Şimdi Ara

büyük kapışma sizce hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w995-lg km900-n86 sizce hangisini almak lazım ve neden??

• KM900 Arena seçerdim ben olsam.

Sebepler: Dokunmatik, multitouch, tasarım vs...
  • Km900. Süper bir dokunmatik multi-touch ile ve arayüzü çok eğlenceli ayrıca kamerası da oldukça iyi. Yani komple bir dokunmatik telefon. En iyi kamera N86'da ama diğer konularda Km900 ile yarışamaz. W995 ise son sırayı alır.
  • km900 kullanımı sizce tuslu telefon kadar kolaymıdır.ve sarjı az diyollar bu makına için
  • arkadaşım arenanın diğerlerinden artısı sadece dokunmatik oluşu onun dışında pek bir atısı yok gibi n86 ise pek tutulmadı flaş ben bu listede w995 i seçerdim hem 7.2 mbps hemde walkman serisi ses olarak da çok iyi kamera olarak da 8.1 mp hemde se en iyisi ama ben senin yerinde olsam beklerdim çünkü yakında se satio piyasaya çııcak hem arena gibi dokunmatik hem 12.1 mp xenon flaşlı kamera bence beklemeye değer ceptelefonlarında fotoda devrim
  • bu telefonu mp3 calar için almıcam cowon s9 var
  • n86 ile arena arasında hb fiyatları ile 213 tl fark var . bu bile yeterli bir sebeb arena almak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En iyi dövüş uyunu nedir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım benim diğer yorumlarımı okursan ben mp3 için telefon alınmaz diye bas bas bağırıyorum ama çoğu arkadaşımız telefonda sese önem veriyor bence o yüzden dedim bende telefonda mp3 e önem vermem

quote:

Orijinalden alıntı: teknolojixx

bu telefonu mp3 calar için almıcam cowon s9 var
  • Arena derim. Dokunmatik ekranın hakkını vermişler.
  • Belli bir süre sonra telefonun kamera mp3 v.s. özelliklerinden ziyade arama ve msj atma özellikleri kalıyor genel olrak, bu da sık sık ekran ile haşır neşir olmayı gerektiriyor. Bu durumda Arena yüksek çözünürlüklü ve yüksek hassasiyetli kapasitif çoklu-dokunuşu destekleyen ekranıyla ön plana çıkıyor ki bunun haricindeki multi-medya özellikleri de oldukça tatmin edici düzeyde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 11 Ağustos 2009; 3:13:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.