beyler DC yiyen warmı? Eğer herkez yediyse bu DCyi hayırlı olsn 1475 gelio walla bu yeni patch bence bayaa buyuk boyutta olcak çnku oyunda su sıralar çok hatalar war we bunu kapamak icine bayaa buyuk bi patch gerekecek bence tabi siz ne düsünürsünüz bilmem :)
YA bi bırak dün de bu saatlerde aynı şey oldu ne pachi
bu 2-3 haftadır herkesin birden kaçıncı dc yemesi yani ben 354653164 den sonrasını sayamadım
her dc de patch gelseydi şu an 9887 inci patchda olurduk
17 gün oldu. :))
Bumu şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: MSeckin18
beyler DC yiyen warmı? Eğer herkez yediyse bu DCyi hayırlı olsn 1475 gelio walla bu yeni patch bence bayaa buyuk boyutta olcak çnku oyunda su sıralar çok hatalar war we bunu kapamak icine bayaa buyuk bi patch gerekecek bence tabi siz ne düsünürsünüz bilmem :)
Patch oyundaki hataları düzeltir. Kosp, dube, bug gibi seyleri.
Ama hepimizde biliyoruzki KO ya bir yuklenme var oyuncu sayısı asırı arttı Yani altyapı yetersiz kaldı bu kadar oyuncu icin baglantı hızlarını duzenlemeleri lazım patch gelse bile tamda düzelmeyecek
Herkes patch gelıcek dio hadi hayırlısı :D
3 HAFTADIR AYNIKİ NE PATCHİ
Ya her dcden sonrapach gelse şimdi 4257867488488. pachte olurduk
quote:
NASIL HATALAR OLUYOR ??
oyunla ilgili yapımcıların çalışması sürüyor nasıl olsa böle devam etmez enidne soununda düzelecektir başka uğraşlara yönelse herkes eminim daha mutlu olacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
quote:
Patch oyundaki hataları düzeltir. Kosp, dube, bug gibi seyleri.
Ama hepimizde biliyoruzki KO ya bir yuklenme var oyuncu sayısı asırı arttı Yani altyapı yetersiz kaldı bu kadar oyuncu icin baglantı hızlarını duzenlemeleri lazım patch gelse bile tamda düzelmeyecek
Tamamen katılıyorum.Adamlar biraz para harcasalar,serverları genişetseler sorun kalmayacak bence de.
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
her dc de patch gelseydi şu an 9887 inci patchda olurduk
Haklısın :D
Ne patch i ya hergün bu saatte dc yiyiyoz
bu patch le heba olan prelerde gelir işalla, ama ben şu an geleceğini sanmıyorum,gelse sabah bakım bittiğinde gelirdi KANIMCA
İnş gelirde ama gelse bile neye yarayacakki iki gün sonra hersey gene aynı
kısa zamanda büyük patc olabilir moradon değişmesi vs gibi inş çabuk gelirde patc bu sıkıntılar biter.
al benden de o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
YA bi bırak dün de bu saatlerde aynı şey oldu ne pachi
ben ko nun annesını avradını soyunu sopunu kardesını babaannesını anneanesını dedesını amcasını kızını