Şimdi Ara

Büyük firma böyle olur...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan bir arkadaştan satın aldığım Corsair H80'de bir sürü problem yaşayınca, iade etmek yerine garanti sorgulaması yaptırdım. Lakin arkadaş da bir arkadaşından aldığı için fatura ismi bulunamadı. Hal böyle olunca Corsair Türkiye Distrübütörü DijitalTrend'e mail attım. Dönen olmadı. Peşinden telefon açtım, son kullanıcı odaklı çalışmadıklarını söylediler. Elimde arızalı bir Corsair H80 ile kala kaldım. İşte tam o sırada yine forumdan @Feryancı61 isimli arkadaşın benzer bir sıkıntı yaşadığını ve Hollanda'daki Corsair BV merkezi ile irtibat kurup ürünü değiştirdiğini öğrendim. O sayede yaptığım yazışmalar sonucu buradan PTT postayla yolladığım Corsair H80 sıfırıyla değiştirilip gönderildi.

İşte büyük firma böyle olunur. Yıllardır yerli firmaların türlü bahanelerle müşterilerini mağdur ettiği oradan oraya top gibi savurduğu bir ortamda, aldığı paranın hakkını veren firmaların var olması gerçekten duygulandırıcı.

Özetle teşekkürler CORSAIR!

• Selam gecmis olsun ve hayirli olsun. Kargo parasi ne kadar tuttu ve gelmesi gitmesi toplam kac gun surdu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba PTT ile yolladım normal posta 4 günde gitti ertesi gün UPS ile yolladılar. Sadece 27.50 TL
  • buaaah çok çok iyi. Güzel bi olay... Hocam merak ediyorum. Kısaca adamlara nasıl anlattıniz derdinizi? Olayı kısaca bi özetlermisiniz. Çünkü bu örnek bi olay. Belki başka larının da yapması gerekebilir anlatın bence. Sizin de dediğiniz gibi adi türk firmaları baştan savmak ister

• Tabii seve seve anlatırım.

1-http://www.corsair.com/support/technicalsupport/ bir account açıp üye oluyorsunuz.
    2- Forum kısmından Customer Care bulup konu açıyorsunuz. Bu aşamada biraz ingilizce şart. Sorununuzu yazıp beklemeye geçiyorsunuz. Size bir ticket açıyorlar ve ürünü onlara yollayabilmeniz için bir numara veriyorlar.
    3- Bundan sonrası size açtıkları numaranın yazılı olduğu bir gönderici alıcı formunu ürünü koyduğunuz kutunun dışına yapıştırmakta.
    4- Gönderdikten bir kaç gün sonra ellerine geçiyor. Accountunuzda RMA ürün adı shipped yazdımı işlem tamam size UPS e ait bir kargo takip numarası veriyorlar 2-3 saatte bir ürününüz nerede görüyorsunuz. Benimki UPS'in Hollanda, Almanya, Fransa tesislerini 1 gün içinde geçtikten sonra 48 saat sonra kocaman kutuda getirildi. Umarım bunları yaşamanıza gerek kalmaz ama. Vallahi ne yalan söyleyim. Tüketici olarak kendimi önemli hissettirdi. Adamlar her mesajıma cevap verdi, kırk kere özür diledi vs. vs.

Umarım Türk firmalarına da örnek olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: ABITMania

Tabii seve seve anlatırım.

