Şimdi Ara

Büyük Bimcell zamları sonrası Emekli/Anne/Baba tarife paylaşımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
16
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam hiç biryerde görünmüyor. Babamın hattıda türk telekm oda almıyor paketi. Haftaya Türk telekom bayisine giderim olmazsa fenercel yada bimcele geçicem.

• press-tij kullanıcısına yanıt

TT içi hocam. Bu arada bir ay geçti. Bu bir paket değil. Hayatınızda para olsa bile otomatik yenilenmiyor. Bir ay bitince yeniden alınıyor 444 lü numaradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom konuşma paketlerini kaldırmış adiler. 150 dk vardı emekliler için. Bunlar korona virus gibi yaşlı düşmanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiş sadece teknosa magazalrindan mi oluyor

• deta53 kullanıcısına yanıt

Bu tarifeye hat taşıdık. Sadece teknosa mağazalarında oluyor.

• +50 iki aylık konuşma paketi
    Ev hanımı iki aylık konuşma paketi
    Muhabbet paketi

Dahası ikili paket olarak geçen Aylık 300dk Gibi uygun olan herşey turk Telekom tarafından sonlandırılmış.

Turk Telekom geçiş garantisi verdi de haberimiz mi yok?

• Cimer e yazacaz başka çaresi yok. Kafalarına göre paket kaldırıyorlar.

• Ahlan konuşma paketi mevcut müşteri için devam ediyor ancak Türkler için devam etmiyor

• bu konuşma paketlerini kaldırmaları gerçekten çok acımasız oldu. annem için 150 dk ev hanımları paketini çok uzun zamandır kullanıyorduk. en son 19 TL olmuştu. konuşma paketlerinin kaldırılması sonucu en uygun 45 tl'ye bulabildim. var mı daha uygunu?

• gördüğüm en düşük fiyat sanki.

ben yanlış mı biliyorum , bunu takip etme özellikli saat vs almadana lamama diye düşünüyordum. bir püf noktası mı var, aslında ıskarta dediğimiz yedek hattımız için eğer direkt bu alınıyor ise iyiymiş. 300 dakka en azından bazen gerekli durumlarda işe yarar. ben sanki saat satıyorlarda onlara yönelik vs sanıyordum. gidip sormamıştım dahi.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Akıllı saat zorunlu değil hocam.

Saatim evde duruyor dersiniz, öyle geçiş yapabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kadıköy Acıbadem Nautilus AVM Teknosa ya gittim ama teknocell r bakan eleman arazi olmuş 1 saate yakın bekledim aradılar ha geliyorum ha 10 dakka diye oyaladı, artık başka gün gideceğim.

Türkcell faturasız sadece 50Tl yatırdığı vergisi ödenen hattı 24 ay teknokid saatim evde hattına taşıyacağım. En azından acil durumda 300dk hakkım olsun. Teknocelli olalım.

Diğer hatlar tarife teklif vs takipteyim.

Akıl veren , öneri yapan tüm gorumdaşlara teşekkür ederim. Sayenizde fikir sahibi olup tercihlerim şekillendi.

• Bimcellden buna geçişte ücret çıkar mı acaba?

• Teknosa' ya gittik. Ancak saat almadan kampanyayı vermiyorlar. Orda alım yapacakmışsınız, yoksa veremezlermiş. Ablama alacaktım, kısmet olmadı.

• ring R kullanıcısına yanıt

böyle bir kural yok hocam. oradaki çalışanın uydurması. çok zorluyorlarsa saati alın. hat açıldıktan sonra saati hiç açmadan iade edin.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Ablam gitmişti. Bir de ben denerim. Ama saati aldığımızda iade alırlar mı acaba, internetten olsa tamamda mağazadan geri almayabilirler gibi geliyor. Zaten Teknosa 'yı hiç sevmem.

• ring R kullanıcısına yanıt

tarife şartları burada:

https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturali-/cocuk-saati-tarifesi

saat alınmalıdır diye bir şart yok. oradaki satışçı kişi aklı sıra saati satıp komisyon alacak. size bu şekilde söyledikleri takdirde başka bir teknosa mağazasından saat alımı yapmadan geçtiğinizi belirtin. gerekirse şubeyi şikayet edeceğinizi söyleyin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.