Şimdi Ara

BÜYÜK BİR TAKAS YAPTIM HORN CROSSBOW+10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AlChacK

Belediye Direği Yemişssin İron belt ne demek +8 raptor ne demek hele

muahahha en güzel açıklama
  • İİ+8(+5 REB)+İRON BELT+LEGİONNARİA BAND+RAPTOR+8 bunlarımı werdın yoksa yanlış mı goruorum takas ederken kafan güzelmiydi
  • gene kzık herlde neyi düşünerek yaptınki takası
  • Serverı şimdi gördüm bence en iyisini yapmıssın.+8 rapy +8ii cs cogunlukta olan bi server.ama sorarım size kimde +10 hornx var.Buda +10hornxli ardream charı
     BÜYÜK BİR TAKAS YAPTIM HORN CROSSBOW+10
  • CRossbow Tarzı oklarda Weapon Enchant Sc iş görür ki 142 Ap ile Ardream charında bile 2k Ap ye ulaşabilirsin dene gör :)
  • İİ+8(+5 REB)+İRON BELT+LEGİONNARİA BAND+RAPTOR+8

Görünce Şok Oldum Valla CoK Büyük Bir Takas Yapmışsın Sahiden..
    YILIN HATTA GELMİŞ GECMİŞ EN İYİ Kazığını Yemişsin Yazık Verdiğin İtemlere..

Romst3r
    O Charın Üstündekiler +9 Mu Diyelim +9 ,Dexleri + Kac 198 Dex Bonusu Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 24 Mayıs 2008; 16:58:20 >
  • CS + SHard +8 e ver.ADam vazgeçicek sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Serverı şimdi gördüm bence en iyisini yapmıssın.+8 rapy +8ii cs cogunlukta olan bi server.ama sorarım size kimde +10 hornx var.Buda +10hornxli ardream charı

tam ben ap mevzusu açmışken ss koydun hehe

• quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

CS + SHard +8 e ver.ADam vazgeçicek sonra.

Şakamısın sen +8 cs nin 450 ytl oldugu bi serverrdan bahsediyosun.Hiç bir zaman sahip olamadıgını için mi bu kadar gözünde yüksek +8 shard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romst3r -- 24 Mayıs 2008; 16:59:26 >
  • Ordaki ss de +9 2 parça fp var 3 parça olanı var bende hatta şuan 4 parça ama oyuna giremiyorum pre yok ss alıp atıcam pathoslu 2150 ap oluyor...Buda 2000 i aşmış ap

• quote:

quote:

Şakamısın sen +8 cs nin 450 ytl oldugu bi serverrdan bahsediyosun.Hiç bir zaman sahip olamadıgını için mi bu kadar gözünde yüksek +8 shard

+8 cs 450 ytl mi +0 i 500 ytl siz nerden buluyorsunuz bu kadar ucuz bu itemleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: southgate

Ordaki ss de +9 2 parça fp var 3 parça olanı var bende hatta şuan 4 parça ama oyuna giremiyorum pre yok ss alıp atıcam pathoslu 2150 ap oluyor...Buda 2000 i aşmış ap

CoK Komiksin
    Kendini Kandırdın Milleti Kandırmaya Kalkma..KSC At Bakalım Stat Bonusları CoK Abartmışın Lamer xD

• quote:

Orjinalden alıntı: budbundy

quote:

quote:

cs +0 ken asaslar ve mageler takabiliryor sanırsam tam bilmiyorum yalnışta biliyor olabilirim...

+ bastıkca bu kalkanı takacak olanlar sadece priest ve wariror olduklarından fiyatıda düşüyor

• beyler bide şöyle söyliyim bu gibi aşmış itemleri kullanacaksanız biraz fedakarlık yapmak lazım...kazık yemiş olabilirim ama atağı 250 arttırdı atack sc si ile
  • kazığın babasını yemişsin
  • quote:

beyler bide şöyle söyliyim bu gibi aşmış itemleri kullanacaksanız biraz fedakarlık yapmak lazım...kazık yemiş olabilirim ama atağı 250 arttırdı atack sc si ile

O İtemleri Satıp Bir Asas Kursan Atağın Daha COK Artardı Dostum..
    Hem Daha COK İşe Yarardı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

bence direk sat çünkü hornx en son tercih edilecek bow türü.

Öncelikle biçiminden dolayı pk party olcak elindekini görcek adam sen her partye girerken hornx i tradeden göstercekmisin

Ve hornx in yavaş vurmasıda var...

Justsmiled:)Bütün bowlarda slow yazar raptor giga olayı gibi değildir öğrenin bence bunu bir an önce.Ayrietten bendede var serverda olmayan bir iteme sahipsen + kaç oldugu önemli değildir.O itemi alan adam zaten partye girmese bile 65 lvl ken bile 80 okçunun yaptıgı işi rahatlıkla görebilir...Güzel takas diyorum...

1- Türkçe'yi hala öğrenememişsin..
    2- Göz var nizam var Iron X le horn x vur bi bak bakalım hangisi daha hızlı vuruyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

quote:

Ordaki ss de +9 2 parça fp var 3 parça olanı var bende hatta şuan 4 parça ama oyuna giremiyorum pre yok ss alıp atıcam pathoslu 2150 ap oluyor...Buda 2000 i aşmış ap

CoK Komiksin
    Kendini Kandırdın Milleti Kandırmaya Kalkma..KSC At Bakalım Stat Bonusları CoK Abartmışın Lamer xD

ytl cocugu senin beynin basmaz.Başka bi arkadasın actıgı konudan almıstım bunu.Char full dex.En yakın parkada gidebilirsin oynamak için
    Edit:charın sahibi yukarıda yeni ss koymuş şimdi kim lamer.Şu kafatasının içindeki küreyi kullanırsan birazcık ne demek istedigimi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romst3r -- 24 Mayıs 2008; 17:12:15 >

• YTL olarak çook zarardasın
  • quote:

quote:

quote:

Eger bi internet kafen varsa o kadar kolayki herşey.+0 500ytl üstünde olabilir ama + olarak yükseldikçe fiyatı düşer.Ters orantı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.