücüyü Superman alt edemez. Adam hem çok üst düzey bir BÜYÜCÜ hem de Superman'in zaafı olan bir şey BÜYÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 20 Ekim 2018; 12:37:34 >
  • Fate Supermanden baya baya güçlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim hocam. Ya belki bloglardan daha çok içerik var bu sitede. Biraz karıştırınca baya bir şeyler çıkıyor.
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Hocam bi özele bakabilirmisin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_of_Asgard kullanıcısına yanıt
    Kent nelson güçlu superman den.Son dönemdeki fate cok daha zayıftır superman dan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.