Şimdi Ara

Büyük hata yaptım başımız belada MOTOR dan anlayanlar yardım!(SERVİSE GİDİLDİ SONUÇ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyimser olalım... Aracın verdiği hatanın yaşadığın olay ile bağlantısını kurmak zor gibi... Yağ eksik olsaydı, yağ ikaz ışığı yanardı... Radytörden duman çıkması gayet normal, çünki hem yağ sıçramış olabilir hemde motoru yıkatmışsın su sıçradıysa buhar yapar...

Aracını düz bir yere çek ve 5 dakika bekle. Yağ çubuğundan yağını kontrol et, eksik ise ekle değilse için rahat bir şekilde motor kaputunu kapat ve emisyon lambasını kontrol ettir...

Sağlıcakla.

Not; aracı o şekilde sat başka araç al diyen arkadaşa da sıkıntılı bir araç düşecektir hiç şüphesi olmasın...
  • eksoz emisyon hatası yağ kapağının açık kalmasından mütevellit oluşan basınç farkından olmuştur.
    çıkan dumanlarda arkadaşların dediği gibi sıçrayan yağdan kaynaklıdır.
    aracınızda hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum içiniz rahat olsun.
  • Bu yorumlar gerçek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Bu yorumlar gerçek mi

Hangileri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir toplumumuz var böyle? Adam yardım istiyor, alakasız saçma sapan yorumlar yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Nasıl bir toplumumuz var böyle? Adam yardım istiyor, alakasız saçma sapan yorumlar yapılıyor.

Çünkü etraf mal kaynıyor. Salak salak konusarak akıllarınca dalga geciyorlar ama bilmiyorlar ki cevap vermeyerek asıl ta..ğı biz onlarla geciyoruz.

• Hocam hiç kafana takma . Olan olmuş ama ben bir sorun olduğunu sanmıyorum. İçin rahat olsun servise yada bilir kişiye göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Nasıl bir toplumumuz var böyle? Adam yardım istiyor, alakasız saçma sapan yorumlar yapılıyor.

Çünkü etraf mal kaynıyor. Salak salak konusarak akıllarınca dalga geciyorlar ama bilmiyorlar ki cevap vermeyerek asıl ta..ğı biz onlarla geciyoruz.

Çok haklısınız. Bunların hiçbir şekilde kaale alınmaması gerekiyor.

• sat mazda3 al
  • sonuç ne oldu acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.