Şu sıralar monitör alacağım için Dell, Viewsonic gibi markaları takip ediyorum. Viewsonic yaklaşık 1 aydır reklam çıkıyor ara sıra Instagram'da. Yazan fiyatlar ise kur öncesi fiyatlar sanırım, çünkü şuan hangi siteden bakarsam bakayım örneğin VG2719-2K versiyonu için sözde kampanyalarında 1999 TL, diğer her yerde minimum 3000 TL civarı. Her neyse buradaki fiyat yanlışlığını en sonunda netleştireyim diye Instagram'dan yazdım geçenlerde. Mesajımın üzerinden 4-5 gün geçmesine rağmen cevap gelmeyip Instagram'da aktif olduklarını görünce fiyat yanlışlığını ve neden cevap vermediklerini belirten bir yorum yapmıştım paylaşımlarına. Yorumumu sildikleri gibi bir de beni Instagram'dan engellemişler. Koskoca Viewsonic Türkiye Donanımhaber'de bol bol içerik ve Youtube'da video döndürürken böylesine bir muamele görmek beni gerçekten şaşırttı. Üstelik yaptığım yorumda yıllardır Viewsonic kullanıcısı olduğumu da belirtmeme rağmen şak diye engellenmek hoş olmadı. @Viewsonic Türkiye Sosyal medya hesaplarını ajans mı yönetiyor kim yönetiyor bilmiyorum ama bu davranıştan dolayı Türkiye'den Viewsonic marka bir şey almayı şuan için düşünmüyorum. Instagram'da verdikleri reklamda yazan fiyatlar: Kampanyalar kısmında halen bu fiyatlar yazıyor. 20-31 Ağustos arasında geçerlidir diyor fakat ben o tarihler arasında baktığımda da o fiyatlara düşmemişti takip ettiğim monitörler. https://viewsonicclub.com/2k-qhd-monitorler/ Instagram mesajım: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 9 Eylül 2020; 11:47:13 > |
Bildirim