Şimdi Ara

Büyük Donanım Haber Buluşması (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
48
Favori
51.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Liseli ergenler basar orayı ben almayayım.

Hem de nasıl, çocuk bahçesine döner
  • niye gençleri küçümsüyorlar anlamıyorum
    bizlerde ergenlik yolundan geçmedikmi

gelen gelir gelmeyen gelmez sağa sola sataşıp laf atmanın manası yokki
  • mutlaka gelirim evim yakın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Donanimhaber.com olarak içinde oyun turnuvalarından ödüllü bilgi yarışmalarına kadar bolca aktivitenin yer aldığı, hep birlikte iyi zaman geçireceğimiz bir organizasyon planlıyoruz.

Bu organizasyon 1 veya 2 gün sürecek, katılım ücretsiz olacak ve katılımcılara tişört, kupa gibi hediyeler sunulacak.

Aslen bu planı Haziran ayı içinde gerçekleştiririz diye umuyorduk fakat programda yer almayan bazı etkenler nedeniyle ileri bir tarihe sarmış durumda.

Burada sizlere sormak istediğimiz bu tip bir organizasyonda nelerin yer almasını istersiniz?

Lütfen fikir ve önerilerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Planlanan Buluşma Noktası
    Buluşma için planlanan yer ByHotel. Metro, Metrobüs, Otobüs neyle isterseniz gelebiliyorsunuz :)

https://maps.google.com/maps?q=ByHotell,+Istanbul,+Turkey&hl=tr&sll=37.0625,-95.677068&sspn=58.598104,135.263672&oq=byotel+&hq=ByHotell,+Istanbul,+Turkey&t=m&z=15&iwloc=A

Planlanan Tarih

İlk olarak istekleri toplayıp, katılımcı profilini analiz edip ona göre belirleyelim diyoruz. Özellikle öğrenci arkadaşlar için sınav tarihleri büyük önem taşıyor. Elde ettiğimiz geri dönüşe göre bir tarih belirleyeceğiz. Fakat etkinlik hangi ay olursa olsun hafta sonuna denk gelen günlerde olacak :)

Yaş sınırı

Etkinlikte yaş sınırı veya ayrımcı herhangi bir kural yok. Her isteyen katılabilecek.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut bey mutlaka görmeniz için mesajı alıntıladım

malum ben gelmeyi en çok istiyenlerdeyim fakat ankarada olduğum için gelemiyorum istanbula yakın olsam bile gelirdim

sizden ricam böyle bir buluşmayı full video'a alıp donanımhabere yüklemeniz olucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest

Vip salon var mı

Nerelerdesin sen hacu?

Hanımlardan izin alıp çıkışta senle bir Kadıköy yapalım en gelenekselinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Ya arkadaş bu kadar güzel bir organizasyon planlanıyor, ben yıllık iznimi kullanarak kalkıp Adana'dan geleceğim, millet karşıdan gelmeye üşeniyor..
    8 farklı şehirde 20'den fazla zirve düzenlemiş, 200'den fazla DH üyesinin elini sıkmış adamım.. "Yardım edebileceğimiz bir konu var mı? Biz de bir şeyler yapalım.." diyeceğiniz yerde neler söylüyorsunuz? Siz gelmeyin, hiç gelmeyin.. Biz yeteriz..

Sınırsız pizza yok bu organizasyonda, yıllık iznini harcama boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Vip salon var mı

Nerelerdesin sen hacu?

Gençler beni unuttunuz ama, olmuyor böyle.

• Bende gelmeye çalışıcam..
  • Artvindeyim ve Baraj yapmakla meşgulüm şu anda gelme ihtimalimi sevebilme ihtimalim bile yok. Aslında çok isterdim orada olmak. Bu tür organizasyonlar için çok kişi gelirim falan filan plan program yapar ama gün gelince pek kimseler olmaz ortalıkta, o da ayrı bir mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Artvindeyim ve Baraj yapmakla meşgulüm şu anda gelme ihtimalimi sevebilme ihtimalim bile yok. Aslında çok isterdim orada olmak. Bu tür organizasyonlar için çok kişi gelirim falan filan plan program yapar ama gün gelince pek kimseler olmaz ortalıkta, o da ayrı bir mevzu

Yanlış anlamayın sakın, merak ettiğimden soruyorum. Kimya Mühendisi olarak, baraj yapımında hangi göreve sahipsiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Yanlış anlamayın sakın, merak ettiğimden soruyorum. Kimya Mühendisi olarak, baraj yapımında hangi göreve sahipsiniz acaba?

Konunun içeriği ile çok bağdaşmıyor sorunuz ama çok detay vermeden biraz bilgilendireyim merakınız giderilsin

İnşaat sektöründe beton işlerinin bir kısmını kimya laboratuvarı oluşturuyor. Betonun, ayrıca bileşenlerinin analizi ve kalite kontrole yönelik çalışmalar... Deriner barajı Türkiyenin en önemli projelerinden biri ben o projenin Kalite Kontrol kısmında görevliyim. Malum Beton denilen ürün de bir kimyasal reaksiyon sonucu(Çimento Su katkı) elde ediliyor.

Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım. Umarım bu amaçlanan şey gerçek olur ve güzel vakit geçirip iyi arkadaşlıkların başlangıcı olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983
    Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım. Umarım bu amaçlanan şey gerçek olur ve güzel vakit geçirip iyi arkadaşlıkların başlangıcı olur...

Cevap için çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Ya arkadaş bu kadar güzel bir organizasyon planlanıyor, ben yıllık iznimi kullanarak kalkıp Adana'dan geleceğim, millet karşıdan gelmeye üşeniyor..
    8 farklı şehirde 20'den fazla zirve düzenlemiş, 200'den fazla DH üyesinin elini sıkmış adamım.. "Yardım edebileceğimiz bir konu var mı? Biz de bir şeyler yapalım.." diyeceğiniz yerde neler söylüyorsunuz? Siz gelmeyin, hiç gelmeyin.. Biz yeteriz..

Sınırsız pizza yok bu organizasyonda, yıllık iznini harcama boşuna.

Oo abi selam, özlettin kendini yahu, epey gelişme kaydettim Bf'de hemen vurulmuyorum gel bir akşam maç yaparız forumdakilerle

edit şimdi aklıma geldi, ayrıca mutluluklar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 28 Eylül 2012; 15:12:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

quote:

Vip salon var mı

Nerelerdesin sen hacu?

Gençler beni unuttunuz ama, olmuyor böyle.

Adamlar unutulmaz.

@OnrbK, çok sağolasın. Evdeki PC için ethernet kablosu aldığım anda akacağım BF'ye tekrardan.

• Yazın yap şehir dışındayız oğlum.
  • Bende geliyorum ama sabah vakti olursa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın da düzenlerseniz katılabilirim.

• Mesajımız bulunsun da toplanıp geliriz belki .

• quote:

quote:

Vip salon var mı

Nerelerdesin sen hacu?

Valla doğru diyon hacı, daha geçen gün ordaydım arkadaşla seni andım.

Buluşma günü netleşsinde yine en gelenekselinden ben seni alırım beraber gideriz ama malum mekana uğrayacaksak arabasız gitmekte fayda var

• Haftasonu olduğu sürece sorun yok hertürlü gelirim .
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.