Teknolojinin 2D den 3Dye geçtiği bugünlerde ciddi bir bütçeyle televizyon almaktansa en azından ps4 çıkana ve 3d teknolojisi tam olarak oturana kadar geçiş dönemini atlatmak için nispeten eski bir teknoloji tv almak istiyorum.
Kısacası 46" veya mümkünse daha büyük olan 2D öncelikli (3D olmasada olur hatta olmasa daha iyi olur) standart digiturk, digiturk hd ve ps3 görüntülerini sağlıklı verebilecek ( kaldı ki benim 10 yıllık plazmam bile verebiliyorken bu konuda sıkıntı olmaz diye sanıyorum?) 1080p bir tv önerisi istiyorum. Plazma, LCD yada LED olması farketmiyor benim için yeterki kaliteli olsun gerisini benden çok daha iyi bilen bir çok arkadaş var zaten..
Bütce olarak 2500 gibi bişi ayırabilirim diye düşünüyorum ama dediğim gibi bir geçiş ürünü olarak görüyorum o yüzden ne kadar ucuz olursa okadar iyi olur.
Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Saygılar,
Aslına bakarsanız şimdi düşündümde büyüklük konusunda biraz daha küçük ekranları kabul edebilirim şöyle ki izleme mesafem yaklaşık 220-250cm olacak bu durumda küçük olmayacak her türlü ekranı kabul edebilirim.
Not: Elimde full hd 32" ekran var inanılmaz küçük geliyor dolayısıyla en az 42" önermenizde fayda var sanırım :)
46EX720 al geç hocam. Eğer 3B de olsun biraz da iyi bir televizyon olsun dersen 46NX720, ama onu almak için 2012 modellerin gelip de bu tvnin fiyatının 2500 seviyelerine düşmesini beklemen gerek.