Şimdi Ara

BÜYÜK Bİ PATCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler DC yiyen warmı? Eğer herkez yediyse bu DCyi hayırlı olsn 1475 gelio walla bu yeni patch bence bayaa buyuk boyutta olcak çnku oyunda su sıralar çok hatalar war we bunu kapamak icine bayaa buyuk bi patch gerekecek bence tabi siz ne düsünürsünüz bilmem :)

• YA bi bırak dün de bu saatlerde aynı şey oldu ne pachi
  • bu 2-3 haftadır herkesin birden kaçıncı dc yemesi yani ben 354653164 den sonrasını sayamadım
  • her dc de patch gelseydi şu an 9887 inci patchda olurduk
  • 17 gün oldu. :))
  • Bumu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MSeckin18

beyler DC yiyen warmı? Eğer herkez yediyse bu DCyi hayırlı olsn 1475 gelio walla bu yeni patch bence bayaa buyuk boyutta olcak çnku oyunda su sıralar çok hatalar war we bunu kapamak icine bayaa buyuk bi patch gerekecek bence tabi siz ne düsünürsünüz bilmem :)

Patch oyundaki hataları düzeltir. Kosp, dube, bug gibi seyleri.

Ama hepimizde biliyoruzki KO ya bir yuklenme var oyuncu sayısı asırı arttı
    Yani altyapı yetersiz kaldı bu kadar oyuncu icin baglantı hızlarını duzenlemeleri lazım
    patch gelse bile tamda düzelmeyecek
  • Herkes patch gelıcek dio hadi hayırlısı :D
  • 3 HAFTADIR AYNIKİ NE PATCHİ
  • Ya her dcden sonrapach gelse şimdi 4257867488488. pachte olurduk
  • quote:

beyler DC yiyen warmı? Eğer herkez yediyse bu DCyi hayırlı olsn 1475 gelio walla bu yeni patch bence bayaa buyuk boyutta olcak çnku oyunda su sıralar çok hatalar war we bunu kapamak icine bayaa buyuk bi patch gerekecek bence tabi siz ne düsünürsünüz bilmem :)

NASIL HATALAR OLUYOR ??
  • oyunla ilgili yapımcıların çalışması sürüyor nasıl olsa böle devam etmez enidne soununda düzelecektir başka uğraşlara yönelse herkes eminim daha mutlu olacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Patch oyundaki hataları düzeltir. Kosp, dube, bug gibi seyleri.

Ama hepimizde biliyoruzki KO ya bir yuklenme var oyuncu sayısı asırı arttı
    Yani altyapı yetersiz kaldı bu kadar oyuncu icin baglantı hızlarını duzenlemeleri lazım
    patch gelse bile tamda düzelmeyecek

Tamamen katılıyorum.Adamlar biraz para harcasalar,serverları genişetseler sorun kalmayacak bence de.

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

her dc de patch gelseydi şu an 9887 inci patchda olurduk

Haklısın :D
  • Ne patch i ya hergün bu saatte dc yiyiyoz
  • bu patch le heba olan prelerde gelir işalla, ama ben şu an geleceğini sanmıyorum,gelse sabah bakım bittiğinde gelirdi KANIMCA
  • İnş gelirde ama gelse bile neye yarayacakki iki gün sonra hersey gene aynı
  • kısa zamanda büyük patc olabilir moradon değişmesi vs gibi
    inş çabuk gelirde patc bu sıkıntılar biter.
  • al benden de o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

YA bi bırak dün de bu saatlerde aynı şey oldu ne pachi
  • ben ko nun annesını avradını soyunu sopunu kardesını babaannesını anneanesını dedesını amcasını kızını

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.