Şimdi Ara

büyük fırsat lütfen yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: iamrock
    bugun gene konustum hiçbir fark istemiyolar ama ben modeli yanlıs anlamısım msi7900gt yada sapphire x1900gt. simdi secim biraz zorlasiyo iste. xt diil yani

arkadaşlar XT olayı yattı artık GT'ler arasında seçim yapacak arkadaş
  • o zmn 7900gt al kesınlıkle
  • testlerde 7900GT bir adım önde
    ben de olsam 7900GT alırdım
  • testlerde hi.bişi görünmüyor
  • en ayrıntlı olarak burayı buldum ama burdada marka yok
    http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/powercolor-x1900gt.html

testlerde 7900 birazdaha iyi ama gpu hızlari karsılastıralamayak kadar farkli atininki 575 nvidia 450 buna rağmen 1-2 test te nvidia one gecmis nasil karar vericem bilmiyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

testlerde hi.bişi görünmüyor

ben görüyorum ama, Allah Allah
    dosya formatı .png gerçi ama ne alakası var ben görmezdim dosya formatı ile ilgili olsa

neyse ben testleri özetleyeyim
    7900GT, 1900GT'den küçük bir farkla önde

büyük fırsat lütfen yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 19 Ağustos 2006; 3:21:45 >

• böyle olaylar oluyormu türkiyede yaww
    bizim arkadaşında asus6800gt sinin fanı bozuldu.fan sağlam da galiba kartta bi sorun var.bakalım fanımı değiştirecekler yoksa yeni kartmı
  • Sapphire 1900xt
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

ohaa ,kususra bakmayın biraz ağır bi şekilde girdim olaya ama harbi oha nası veriyorlar hayret valla yakalamışsın fırsatı sakın kaçırma x1900xt al bence.

niçin vermesinler 2yıl önce 6800 serisi kartlar kaç para idi hatırlamaya çalış şu andaki fiyat karşılığı kartı vermeleri lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

quote:

Orjinalden alıntı: experienced

ohaa ,kususra bakmayın biraz ağır bi şekilde girdim olaya ama harbi oha nası veriyorlar hayret valla yakalamışsın fırsatı sakın kaçırma x1900xt al bence.

niçin vermesinler 2yıl önce 6800 serisi kartlar kaç para idi hatırlamaya çalış şu andaki fiyat karşılığı kartı vermeleri lazım

Valla arkadaşım dediğin gibi 2 yıl önce o kartın fiyatı iyidi , prensipleri nedir firmanın bilemiyorum ama ben böyle dürüst çalışan bilgisayarcı az gördüm ,ohanın çoğu o bakımdan.

• beyler dediğim gibi eksen bilgisayardan aldim ben kartimi. servisleri cok iyi. hatta 6800 için cvp gelene kadar bana atix550 vga yi kullanmalık verdiler 0 bide kutusunda yani. eksen bilgisayari hepinize oneririm. aynı sorum gold pc de olsa emin olunki 1 aydan once hiçbirsey bellki olmazdi bana 1 hafta içinde cvp geldi geli yenisini verelim diye.

testlere gore 7900 1 adim onde bide sunu merak ediyorum ben hep nvidia kullandim. ati nasil bir karttır bilmiyorum. ati kullanan arkadaslar kartlarindan ne kadar memnun merak ediyorum. youn oynarken sorun cıkartan bir kart midir? yada ısına sorunu falan varmidir? son 1-2 cvp sonra gidip alicam kadıkoyden yeni kartimi
  • ati kartlar, görüntü olarak nvidia'dan bir adım öndedir
    avivo, hdr+aa+af açılabilmesi gibi artılara sahip
    ama bazı serilerde aşırı gürültülü (hatta bu sorundan muzdarip arkadaşlar tanıyorum forumda) fanları var
  • Bence 1900 GT ama ses konusunda biraz sesli yani bilemiyorum bu kartı kullandım ancak 1900 gt mi 7900 gt mi dersen 7900gt X1900 gtler sitede 575 core 1200 bellek yazıyor ama core 500 mhz de calısıyor yani 75 mhz daha yavas bu nu göz ardı etme (anakartın crossfire degilse nvidia derim ama cf falansa x1900gt) zaten bu hız yuzunden X1800 xt den daha dusuk alıyor X1800XT daha hızlı oldugundan fazla puan hak ediyor...fazla aklını karıstırmıyım 7900 gt tek seçim...
  • Tabii ki de ATI X1900XT hocam kaçırma bu kartı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.