Şimdi Ara

Büyük firma böyle olur... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ABITMania

Forumdan bir arkadaştan satın aldığım Corsair H80'de bir sürü problem yaşayınca, iade etmek yerine garanti sorgulaması yaptırdım. Lakin arkadaş da bir arkadaşından aldığı için fatura ismi bulunamadı. Hal böyle olunca Corsair Türkiye Distrübütörü DijitalTrend'e mail attım. Dönen olmadı. Peşinden telefon açtım, son kullanıcı odaklı çalışmadıklarını söylediler. Elimde arızalı bir Corsair H80 ile kala kaldım. İşte tam o sırada yine forumdan @Feryancı61 isimli arkadaşın benzer bir sıkıntı yaşadığını ve Hollanda'daki Corsair BV merkezi ile irtibat kurup ürünü değiştirdiğini öğrendim. O sayede yaptığım yazışmalar sonucu buradan PTT postayla yolladığım Corsair H80 sıfırıyla değiştirilip gönderildi.

İşte büyük firma böyle olunur. Yıllardır yerli firmaların türlü bahanelerle müşterilerini mağdur ettiği oradan oraya top gibi savurduğu bir ortamda, aldığı paranın hakkını veren firmaların var olması gerçekten duygulandırıcı.

Özetle teşekkürler CORSAIR!

hocam corsairin bir ürünü var, Türkiye'de bir türlü bulamıyorum.
    Bunun temin edilmesi için nereye başvurmam gerekir? dijital trend'den yanıt alamadım, ayrıyetten mesajınızda ki corsair bv'den kast ettiğiniz şey nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal olsun... kalitesini yine tescilledi.
  • Yabancı firmalar bu konuyu aşmışlar bize cok iyi gelen seyler adamların standartı olmuş artık bu arada biz ne yapıyoruz garantisi olan ürünü kullanıcı hatası dige geri yolluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xspc ye 2 adet mail attım.3 aylık sıfır pompa bozuldu diye.Kaale alıp dönen bile olmadı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.