Şimdi Ara

Büyük İnternet Paketi 300 GB 500 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insaat santiyeleri gibi fiber adsl vs hat olmayan yerlerde uygundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 TL ? Resmen tecavüz gerçi turkcell tecavüz sponsoruydu pardon
  • 300 gb internet 500 tl ise
    300/10 30 gb internet
    500/10 50 tl olması gerekir
    hadi 5 lirada havadan ekle 55 tlye 30 gb internet var mı?
  • Yani 1GB = 1.6667.-TL
    1.6667x4GB=6.66 yani hadi 7TL ye 4GB istiyorum!!!!
  • Parası olan alır. Her yerde adsl fiber yok. Hızlı internet isteyen şirketler vs alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bu paketi kim alır?

Aylık 5-10 bin TL alan anca alabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha da buldum bence bu paketin kullanıcı kitlesi canlı yayınlar yapan tv kanalları olabilir.
    4.5g ile canlı yayın aracı olmadan direkt video kameradan uygun canlı yayın kartlarıyla televizyon kanalına bağlanır. canlı yayınını yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: backend

Bu paket yalnız yayıncı kitlesine yönelik tasarlanmış. bireysel kullanıcı için gereksiz.

canlı yayın yapanlara 300 gb yeter mi Hd kalitesinde yayın yapacaklar kaç dakka 300 tb lazım olur onlara

300TB için 7/24 bir ay boyunca canlı yayın yapmaları lazım. canlı yayınların 10 dakikası 1 gb yer ortalama 300 gb ile 3000 dakika yayın yapılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Bu paket yalnız yayıncı kitlesine yönelik tasarlanmış. bireysel kullanıcı için gereksiz.

canlı yayın yapanlara 300 gb yeter mi Hd kalitesinde yayın yapacaklar kaç dakka 300 tb lazım olur onlara

300TB için 7/24 bir ay boyunca canlı yayın yapmaları lazım. canlı yayınların 10 dakikası 1 gb yer ortalama 300 gb ile 3000 dakika yayın yapılır.

Öyle mi oluyor uydudaki hd görüntü kalitesine 10 mbit falan diyorlar hatta yabancı uydularda 20 mbiti görüyoruz diyorlarda saniyede 10 mbit kalitesinde görüntü için dedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 2 Nisan 2016; 14:45:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Burada bile fanatik çıkmış , size söylenecek birşey yok gerçi.
  • Bu paket benim işimi büyük oranda görür gibi, sadece verilen sim kart ASUS 4G modem ile çalışır mı, bir bilgisi olan var mı?

Büyük İnternet Paketi 300 GB 500 TL
  • Türk Telekom sınırsız fiber alınır bu fiyata yuh

• 500GB'ı 300TL'ye verseler cidden anlayacağım ama bu şekilde pahalı fiyat. Ha yine kullanan kullanır, uydudan istediği performansı alamayıp bölgesinde 3G çekimi iyi gelirli kesimin işini görür ama çok dar bir kitleye hitap ediyor. Ha 500GB'ı 300'e verse daha bir doğal olurdu. Ha kullanır mıydım? Yoo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bu paketi kim alır?

İş adamları,fabrikalar ve yoğun internet kullanan işletmeler alabilir.

• şantiyelerde vs gayette kullanılabilir. hem şirket gideri olacağı için dokunmaz bile kimseye
  • Bireysel düşünmeyin kurumsal bakın. Bunu gidip ta normal birinin alma ihtimali baya bi az böyle paketler belli başlı şirketler olsun ve ya tv ciler için avantajlı olur adamlar sonuçta sokaktan canlı yayın yapıyor ne yapsın gidip sokağa modemmi kursun bunun için böyle büyük paketler lazım. diğer operatörler veriyor mu veriyorsa kaça veriyor onu bilmem ama adamlara belli bi data paketi lazım orası net.
  • Benim aylık internet giderim 300 GB ve ben kullanıyorum şu an paketi ve gayet memnunum.. Yanımda mobil wifi taşıyorum.. Tek kötü yanı çok fazla dosya download yaptığımda (10-30gb gibi) modem ateş gibi ısınıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: vista1

Benim aylık internet giderim 300 GB ve ben kullanıyorum şu an paketi ve gayet memnunum.. Yanımda mobil wifi taşıyorum.. Tek kötü yanı çok fazla dosya download yaptığımda (10-30gb gibi) modem ateş gibi ısınıyor..

Siz ne diyorsunuz biz evin tum bireylerine ayri ayri aldik bu paketten
    Klavye basindan uydurmak kolay tabi, bir ss alabilir miyiz paketi satin aldiginiza dair?
    Edit: 500 liraya 300 gb internet satin aliyorsunuz ve 10 gb'lik sahur paketi pesinde kosturuyorsunuz oyle mi?

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 17 Haziran 2016; 4:01:13 >

• her ay yerine 2-3 yıllık yapsalar iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: vista1

Benim aylık internet giderim 300 GB ve ben kullanıyorum şu an paketi ve gayet memnunum.. Yanımda mobil wifi taşıyorum.. Tek kötü yanı çok fazla dosya download yaptığımda (10-30gb gibi) modem ateş gibi ısınıyor..

Siz ne diyorsunuz biz evin tum bireylerine ayri ayri aldik bu paketten
    Klavye basindan uydurmak kolay tabi, bir ss alabilir miyiz paketi satin aldiginiza dair?
    Edit: 500 liraya 300 gb internet satin aliyorsunuz ve 10 gb'lik sahur paketi pesinde kosturuyorsunuz oyle mi?

Bu iki ekran görüntüsü sizin için yeterli olur mu acaba?
    300GB'a sahip olsamda 10GB'ım daha olsa ne olur ki?
    Doğruysa veya yanlışsa bu durum sizin yaşamınızı nasıl değiştirecek şimdi?
    Yemin ederim sinirlendiriyorsunuz. Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım.

...Ekran Görüntülerini Sildim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 18 Haziran 2016; 23:16:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.