Şimdi Ara

BÜYÜK DUYUM ; ALİ KOÇ'UN SEÇİM STRATEJİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BÜYÜK DUYUM ; ALİ KOÇ'UN SEÇİM STRATEJİSİ

Baştan uyarayım . Kaynağımın kim olduğunu yazmayacağım. İnanmayacak olan arkadaşlar hiç okumasında yazmasında. Çünkü gerçekten vermem sıkıntı yaratır bana ve babama.

Okuyanlarada hatırlatayım bu bir duyumdur gerçekten olacak olan değildir. Ama cigerden duyumdur. Gerçeğe yakın duyumdur.

Dün akşam 1907 gecesini izlemek için 1907 den ve kulüpten bir kaç Ankaralı abiyle Fenerbaçemizin geçmişte Ankaraya gelişlerinde kullandıgı bir otelde bulunup geç saatlere kadar vakit geçirdik.

Tabi bunar 1907 içi duyumlar;

+ Aziz yıldırım eğer takım şampiyon olmayacaksa bırakmaya yanaşmayacak. (Çünkü şu an bırakırsa çok kötü bir şekilde anılacak. Şampiyon bırakırsa ben 4. yıldızı taktırdım diye dolaşacak )

+ Ali koç bu durumların hepsine hakim. Ne kadar zor olduğunun da bilincinde. Ama kendisinin kendi vizyonu ve gücünün getireceği akım yanında etkili bir ''Yönetimden Yıldırımları Arındırma Projesi '' var.

+ İlk olarak müthiş bir vaad ve vizyon içeren büyük bir seçim kampanyası oluşturulacak ve geçmişte mehmet ali aydınlara oy veren ve m.ali aydınları sevmediğinen aziz yıldırıma oy verecek kitleyi ve taraftarı arkasına alacak. Bu seçim döneminde taraftar aktif olarak kullanılarak Aziz y. baskılanacak.

+ İkincisi olarak Ali koç'un en büyük seçim kozlarından birisi adeta bir süpriz olarak, Seçim vaadlerine ''SEÇİLMESİ DURUMUNDA AZİZ YILDIRIMA ONURSAL BAŞKANLIK VERİLMESİ'' gibi bir madde eklenilecek . Yani Aziz Yıldırıma seçimden sonra kazanılacak başarılarda övünebileceği bir paye verilecek.

+ Bir diğer koz da eğer aziz yıldırım seçimden çekilirse Ali Yıldırıma yönetimde görev verilmesi vaadi iletilecek . Ayrıca Ali koç göreve gelmesi durumunda 2 dönem başkanlık şartı getirileceği ve Ali koç sonrası muhtemel bir Ali Yıldırım dönemi vaadi verilip özelde de Aile hayatını ihmali gösterilip ayrıca siyasal olarak da Koçlarla hükümetin düzelen ilişkileri sayesinde Aziz yıldırıma bir güven verilecek.

+ Böylece hem yıldırımlar ikna edilmeye çalışılacak, hem baskı kurulacak, en azından kongredeki menfaat sağlamayan Azizciler ikna edilecek. 20 yıllık başkana onursal başkanlık verilmesi yıldırımların yönetimden tamamen uzaklaşamayacağı vaadleriyle.

+ Yönetimden menfaat sağlayan kongre üyelerine ise Ali koç adeta kapı kapı gezip çarkın dişlileriyle oynanılmayacağı vaadiyle ikna edilmeye çalışılacak. Unutulmamalı ki son zamanlarda basketboldaki ülker ve şahenk etkisini unutursak KOÇ lar her zaman fenerbahçe amatör şubelerinin destekçisi ve sponsoru olmuştur. Koç bu kozu Amatörcüler üzerinde uygulamayı düşünüyor.

+ Ali Koç seçildiği anda tıpkı basketboldaki gibi futbolun başına Giuliano Terraneo gibi bir menajerden çok Gerrardini gibi gerçek ve iyi bir Futbol Direktörünü geniş yetkilerle takımın başına getirilecek. Bunun yanında kendilerine sunulacak yeni yetkileri, teknoloji ve imkanları sonuna kadar kullanacak orta yaşlı bir uzman yabancı teknik direktör takımın başına getirilecek. Bu teknik adamın ligi ve ülkeyi tanıması için Teknik direktör mevkisinde bir yerli teknik adam yardımcı antrenörlük yapacak. Ayrıca bu adamın muhtemel antlaşmasında Fenerbahçede teknik direktör olamaz gibi bir bağlayıcı madde olacak .

