Şimdi Ara

büyük fare imleci problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows mouse imlecine en az uzunluga sahip olan mouse kuyrugu ekleyin..
  • dostlarım hassasiyetinize çok teşekkür ederim ilginç bir şekilde çözüldü. everest ve cpu z in farklı versiyonu ile denedim sorun çıkmadı. durup durduk yere olmasından hiç cpu z ve everest'ten olabileceğini de hiç düşünmedim. acaba win 7 'nin son güncellemeleri ile ilgili bir sorun mu diyeceğim formattan sonra da yaptı. cpu z ve everest kendini güncellemiş olsa formattan sonra olmaması lazım dı? yani durduk yere cpu z ve evereste ne oldu anlamış değilim. formattan sonra olması da bir garip sanki programalar kendi setuplarında değişiklik yapmış gibi ilk formattan sonra hala yapıyor olmasına rağmen format atmadan cpu z ve everestin son sürümleri ile iş çözüldü yalnız neden kaynaklandığı hala sır neyse sorun çözüldü 10.4 e geri döndüm. bunalıma girdim abi oc anakartı alıp bir sürü para bayıldık sonra ramler bozuldu diye abay bunaldım ama çok şükür değilmiş. emeği geçen ve cevap yazma nezaketini gösteren tüm kardeşlerime sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım. teşekkür ederim.

• Ama Cpu-Z 1.55 dene demiştim. Neyseki çözülmüş, geçmiş olsun.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 3 Ağustos 2010; 11:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Ama Cpu-Z 1.55 dene demiştim. Neyseki çözülmüş, geçmiş olsun.
    Saygılar...

sağol dostum cpu z olacak gibi değil ki haksız mıyım? cpu z kendini güncellemiş olsa formattan sonra niye yapsın garip bir durum. neyse çok şükür çözüldü. en sevmediğim şey sorunu neden kaynaklandığını bilememek. elimde başka bir 1156 soket sistem vardı askere gideceğim diye komple dağıttım. 2011 başlarında gideceğim. normalde kısa dönem ama uzama ihtimali var uzarsa elimdeki sistemi de komple dağıtacağım 5970 i sana ucuza bırakırım cross yaparsın.

• Haklısın tabi. Şaka bir yana sisteme beş yıl kadar vida bile almayı düşünmüyorum, sağol önerin için. Daha 4 ay var başlamana, hayırlı tezkereler...
  • quote:

Haklısın tabi. Şaka bir yana sisteme beş yıl kadar vida bile almayı düşünmüyorum, sağol önerin için. Daha 4 ay var başlamana, hayırlı tezkereler...

sağol dostum. 5 yıl uzun bir süre 5 yıl vida almazsan 5 yıl sonra sistemi vida fiyatına satarsın. dostum bugün corsir h50 almayı düşünüyorum alayım mı ankarada elden alabileceğim sadece nova var 190 lira alayım mı sence?

• Üstad ben de düşünüyordum aynı ürünü. Bu konuyu okuduktan sonra vazgeçtim. Source' ye sormak lazım, o almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 3 Ağustos 2010; 12:29:38 >
  • dostum senin vazgeçmen 4-5 derece için miydi yoksa başka sebepler de var mı? bir de korozyonla kireçlenmeyi kastediyorsunuz değil mi? korozyon garanti kapsamında değil mi? değilse de fark etmez anneme veririm o temizler tuz ruhuyla temizler
  • hocam kartın 5770 isehttp://www.ngohq.com/skds-corner/17339-ati-5770-freezes-mouse-cursor-and-desktop.html deki biosu denesen bi çözen var bununla sanırsam...
  • Yok o yüzden değilde, AC Freezer Xtreme' den geçmeye değmez diye düşündüm. Stok fan olsaydı alırdım. Korozyon olayı da metal parçaların zamanla çürüyüp aşınması, yalnız korozyondan kullanılamaz hale gelene kadar çok uzun zaman geçmesi lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

hocam kartın 5770 isehttp://www.ngohq.com/skds-corner/17339-ati-5770-freezes-mouse-cursor-and-desktop.html deki biosu denesen bi çözen var bununla sanırsam...

kardeşim sağol çözdüm teşekkür ederim.
  • quote:

Yok o yüzden değilde, AC Freezer Xtreme' den geçmeye değmez diye düşündüm. Stok fan olsaydı alırdım. Korozyon olayı da metal parçaların zamanla çürüyüp aşınması, yalnız korozyondan kullanılamaz hale gelene kadar çok uzun zaman geçmesi lazım...

yahu belki askerde kafadan yiyeceğiz ben onun paslandığını görmem en iyisi cepte para varken keyfini sürmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda
    yahu belki askerde kafadan yiyeceğiz ben onun paslandığını görmem en iyisi cepte para varken keyfini sürmek.

Dur bakalım orda, geri dönüş hesaplarını yap öyle git bence. Madem alıyorsun iyi bi' şeyse bana da haber ver.

• quote:

quote:

Dur bakalım orda, geri dönüş hesaplarını yap öyle git bence. Madem alıyorsun iyi bi' şeyse bana da haber ver.

yok askerden sonrasını hiç düşünmüyorum. bütün borçlarımı ödiycem. herkesten helallik alıcam. geri dönmeyecekmiş gibi gideceğim. neyse bugün alırsam akşama çokta yorgun olmazsam prime95 occt linx filan ss koyarım.

• quote:

yok askerden sonrasını hiç düşünmüyorum. bütün borçlarımı ödiycem. herkesten helallik alıcam. geri dönmeyecekmiş gibi gideceğim. neyse bugün alırsam akşama çokta yorgun olmazsam prime95 occt linx filan ss koyarım.

Helal olsun hocam. Mevcut fanla karşılaştırma yaparsan sevinirim.
    Başlığın yanına da (çözüldü) yazalım istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 3 Ağustos 2010; 13:39:07 >
  • quote:

quote:

Helal olsun hocam. Mevcut fanla karşılaştırma yaparsan sevinirim.
    Başlığın yanına da (çözüldü) yazalım istersen.

haklısın başlığı değiştireyim. novada ankarada yokmuş ben de sanalmarketimden noctua nh u12p se2 almaya karar verdim.

• quote:

haklısın başlığı değiştireyim. novada ankarada yokmuş ben de sanalmarketimden noctua nh u12p se2 almaya karar verdim.

Güle güle kullan.
  • quote:

quote:

Güle güle kullan.

teşekkürler kardeşim d14 aldım biraz da ram hızını düşürürüm ne yapayım zaten 2200MHz çok fazla. ocz xtc 2 yi sökeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.