Şimdi Ara

Büyük Donanım Haber Buluşması (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
48
Favori
51.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ANLAMAM MESUT ABİ İZMİRE GELECEK ARKİDEŞ
  • beni merak eden varmi merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakırköy ve diğer duraklardan metrobüs ile gelecekler beraber gidebiliriz.

• Malesef gelemiyorum Kayserideyim Keşke İstanbul'da okusaydım üniyi
  • Tam da dh ofisinin burnunun dibindeymiş yer, ne tesadüf Avrupa yakasında olaydı iyiydi.

Katılmayı isterim ben de ama önce bir kesin tarih belli olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

Hazır bir sürü kişi toplanıcaksa eğer kızılay için kan bağışı gibi sosyal uygulamalarda yapılabilir. Malum nerdeyse hergün kan bağışı için konular açılıyor.

böyle bir öneride bulunmuştum.Gözden kaçmasın diye birdaha alıntılıyım
  • İstanbula nasıl gitcez Reis ? Ben Ankaradayım yol parasını çekersen ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest

Vip salon var mı

Nerelerdesin sen hacu?

Hanımlardan izin alıp çıkışta senle bir Kadıköy yapalım en gelenekselinden...

Gençler beni unuttunuz ama, olmuyor böyle.

Sensiz olmaz hacu

• bende gelirim,guzel olur hem tanisiriz:)

• quote:

quote:

Hazır bir sürü kişi toplanıcaksa eğer kızılay için kan bağışı gibi sosyal uygulamalarda yapılabilir. Malum nerdeyse hergün kan bağışı için konular açılıyor.

böyle bir öneride bulunmuştum.Gözden kaçmasın diye birdaha alıntılıyım

Böyle bir durum da eminim ki seve seve herkes yardımcı olur. Çok güzel bir öneri
  • quote:

katılımcılara tişört, kupa gibi hediyeler sunulacak.

DH'ye çok pahalıya mal olacak desenize.
  • 1)"merhaba ben Mesut çevik" tshirtü dağıtılsın
    2)her türlü konsol ve çeşit çeşit pc, akıllı telefon olsun(Windows phone ve win8 tablette olursa tadından yenmez)
    3)fifacılar pes, pesçiler Fifa oynasın
    4)Aziz Yıldırım ve a. Kocaman'a yönelik bildiri yayınlansın (Fenerli değilim ama adamlara yazık valla)
    5) vblog, v. İnceleme gibi konularda paneller olsun
    6) bilişim konularına ilgili eğitim görenlere staj ve iş gibi konularda yardımcı olun. Yaşını başını almış iş güç sahibi forum müdavimleri varsa başka bölümler içinde bu imkanlar genişletilsin.
    7)güzel olursa devamı gelsin
    8)Dh üyeleri dernği kurulsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Ya arkadaş bu kadar güzel bir organizasyon planlanıyor, ben yıllık iznimi kullanarak kalkıp Adana'dan geleceğim, millet karşıdan gelmeye üşeniyor..
    8 farklı şehirde 20'den fazla zirve düzenlemiş, 200'den fazla DH üyesinin elini sıkmış adamım.. "Yardım edebileceğimiz bir konu var mı? Biz de bir şeyler yapalım.." diyeceğiniz yerde neler söylüyorsunuz? Siz gelmeyin, hiç gelmeyin.. Biz yeteriz..

Sınırsız pizza yok bu organizasyonda, yıllık iznini harcama boşuna.

Görüşeceğiz seninle zirvede..

• Hayret ettim fazla katılım yok.Birde geleceğim diye yazanların %80'i gelmez zaten.Birde Samsung fuarında ki gibi Mesut abiye saldırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Hayret ettim fazla katılım yok.Birde geleceğim diye yazanların %80'i gelmez zaten.Birde Samsung fuarında ki gibi Mesut abiye saldırmayın.

aynen çoğu gelmez bide daha fazla katılım olmasını beklerdim benim için de kupa ve t-shirt alın kargolarsınız
  • ekim 15 e kadar olursa gelebilirim :) sonra rusyaya gidicem okumaya :)
  • Ben de varım Eğer vizelerden sonra olursa atlar uçağa gelirim
  • pendikteyim zaten ,gelirim büyük ihtimal .ama çok kalabalık olacabılır boyle bırsey acık alanda olaydı belkı daha rahat olurdu
  • beyler bağcılar tarafından gidecek varmı nasıl gidicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Yanlış anlamayın sakın, merak ettiğimden soruyorum. Kimya Mühendisi olarak, baraj yapımında hangi göreve sahipsiniz acaba?

Konunun içeriği ile çok bağdaşmıyor sorunuz ama çok detay vermeden biraz bilgilendireyim merakınız giderilsin

İnşaat sektöründe beton işlerinin bir kısmını kimya laboratuvarı oluşturuyor. Betonun, ayrıca bileşenlerinin analizi ve kalite kontrole yönelik çalışmalar... Deriner barajı Türkiyenin en önemli projelerinden biri ben o projenin Kalite Kontrol kısmında görevliyim. Malum Beton denilen ürün de bir kimyasal reaksiyon sonucu(Çimento Su katkı) elde ediliyor.

Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım. Umarım bu amaçlanan şey gerçek olur ve güzel vakit geçirip iyi arkadaşlıkların başlangıcı olur...

337. ksd jandarma olarak ispirde çoruh nehri üzerindeki inşaatlarda 4 ay görev yaptım, allah yardımcın olsun diyeyim :) artvin erzurum ispir civarındaki inşaatlardaydık, patlatma iş kazaları falan filan...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.