2 Boyutlu En İyi Dövüş Oyunu Killer Instinct 2 dir... Killer Instinct 1 MK 1 Zamanında Piyasaya Çıkmıştı Ve MK Eline Su Bile Dökemiyordu... KI 2 İse MK:Ultimate'ten Önce Piyasaya Çıktı Ve Bence MK:Ultimate'teki Birçok Hareket Bu Oyundan Araklamadır... Hele MK:Triology'deki Brutality Olşayı Tamamen Araklamacılık...Bu Oyunu Oynadıktan Sonra Mortal Kombat Serisi (Hem De Hepsi) Gözüme Dandik Görünmeye Başladı... Ha Ama Bu Benim Fikrim ve Sizi Bağlamayabilir... Belki De MK Serisi Sizin İçin Dünyanın En İyi Oyun Serisidir...
3 Boyutlu En İyi Oyun İse Tekken Serisidir... Özellikle Tekken 5'te Karakter Başına Yüzlerce Hareket Ve Bu Hareketleri İstediğimiz Gibi Rakibi Şaşırtarak Kullanabilmemiz Çok Büyük Rahatlık... Mesela Diğer Oyunların Çoğunda 1 El, 1 Ayak (Ne Ayaksa?), 1 Guard Tuşu (GereNk Yok!) Var... Yani 3-5 li Kombinelerde Başlangıç Hep 1 Joystick Yönü ve Standart El Veya Ayak Tuşlarından Biriyle Başlıyor... Fakat Tekken'de 2 El, 2 Ayak Tuşu Var... Her Bir Tuş Karakterin Ayrı Bir Parçasını Kontrol Ediyor (1. Sol El, 2. Sağ El, 3.Sol Ayak, 4. Sağ Ayak) Ve Bu Durum Her Bir Karaktere Yüzlerce Hareket Kazandırmakla Kalmıyor Ayrıca Kullanıcı İçin Rahatlık Sağlıyor... Örneğin; Ben İlk Vuruşta Sol Ayak Kullanmak İstiyorum... Tekken de Bu Mümkün Ama Gelelim Ki Diğer Oyunlarda Karakterin ayak Tuşu 1 Tane Olduğu İçin O Tuş Hangi Ayağa Denk Geliyorsa Seçtiğim Karakter O Vuruşu Yapıyor... Örneğin; Ayak Tuşu "Sağ Ayak"a Ayarlanmışsa Mümkünatı Yok İlk Vuruşu "Sol Ayak" İle Yapamazsınız... Bu Yüzden Diğer Oyunlar Biraz Sallamasyon Kalıyor TEKKEN Serisinin Yanında... Tabii Bu Da Benim Fikrim ve Bu Da Sizi Bağlamayabilir...
Not: Lütfen Sırf 2 Laf Sokayım Diye Karşıt Görüş Yazmayın. Dediğim Gibi Bunlar Benim Fikirlerim. Katılıyorsanız Destek Verin. Katılmıyorsanız Kendi Görüşünüzü Yazın. Yani Yazdığınız Yorum Art Niyet Taşımasın.... Şimdiden Hepinize Kolay Gelsin!!!
tekken iyidir.
1) street fighter 2 2)mortal 1-2-3 3)kof serisi - evet biraz eski moda gibi oldu ama tas gibi oyunlardı, avuc iclerimiz su toplar, parmaklarımız nasır tutardı- hey gidi gunler....
Yıllardır oynamaktayım, emulatorlerle yıllardır uraşıyorum, çocukluğum atari salonlarında geçti, sıralamam şöyledir ama kişilere göre de değşir aslında;
1 KESİNLİKLE "KİNG OF FİGHTERS" serisi
2 TEKKEN
3 Street
4 Mortal
tekken 5 indiriorm ben netten
tekken 5 vaya soul calibur 3 yüzümü kara çıkarmayacak oyunlar süper ya çok zevkli eminim sizde o hareketlerin dövüşçülerin başından kalkmayacaksınız
fight night round 3 kralını tanımam
en iyi Döğüş oyunu soulcalibur ve guilty gear X diger dogus oyunları bu oyunları oynadıktan sonra winning eleven ile fifa arasında ki fark gibi kalıyor.tekken mk diyenlerin gazına gelme
1) Ultimate Mortal Kombat 3 2) King of Fighters 2002 3) Guilty Gear X2 Reload
İyi Demişsin Ama Kıyaslaman Yanlış Bence... Soul Calibur : En İyi Silahlı (Kılıç v.s..) 3B Dövüş Oyunu... Soul Edge Döneminde Bayaa Bi Rakibi Vardı Ama Şimdi Rakipsiz, Çünkü Hepsini Sildi Piyasadan... Guilty Gear : En İyi 2B Dövüş Oyunlarından Biri... Bence Street Fighter Serisini Tarihe Gömer Ama Oyunu Fazla Bilen Yok Maalesef... Tekken : En İyi 3B Yakın Dövüş Oyunu... Zaten Rakiplerini Ezdi Geçti... Sıra Tarihe Gömüp Diğerlerinin Adını Unutturmasında... Killer Instinct : Bence Bu Oyunun 2. si Tüm Mortal Kombat Versiyonlarını Tarihe Gömer Ama Ne Gören Var Ne Bilen... 1.si Emülatörlerde Var Ama Maalesef 2.sini Hiçbir Yerde Bulamadım... Bulduklarımın DFa Hepsi Bozuk Çıktı... Eğer Sağlamını Bulabilen Varsa Bi Zahmet Bana PM Atsın...
King of Fighters 95 Super Street Fighter 2:The Master Challenger Tekken 5 Def Jam:FFNY Mortal Kombat 3
(kişisel favori dövüş oyunlarım)
abicem tekkenden şaşılırma ya on numara bi dövüş onun üstüne çıkamaz dövüş grafik desen harika oynanabilirlik desen harika hele bide kazuyayla 4 tane oruket :) yedirebilirsen sorma keyfine:):):)
Bırak ya.Tekkendeki adamlar yürümeyi bilmiyo.Sürtüne sürtüne gidiyolar.MK:Armageddon'un üzerine şu an dövüş oyunu tanımam
Tekken
fight round 3
tekken
virtua fighter
TEK GEÇERİM
ne almalısın? bence : 1.MORTAL KOMABT DEADLLY ALLIANCE(deception ve armageddon bu oyuna göre kütük gibi ps2 deki en iyi mk oyunu bence budur) 2.Tekken 5 panda, tahta adam ve kanguru gibi gerzeklikleri saymazsan tekken 5 de çok sağlam oyundur. 3. soul calibur 2,3 mame emulatorüyle mk vs sf nin klasik serilerinide tavsiye ederim ama ps2 de mame var mı bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: medeni conan
ne almalısın? bence : 1.MORTAL KOMABT DEADLLY ALLIANCE(deception ve armageddon bu oyuna göre kütük gibi ps2 deki en iyi mk oyunu bence budur) 2.Tekken 5 panda, tahta adam ve kanguru gibi gerzeklikleri saymazsan tekken 5 de çok sağlam oyundur. 3. soul calibur 2,3 mame emulatorüyle mk vs sf nin klasik serilerinide tavsiye ederim ama ps2 de mame var mı bilmiyorum.
PS2'de Mame oyunları oynanıyorda en basit oyunlar oynanabiliniyor. Pac-Man, Tetris gibi...