Şimdi Ara

Büyük İndirim steamde istediğiniz oyun %30 indirimli Şaka Değil Gerçek Sadece Bugüne Özel!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Büyük İndirim steamde istediğiniz oyun %30 indirimli Şaka Değil Gerçek Sadece Bugüne Özel!!!
    Merhaba arkadaşlar steam bakiyemde ki 130 TL'yi eritmek ve nakite çevirmek istiyorum acil ihtiyacım olduğu için bugüne özel istediğiniz oyunu %30 indirimle size teslim ediyorum.

Ödeme yöntemi sadece Ziraat Bankası
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu şahıs dolandırıcıdır.

https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-dolandiricilik-vakasi-dikkat--130860195#130860195

Hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
  • Bir üst mesajda da arkadaşın belirttiği üzere kendisi dolandırıcıdır. Kendisi ile benim alışverişim oldu fakat tabi ilk oyun sonra havale şeklinde oldu işlem. Haliyle ben herhangi bir sorun ile karşılaşmadım fakat lütfen kendisinin referans listesinde benim referansımı baz almayınız. Bu olay benim alışverişimden sonra gerçekleşmiştir. Kendisi @Zeiden tarafından yasal işlem başlatılmış olup gerektiğinde yardım da sağlanacaktır tarafımdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.