Şimdi Ara

Sizce En iyi dövüş uyunu nedir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bence en iyi oyun MK Armageddon fakat bu oyunda fatalityleri kaldırmışlar saçma sapan bir finishim çeşidi var.Bir de efsane olan Street Fighterı da unutmamak lazım tabi o da mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Eylül 2007; 3:44:08 >
  • Ben hepsini oynadım ama Tekken ve Street Fighter zevkini başka oyunlarda alamıyorum.....
  • Street Fighter 2 - Blanka
    Tekken 3 - howrang
    MK 2 - Reptile Görünmez olup feci dayak atıyordum adı hile yapmakmış..
  • Yakında MK 8 geliyor merak etmeyin tekken falan hikaye olacak unreal engine 3 kullanan bi mortal kombat hayal edebiliyormusun artık hayal değil [mk8

http://www.joystiq.com/2007/02/05/mortal-kombat-8-inspired-by-gears-of-war-using-unreal-engine-3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctreus -- 27 Eylül 2007; 11:31:32 >

• Hiç kimse Samurai Shodown u saymamış. Samurai Shodown1 ve 2 diyorum en güzel 2 boyut ve kılıçlı-kalkanlı döğüş oyunu olarak.
  • Ama arkadaş sanırım PS sistemi için konuşuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Hiç kimse Samurai Shodown u saymamış. Samurai Shodown1 ve 2 diyorum en güzel 2 boyut ve kılıçlı-kalkanlı döğüş oyunu olarak.
    Samurai lar kalkan kullanmazki
  • BASKASINI TANIMAM,BANA PS2 YI VE PS3ü ALDIRAN OYUN

Sizce En iyi dövüş uyunu nedir

EDIT: ps3 icon yerine x360 icon resmi koymusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 27 Eylül 2007; 12:34:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: doctreus

Yakında MK 8 geliyor merak etmeyin tekken falan hikaye olacak unreal engine 3 kullanan bi mortal kombat hayal edebiliyormusun artık hayal değil [mk8

http://www.joystiq.com/2007/02/05/mortal-kombat-8-inspired-by-gears-of-war-using-unreal-engine-3/

Üfff dehşet olacak gibi merakla bekliyorum valla.

Hemen Çevir Çevirisi

Oyun muhabiriyle konuşmak, Ed rahatlığı, ölümlü Kombat'ın sonraki uyarlamasıyla yeniden başlaması için bir fırsatı tanımladı, dizide sekizinci. Rahatlık, MK8'in, kullanan gerçek dışı motor 3ü inşa edilecek olduğunu gösterdi, savaşın destanın yeni olmuş motor vitrin donanımları ile telkin etti. "Bana, benim, savaşın donanımlarını gördüğüm zaman gibi, bendim, o, 'Kutsal bok! O, bizim, etrafta konuşmakta olduğumuz bakıştır.' görsel olarak, bizim, neyi yapmayı istediğimizdir", rahatlığı açıkladı. Görsel olarak.

MK8, gerçekte hala bir dövüşçüdür, ve rahatlık ve takım, baştan başlayarak onu umar, ölümlü Kombat, onun, bir on yıl önce daha çok yaptığı gibi türe telkin edebilir. "Biz, üç kavga etme tarzına sahip olmayacağız, biz, aynı yumruklara sahip olmayacağız, ve tekmelemeyeceğiz, ve kontrol planının aynı türü. Her şey, çöpe atılıyor. Biz, yukarıya yerden her şeyi tekrar icat ediyoruz" rahatlığa söz verdi. Biraz zaman boyunca herhangi bir katı ayrıntıyı bekleme; Rahatlık, MK8'in, güncel olarak oynanabilir bir durumda olmadığını itiraf etti, onun tahliyesinin, 2008'in sonuna kadar gelmeyecek olduğunu varsaymak.

Rahatlık, PlayStation-3, Xbox-360'ta MK8'in olanağında ima ederken, ve Wii olurken, o, destanın iz dizgininin geçenlerde, "[Destanınki] planlarında Wii'ye gerçek dışı motor 3ü'nü getirmek için değildir. O gerçekten, sonraki-bilgi için tasarladı, yüksek-tanım." olduğu tel çekilen söylediği not edilmeliydi Oh ısır!

