Şimdi Ara

BÜYÜK BİR TAKAS YAPTIM HORN CROSSBOW+10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER DAHA ÖNCEKİ BİR İKİ BÜYÜK TAKASLARIMI BURDA YAZMIŞTIM...AMA NE YAZIK Kİ KAZIK YEDİĞİM GÖRÜŞÜNDEYDİNİZ ÇOĞUNUZ UMARIM BU SEFER YEMEMİŞİMDİR
    İİ+8(+5 REB)+İRON BELT+LEGİONNARİA BAND+RAPTOR+8 VERDİM +10 HORNCROSSBOW ALDIM 142 ATACK(9.5 İRON BOW A DENK GELİYOR NERDEYSE) SERVER ARES...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 24 Mayıs 2008; 15:21:28 >

• pek iyi sayilmaz bu takas
  • ßerbat...ßana ziyaa lıyon qibi qeldi
  • Ytl'e dökersek senin açından zararlı bi takas olmuş..Satmaya kalksan verdiğin itemları alabileceğini sanmıyorum,satması zor bi' itemdir ama yok kullanırım dersen karar senin,bol şans ..
  • ss koyarmsin ??

nasl yaniyor merak ettim?? [ Mavi ]
  • AYNI HİÇ BİR FARKI YOK +8 HORN CROSSBOWLA AMA İŞTE 142 ATACK
  • Kullanıcaksan süper bi item deler geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede Satmaya Kalkdığında O Kadar İtem Alamazsın Kardeş
  • Horn +10 süper item.Ama para etmez.Çünkü bu oyunda en önemli şey şekil oldu ortık.Kullanmıyacaksan almamalıydın.Kullanıcaksan başa baş sayılır.
  • ytl degeri olarak degerdirirsen cok buyuk kazik yemis oluyorsun,

+10 hxb manes olmasi lazim 250 ytl ye satildigini biliyorum, senin sattigin 2 item raptor+8 ve iron belt degeri direk geciyor 250 ytl yi.

gecmis olsun.
  • kazıkın babasını yemişşin +8 raptor iron belt felan ne demek ya geçmiş olsun
  • SS KOYAMADIM DOSYA BÜYÜK UYARISI VERİYOR UĞRAŞIYORUM KOYACAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 24 Mayıs 2008; 15:37:26 >
  • hani
  • cidden bnde katılıyorum gercek paraya cevirsen fazla para etmez ama snn iteminde oyunda sağlam birde lwlin kac sora bilirmiyim
  • hala cevap alamadım lwl kac ve ne zamandır oynuyorsun sanırım oyun hakkında pek bilgin yok
  • level 67 oyunu 1.5 senedir oynuyorum
  • BU SEFER OLDU GALİBA SS

BÜYÜK BİR TAKAS YAPTIM HORN CROSSBOW+10
  • Kardes cok kötü kazık yemişsin beaa verdiğin itemler boru değil adam kesin bayram ediyodur.
  • Sen bakma bunlara.Clevaer +9 giymeyip shard +7 giyenler bunlar.Kullanıcaksan işine yarar.
  • kazığın allahını yemişsin soğuk bi su ii gider
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.