Şimdi Ara

Büyük bir sorunum var sıfır harddisk aldım görüyor ama girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 gün önce yeni bi HDD siparis ettim 1 tb

wd10ezex 64 mb cache Sata

MDL : WD10EZEX - 00BN5A0

Şimdi Arkadaşlar Normal benim harddisk 320 gb dı degistirmek istedim IDE Harddiskti şimdi bağlantıları yapıyorum ana kartta ayarlıyorum kabloları falan

calıstırıyorum bilgisayarı hdd yı görüyor felan 1000 gb yazıyor DİSK BOOT FEALURE Yani disk okunamadı hatası DİSK BOOT FEALURE VS Bİ YAZI GELİYOR

Hdd okumadıgında bu yazı gelır ama benim anakartıma uyumlumu uyumsuzmu bilmiyorum anakart modeli gigabyte intel 1945 for 945GCM-S2L f8b

4m bits

memory type : MXIC 25L4005

Zaten anakartta 3 tane sata yeri var 3 ünede taktım aynı bios çok eski ahcı felan filan yok nasıl yapabilirim bi yardımcı olursanız cok memnun olurum iyi günler herkeze

• güncellleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: knor21

arkadaşlar ben 2 gün önce yeni bi HDD siparis ettim 1 tb

wd10ezex 64 mb cache Sata

MDL : WD10EZEX - 00BN5A0

Şimdi Arkadaşlar Normal benim harddisk 320 gb dı degistirmek istedim IDE Harddiskti şimdi bağlantıları yapıyorum ana kartta ayarlıyorum kabloları falan

calıstırıyorum bilgisayarı hdd yı görüyor felan 1000 gb yazıyor DİSK BOOT FEALURE Yani disk okunamadı hatası DİSK BOOT FEALURE VS Bİ YAZI GELİYOR

Hdd okumadıgında bu yazı gelır ama benim anakartıma uyumlumu uyumsuzmu bilmiyorum anakart modeli gigabyte intel 1945 for 945GCM-S2L f8b

4m bits

memory type : MXIC 25L4005

Zaten anakartta 3 tane sata yeri var 3 ünede taktım aynı bios çok eski ahcı felan filan yok nasıl yapabilirim bi yardımcı olursanız cok memnun olurum iyi günler herkeze

Yeni HDD taktığın İçin bios tan Boot Ayarında 1. Bölüme HDD yi koyman gerekiyor . Boot olurken hata çıkarıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.