Şimdi Ara

Büyük İddiaya Girdik. Tepee mi Civic mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hondacilarin tavirlarini sevmem ama seni linç etseler yeridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri ticari diğeri binek
  • Bu sadece size gore buyuk bir iddia bize gore degil....

• Tabiki tepee 78 aractan birinde bile sıkıntı yok ben böyle sağlam araba görmedim ayrıca tepee ticari değil mpv dir daha onu bilmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

setra daha konforlu

Kaç model hocam?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78 tepee den bi tanesinde mi sorun çıkmaz abi ben sana ne diyorum civic dediğin yürüyen tabut diye bilinen çöp arabadır sakın alma ölmüş arabalar bunlar mpv tepee ni al geç git sınıf olarak da partner tepee üstün.
  • Konforda ticari bir araçla kıyaslanması bile civicin ne kadar konforsuz araç olduğunun göstergesidir.

• Bol bol kullanma fırsatı bulduğum bir araçtır FD6 Civic.

Güzel gider fena yakmaz ama o yalıtım berbat yani berbat az kalır yol sesini alıyor bir de anlatamadığım başka bir olay daha var yolu hissediyorsunuz.Hele de parke yolda Civic oluyor sana Toros.

Tasarımı FB7 den daha güzel ve en yakışıklı kasaya sahip Civic,FD6 idi bana göre.
  • kıyaslama yapılamaz tabi , bizde bir ara 2011 partner premium tepee vardı araç on numaraydı ama söylemeden geçemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

Arkadaşımla büyük bir iddiaya girdik. Konfor ve görsellik olarak birimiz 2007 civic diyor diğeri 2011 partner biliyorum ikiside çok farklı araçlar ama estetik ve konfor olarak siz hangisini tercih ederdiniz.

2 sene berlingo kullandık 2009 model 30 bin km mevcut şu anki kasa ilk çıktığı zaman almıştık bizi biraz fazla yüz göz etti servisle takasta aldığımız fiyata sayınca sattık heme değiştirdik o arabanın hondaya karşı geniş olması dışında hiçbir avantajı yok hatta bir çok konuda eksiği var misal yalıtım yol tutuş performans vs.
  • Ne içiyonuz Ramazan'da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMIRNOFFSMILE

78 tepee den bi tanesinde mi sorun çıkmaz abi ben sana ne diyorum civic dediğin yürüyen tabut diye bilinen çöp arabadır sakın alma ölmüş arabalar bunlar mpv tepee ni al geç git sınıf olarak da partner tepee üstün.

ya kardeşim ilk önce yürüyen tabut dediğin fd6 civicin aldığı yıldıza bak euro ncap tan sonra partner tepenin aldığı yıldıza bak kullanmasam bir şey zannedeceğim ticari araı c sınıfı sedanla karşılaştırıyorsun birde mpv diyorsun peugeotun mpv si 5008 ile partneri aynı kefeye koyan sayılı kişiler arasındasın
  • Pamuk eller cebe tarafları görelim

• Ikiside 1 numara boşa iddaya girmişsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu olacak birde massey ferguson traktör ekleyin listeye

• Bence bu

Büyük İddiaya Girdik. Tepee mi Civic mi
  • Birinin otomobil diğerinin hafif ticari olduğunu yazmanız iyi oldu ikisini de kullanmış birisi olarak çok bilgilendirdiniz sağolun. 2011 tepeemi satıp honda civic aldım ve birkaç arkadaşım bunu neden yaptığımı sordu. Aramızda uzun bir tartışma oldu. Buradan sadece iki aracında kendi sınıfında hangi avantajları olduğunu ve bu yaptığım değişikliğin değip değmeyeceğini öğrenmek istedim. Nedendir herkes gülmek için malzeme arıyor. Adam gibi birkaç yorum dışında diğerleri sanırım sırf mesaj sayısını arttırmak için kendini konuya müdahil olmak zorunda hissetmiş. Ciddiyetle cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kıyaslamak zor ama mantıklı bir değişiklik olup olmadığı hakkında mümkünse diğer arkadaşlarında fikrini almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.