Şimdi Ara

Büyük ekranlı tablet pc önerisi Piranha Business 2 tab 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-mümkünse çözünürlük yüksek olsun.
    -görüntülü konuşma olursa iyi olur.

http://www.bimeks.com.tr/urun/124668/piranha-business-ii-tab-9-0-tablet-pc.aspx

bu ürünü düşündüm. hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
    daha iyisini biliyorsanız lütfen yazın.
    Yoksa piranha'yı almayı düşünüyorum

fiyat 350 tl yi geçmesin lütfen

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki1258 -- 1 Ekim 2012; 19:50:40 >

• Pil süresi çok kötü
  • tablet pclerde öngörülen pil süresi nedir?
  • Onda vi40 kullanıcısıyım. 5-6 saat gibi ortalama süresi var bende o bile bazen az geliyor
  • çin den aldınız sanırım memnun musunuz?
  • Evet tableti cinden 200$ a aldim genel olarak memnunum. Ekrani neden buyuk istiyorsunuz? 7" ainol tabletler var .Onlar çok iyi ve ucuzdur. Onlara bir bak istersen. Gosterdiğin tabletler kağıt üzerinde iyi tabletler aslında ama geldiyinde problem olabili. kullanıcısı az olduğu için sorunlarına cevap alamıycaksın o yüzden ainollara bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pdf ler için alıyorum . büyük ekran kullanımı rahat olur diye düşündüm. 7 '' küçük geldi.
    Sizce e kitaplar için 7'' uygunmudur
  • pdf icin aliyosan 7" uygun olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oki1258

pdf ler için alıyorum . büyük ekran kullanımı rahat olur diye düşündüm. 7 '' küçük geldi.
    Sizce e kitaplar için 7'' uygunmudur

Bende hem 7" var hem 9.7" onda vi40 elite var. Ama gerçekten pdf vs için 7" küçük kalıyor. Hediye galaxy note 10.1 geleceği için bir aylık oda vi40 ı satıyorum hatta. Eğer döküman için alacaksanız büyük ekran tavsiyemdir. Onda vi40 ta ben döküman konusunda hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası. Quick office pro programını kullanıyorum ve açamadığım pdf, slayt, excel, word dosyası olmadı henüz.
  • tablete ne fiyat düşündünüz ? alıcısı yoksa düşünebilirim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oki1258

tablete ne fiyat düşündünüz ? alıcısı yoksa düşünebilirim!

vala uygun fiyata veriyorum açıkçası. Nete de koydum ama orda biraz daha pahalı. Foruma daha ucuza koydum, çünkü çok faydasını gördüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_66342838/mpage_1/f_/key_onda+vi40//tm.htm#66413432
  • bişey sorucam ben ilk tabletimi alıcam ama 7 inç olan 1.6 ghz işlemcili 9 inç olan ise 1.4 işlemcili pirana hangisini almalıyım?1.4 ghz ile 1.6 ghz arasında çok büyük bir fark warmıdır?ACİL cwplarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.