+ Getirilecek Futbol direktörü Altyapı konusunda dünyaca ünlü bir tecrübe olacak ve bütün operasyon bu adam ve ekibine bırakılacak. Yönetim sadece rezerve lig kurulması veya paf ligine bu nitelik kazandırılması konusunda federasyona baskı yapacak.

+ Ali Koç Futbolu ve basketbolu ve diğer sporları bu modelle kendini yönetebilir bir sisteme bıraktıktan sonraki bunu hızlıca yapmak istiyor. Kulübün tüzüğünü baştan sona tekrar yazacak. O Fenerbahçe kulübünü maaşlı çalışanlar vasıtasıyla kendi kendini yönetebilir ve seçilenlerin sadece bir tasdik makamı olması üzerine bir sistem kurmayı istiyor. Çünkü seçim vaadi olan 2 dönem başkanlık kuralını esnetemez veya delemezse bıraktıktan sonra kulübün tekrar eski sistem ve düzenlere dönmesini istemiyor. Ve bunu değişmez tüzüklerle sabitleştirmek istiyor.

+ Ali koç bu gelişmeleri hızlıca bitirip veya eş zamanlı olarak mali tedbirler uygulayacak. İlk olarak sportif ve sportif dışı olarak mali anlamda kulübün kasalarını oyan etmenler ortadan kaldırılacak. Daha sonra kulübün taraftar potansiyeli doğru bir şekilde kullanılıp kulübe ciddi bir girdi bekleniliyor . Ayrıca Profesyonel bir Transfer politikası kullanarak transfer işini arama tarama ve anlaşma aşamalarında profesyonellere bırakacak Ali koç Oyuncu alımında tasarrufa gidip satımından para kazanmayı umuyor.

Kısa vadede avrupada stabil çeyrek final oynayan bir takım yaratıp, bu aşamadan sonra yurtdışı partnerlikler vasıtasıyla kulübü mali olarak yukarılara taşımak istiyor.

UYARI = Karşımdaki insan bunları böyle anlatmadı. Ben anlattıklarını analizle yazdım. Ve o neden bu kadar biliyor. Kendisi Ali koçun seçim döneminde adeta bir havari gibi ikna takımında kullanacağı isimlerden biri veya olabilir. Ha sen kimsin dersen olayın geçtiği otelin müdürü babam olur ve bende ortamda vardım.

Hayırlısı olsun.

Not = Şeyi unuttum ortamdaki diğer bir yetkili bir ara koç ikinci seçimlere kadar yıldırımları yönetimden kademeli olarak uzaklaştıracak diye eklemişti.

Not 2 = Kendi fikrim olan bir şey söyleyim Ali koç senelerdir aziz le ve onu çok iyi tanıyor. Nasıl uzaklaştırabileceğini biliyor. Ve bu plan doğrultusunda hala her yerde kılıları çekmişken başkanı övüyor övdürüyor. Ve son bir kaç senedir kulüpte uygulayacaklarının sportif ve siyasi altyapısını uzmanlarla araştırıyor. Yoksa daha önceden de aday olabilirdi.

• Aziz Yıldırım her türlü iyi bu parası olan ve futbola ilgi duyan normal taraftardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyeceğim şudur ali koç büyük bir güçtür. federasyona değiştir lan şu kuralı dese federasyon tmm abi der.
  • Şu yerli yardımcı teknik direktör olayındaki madde tam Aykut kocaman gibileri engellemek için yapılmış xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer maddelerini okumaya gerek yok. Aziz Yıldırım'ın bu kulübe bıraktığı tüm izler bu kulüpten sonsuza kadar silinsin. Yeter de artar bile.
  • azizin gitmesi bile yeter ali koçun bir şey yapmasına gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Şu yerli yardımcı teknik direktör olayındaki madde tam Aykut kocaman gibileri engellemek için yapılmış xd

ağzından bal damlıyor he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

azizin gitmesi bile yeter ali koçun bir şey yapmasına gerek yok

Çok doğru, Aziz Yıldırımdan kurtarsın, yeter, varsın başarısız olalım ki bunu da sanmıyorum.

Ali KOÇ Fenerbahçeyi eski günlerine döndürecektir, ha bu ilk yol olmaz, ikinci yıl olur, üçüncü yıl olur.

BU arada başlık yazısını okumadım, Ergenekon destanı mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 22 Eylül 2017; 15:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.