1-http://www.corsair.com/support/technicalsupport/ bir account açıp üye oluyorsunuz.
    2- Forum kısmından Customer Care bulup konu açıyorsunuz. Bu aşamada biraz ingilizce şart. Sorununuzu yazıp beklemeye geçiyorsunuz. Size bir ticket açıyorlar ve ürünü onlara yollayabilmeniz için bir numara veriyorlar.
    3- Bundan sonrası size açtıkları numaranın yazılı olduğu bir gönderici alıcı formunu ürünü koyduğunuz kutunun dışına yapıştırmakta.
    4- Gönderdikten bir kaç gün sonra ellerine geçiyor. Accountunuzda RMA ürün adı shipped yazdımı işlem tamam size UPS e ait bir kargo takip numarası veriyorlar 2-3 saatte bir ürününüz nerede görüyorsunuz. Benimki UPS'in Hollanda, Almanya, Fransa tesislerini 1 gün içinde geçtikten sonra 48 saat sonra kocaman kutuda getirildi. Umarım bunları yaşamanıza gerek kalmaz ama. Vallahi ne yalan söyleyim. Tüketici olarak kendimi önemli hissettirdi. Adamlar her mesajıma cevap verdi, kırk kere özür diledi vs. vs.

bunu özetleyecek tek kelime buluyorum, Vaauv be...
    Neyse bi kenara not ettim lazım olur ilerde. Çünkü çok corsair ürünü kullanıyorum. Çok sağol teşekkür kardesim.

• zaten kullanıcıların çoğu kalite veya performanstan değil garanti şartlarından şikayetçi corsair bunu yaparak çok sayıda kullanıcı kazanmıştır bu şekilde piyasaya daha hızlı yayılmış müşteri memnuniyeti budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Tabii seve seve anlatırım.

bunu özetleyecek tek kelime buluyorum, Vaauv be...
    Neyse bi kenara not ettim lazım olur ilerde. Çünkü çok corsair ürünü kullanıyorum. Çok sağol teşekkür kardesim.

Rica ederim. Ayrıca gözümden kaçmiş, başkalarına da lazım olur diye uyandırdığın için teşekkürler

• Corsair gerçekten çok ilgili. Bende carbide 500r kasamın ön düğmesindeki sorundan bahseden mesaj gönderice özür dileyip yenisi için bedava alış veriş numarası verdiler. Yok nerden aldın,ne Zaman aldın,gerçekten aldın mı sormadan. Bende sitesinde parçayı bulup sipariii bu kod ile verdim. 4 gün sonra kasa çerçevesi elimdeydi. Servisti, elemana dert anlatmaydı yormadılar beni.
    Bir daha corsairin ürün gamında bir şey alsam kesinlikle tercihim corsair olur.

• Benzer olay Başıma iki kez gelmişti.İkisindede yabancı teknik servis ürünleri yeniledi

bu gibi konularda elin yabancı teknik servisi , bizim yerli servisimizden daha vicdanlı , daha sorumlu.
  • Çok güzel örnek bir garanti servisi inan gözlerim doldu, işte garanti kapsamı dediğim böyle olur! Maalesef teknoloji konusunda milletimizden bir b*k olmaz. Satıcılar o kadar kötü ki... Bu işi sırf ticaret için yapıyorlar hiç zevk alarak gerçekten teknoloji aşkıyla sevdikleri bölüm olduğu için yaptıklarına inanmıyorum. Satıcıların çalıştırdıkları elemanların bu işi seviyor olması lazım Teknoloji bilinmeden satılacak birşey değildir kaliteli alışveriş deneyimi yaşanmaz. Corsair Carbide 400R satıyorsun ne özellikleri olduğunu bilmiyorsun "ben aracıyım abii" mantık bu böyle olmaz ki ama. Ben "reklam olmasın yazmıcam adını" bir zamanlar bir e-ticaret firmasında Bilgisayar Kategorisi sorumlusuydum her ürünün resmini HD kalitede her pozisyondan ayrı ayrı koymaktan açıklamalarını ayrıntılı bir şekilde yazmaktan keyif alıyordum ki müşterilerde bundan keyif aldıklarına inanıyorum çünkü ne arıyorlarsa buluyorlardı görselse görsel bilgi ise bilgi. Siteye bakıyorsun atıyorum Asus 6950 Ekran kartı özellik bölümüne bakıyorsun Distribütörden gelen dandik dunduk imla hataları olan yazıyı aynen kopyalamış koymuşlar bu ne göz zevksizliğidir arkadaş yahu. Hanin bunun dBA'ı kaç Fan Devir hızı kaç nerede?

