Şimdi Ara

Sizce En iyi dövüş uyunu nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır bir dövüş oyunu almak istiyodum sizce ne almalıyım

• Playstation'da Tekken ve Virtua fighter, Xbox'da Dead or alive
  • bence şu an ps2 için mortal kombat armageddon en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

bence şu an ps2 için mortal kombat armageddon en iyisi

Arkadaşım yanılıyosun tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunu tekken serileridir. MK:armageddon 60 küsur karakter olsada hayal kırıklığı.Mk yi diğer dövüş oyunlarından ayıran en müthiş özelliği olan fatality ler armageddon da kalkmış.İnsan 2-3 gün oynadıktan sonra sıkıntı veriyor.Bizzat kendim oynadım ve gördüm.Tekken5 oynanabilirlik, her karakterin yüzlerce haraketi,özel komboları ve daha bissürü özelliğiyle bütün dövüş oyunlarına açık ara fark atıyor.Tekken5 bir ekoldür...
  • quote:

• Mortal kombat efsanedir... Ama işin ilgiç kısmı efsaneler eskide kalır ve hatırlanır bu her gun efsane oluyor :d
  • Yav arkadaş ne çok mk fanı varmış bu sitede laf söyletmiyolar oyunlarına ama benim şahsi görüşüm bir mk4 te quan chi yle goro yu çiğneşiyimdeki zevki armageddon da alamamam. .Ama genede 3-4 kişi olunca iyi makara yapılıyo 60 karakter var seç seç bitmiyo.Keşke armageddonda kobra-darius-taven-onaga-kameleon-mokap ve daha bir kaç ismini hatırlayamadığım ne idüğü belirsiz karakterler yerine birer fatality ayarlasalar dadından yinmezdi.Hele bir bo-ra-chio mudur nedir öyle bir karakter var mortal kombat ın gelmiş geçmiş en kötü karakteri tam bir yüz karası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 11 Mart 2007; 20:36:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Street fighter 2 gencler hatırlamaz ama :)
  • tekken al
  • Tekken , The King of Fighters ve Street Fighter EX serileri en iyileri.Bulursan Street Fighter 2 Champion Edition da almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 11 Mart 2007; 21:19:20 >
  • tabiki de tekken
  • Soul Calibur 3 de super bir dövüş oyunudur. Grafikleride mükemmeldir. Alıp rahat rahat oynayabilirsin.
  • keske mortal kombat gene yapsalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

quote:

Arkadaşım yanılıyosun tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunu tekken serileridir. MK:armageddon 60 küsur karakter olsada hayal kırıklığı.Mk yi diğer dövüş oyunlarından ayıran en müthiş özelliği olan fatality ler armageddon da kalkmış.İnsan 2-3 gün oynadıktan sonra sıkıntı veriyor.Bizzat kendim oynadım ve gördüm.Tekken5 oynanabilirlik, her karakterin yüzlerce haraketi,özel komboları ve daha bissürü özelliğiyle bütün dövüş oyunlarına açık ara fark atıyor.Tekken5 bir ekoldür...

tamam tekkende tartışmasız iyi bir oyun ama mortal kombat da bol karekter var mekanlar çok güzel grafikler çok iyi hemde tekken 5 eski mortal armageddon yeni bana göre şu an tekkenin yenisi çıkana en iysi mortal armageddon

• uyunu değil de oyunu yazsan şu başlığa
  • ne farkeder ki
  • TEKKEN
  • kof serisi
    street serisi
    tekken
  • Tekken Forever
  • Fight Night Çok güzel bence... Tekken v eMortal kombat onlar zaten klasikler :)) yeni çıkmışlardan Fight Night a bayılıyorum, Tam bi controller katili :P kırılana kadar combo çekesin geliyor ahahah
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.