Etiketler: 360, Ed rahatlığı, EdBoon, destan, GearsOfWar olan savaşın donanımları, ortada, ölümlü Kombat, ölümlü Kombat-8, MortalKombat, MortalKombat8, PS3, gerçek dışı motor 3ü, UnrealEngine3, Wii, Xbox-360, Xbox360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 27 Eylül 2007; 12:15:48 >

• Bu nasıl çeviri yahu resmen tepetaklak olmuş
  • ooo mortal kombat muhteşem olacak yaa gears of war ın motoruyla o görüntülerde ve oyunun mk ultimate den sonraki bozulmuş oynanabilirliğini tümüyle çöpe atacaklarmış işte bu süper bi haber ultimate den sonra mortal kombat çok bozuldu grafikler çizgi film vari oldu hareketler gerçek dışı fizik kuralları sıfır çok saçma sapan bir gidişata girdiler en sonunda bunu kendileride kabullenip oyunun oynanabilirliğini tümüyle değiştireceklerini grafiklerinde mortal kombata yakışır grafikler olacağını söylediler ama iş söylemekle olmuyor inşallah bu seferde oyunu b.k etmezlerde mortal kombat hayranlarını hayal kırıklığına uğratmazlar dövüş denince akla mortal kombat gelir geri kalanı sadece oyun

mooortaalll kombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsiyakali27 -- 27 Eylül 2007; 15:59:05 >

• Atari salonlarında Street Fighter kadar başında saatler harcadığımız, jeton almak için yemeden içmeden kesildiğimiz oyun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Eylül 2007; 15:37:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Atari salonlarında Street Fighter kadar başında saatler harcadığımız, jeton almak için yemeden içmeden kesildiğimiz oyun yoktu.

Mortal Kombat hariç ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Atari salonlarında Street Fighter kadar başında saatler harcadığımız, jeton almak için yemeden içmeden kesildiğimiz oyun yoktu.

Mortal Kombat hariç ama...

ben mortal kombat a fazla jeton harcamazdım çünkü önce etrafımdaki bütün keklikleri haklardım sonra üzerine birde oyun bitirdim tek jetonla 1 saatten fazla oynardım

• son zamanlarda fıght nıght baya ılgımi cekti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali27

ooo mortal kombat muhteşem olacak yaa gears of war ın motoruyla o görüntülerde ve oyunun mk ultimate den sonraki bozulmuş oynanabilirliğini tümüyle çöpe atacaklarmış işte bu süper bi haber ultimate den sonra mortal kombat çok bozuldu grafikler çizgi film vari oldu hareketler gerçek dışı fizik kuralları sıfır çok saçma sapan bir gidişata girdiler en sonunda bunu kendileride kabullenip oyunun oynanabilirliğini tümüyle değiştireceklerini grafiklerinde mortal kombata yakışır grafikler olacağını söylediler ama iş söylemekle olmuyor inşallah bu seferde oyunu b.k etmezlerde mortal kombat hayranlarını hayal kırıklığına uğratmazlar dövüş denince akla mortal kombat gelir geri kalanı sadece oyun

mooortaalll kombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt

ps2 de çıkan mk oyunlarından deadly allianceın oynanabilirliği harikaydı decepiton ve armageddon bence deadly alliance a göre daha geri, hele armageddon tam bir hayal kırıklığı. next-gen seride; asrah , darrius , kobra , havik vs gibi tutulmayan saçma sapan ruhsuz karakterler çıkarmsınlar sub-zero, scorpion gibi efsane olmuş karakterleri her oyunda değiştirip maymuna çevirmesinler mk kızlarını dead or alive kızlarına benzetmeye çalışmasınlar ve ağır , ahenksiz oynanışı değiştirsinler yeter yoksa oyuna grafik basıp aynı tas aynı hamam devam ederlerse jeni jenerasyon konsollarda mortal kombatın durumu vahim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 28 Eylül 2007; 18:12:16 >

• DEF JAM FIGHT FOR NY.
  • Mkortal kombat 2 üzerine dövüş tanımam ama şu anda en iyi dövüş

dead or alive 4 abiii
  • çoçukluğum ataricilerde street fighter oynamakla geçti. ama yazıklar olsun o copcama içine etti güzelim oyunu.
  • tekken
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.