Sözü nerelere getirdik neyse Corsair hem kendisi kaliteli hem garantisi kaliteli bir markadır. Olsa klavye faremi Corsair alırım :) şaka bir yana uzman olduğu alanlarda Corsair'i kullanmaktan mutluluk duyuyorum hiç bir problem yaşamadım Corsair F60 SSD, Carbide 400R kasa kullanıyordum ikiside kaliteli ve sorunsuz ürünler

Çok yaşa Corsair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 5 Kasım 2012; 14:50:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esTFyz

Çok güzel örnek bir garanti servisi inan gözlerim doldu, işte garanti kapsamı dediğim böyle olur! Maalesef teknoloji konusunda milletimizden bir b*k olmaz. Satıcılar o kadar kötü ki... Bu işi sırf ticaret için yapıyorlar hiç zevk alarak gerçekten teknoloji aşkıyla sevdikleri bölüm olduğu için yaptıklarına inanmıyorum. Satıcıların çalıştırdıkları elemanların bu işi seviyor olması lazım Teknoloji bilinmeden satılacak birşey değildir kaliteli alışveriş deneyimi yaşanmaz. Corsair Carbide 400R satıyorsun ne özellikleri olduğunu bilmiyorsun "ben aracıyım abii" mantık bu böyle olmaz ki ama. Ben "reklam olmasın yazmıcam adını" bir zamanlar bir e-ticaret firmasında Bilgisayar Kategorisi sorumlusuydum her ürünün resmini HD kalitede her pozisyondan ayrı ayrı koymaktan açıklamalarını ayrıntılı bir şekilde yazmaktan keyif alıyordum ki müşterilerde bundan keyif aldıklarına inanıyorum çünkü ne arıyorlarsa buluyorlardı görselse görsel bilgi ise bilgi. Siteye bakıyorsun atıyorum Asus 6950 Ekran kartı özellik bölümüne bakıyorsun Distribütörden gelen dandik dunduk imla hataları olan yazıyı aynen kopyalamış koymuşlar bu ne göz zevksizliğidir arkadaş yahu. Hanin bunun dBA'ı kaç Fan Devir hızı kaç nerede?

Sözü nerelere getirdik neyse Corsair hem kendisi kaliteli hem garantisi kaliteli bir markadır. Olsa klavye faremi Corsair alırım :) şaka bir yana uzman olduğu alanlarda Corsair'i kullanmaktan mutluluk duyuyorum hiç bir problem yaşamadım Corsair F60 SSD, Carbide 400R kasa kullanıyordum ikiside kaliteli ve sorunsuz ürünler

Çok yaşa Corsair.

Güzel değerlendirme.... Noktasına virgülüne kadar altına imza atarım.

• geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

geçmiş olsun..

Teşekkürler arkadaşım
  • bu ürünü geri göndersem banada bir güzellik yaparlarmı

• Hocam bunun patentini alıp H800 modeliyle seri üretime geçirirler. Sizi de en az üretim müdürü yaparlar herhalde
  • patentini bilmem ama imkanlarım dahilinde yeni bir model daha yapmayı düşünüyorum radyatörü kasanın yan kapağına bağlamayı düşünüyorum

bu arada benim radyatör corsairin radyatörü gibi aliminyum değil komple bakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

patentini bilmem ama imkanlarım dahilinde yeni bir model daha yapmayı düşünüyorum radyatörü kasanın yan kapağına bağlamayı düşünüyorum

Yeni çalışmanızı bekliyoruz. Emeğinize sağlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

patentini bilmem ama imkanlarım dahilinde yeni bir model daha yapmayı düşünüyorum radyatörü kasanın yan kapağına bağlamayı düşünüyorum

Yeni çalışmanızı bekliyoruz. Emeğinize sağlık

teşekkür ederim
  • Bizim milletimize işin dustu mu yandın ordan oraya gönderırler sonuc 0
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.