Şimdi Ara

BÜYÜK NUMARA AYAKKABI GİYENLER BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet büyük numara ayakkabı giyen arkadaşlar ayakkabılarınızı nerden temin ediyorsunuz bende 46 numara bot arıyorum ama bulamıyorum.(ah bir 46 numara harley bulabilsem )

• ayağı büyük olanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 17 yaşıma kadar ayağından büyük ayakkabı giymek kural sanıyordum,meğer fakirliktenmiş,ucuza aldığım ayakkabılar tam otursa ayağımı mahvediyordu ilk pahalı ayakkabımı 17 yaşımda aldım.Bu arada hep benim ayağım kokar sanıyordum ama sorunda ayakkabılrdanmış
  • 45 nomero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44,5
  • 36 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

ben 17 yaşıma kadar ayağından büyük ayakkabı giymek kural sanıyordum,meğer fakirliktenmiş,ucuza aldığım ayakkabılar tam otursa ayağımı mahvediyordu ilk pahalı ayakkabımı 17 yaşımda aldım.Bu arada hep benim ayağım kokar sanıyordum ama sorunda ayakkabılrdanmış

güzel trolololo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

36 :)

pardün 36 mı bizimkilere bebek mezarı deniliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çesna

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

36 :)

pardün 36 mı bizimkilere bebek mezarı deniliyor

17 yasinda bir bayanim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 2 Aralık 2014; 0:30:36 >
  • Bende 46 numara giyiyorum aslinda ama 46 bulamadığım için 45 alıyorum açıyor zamanla

• Boy 1.73 ayakkabi 44 sanki boyuma gore biraz buyuk

• 46.5. Spor Ayakkabı 47 numara. Genelde adidasın ayakkabılarını bulabildiğim için ordan ayakkabı alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThunderShock T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam acılmıyor ayaklarim pert oluyor ama yine açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

Boy 1.73 ayakkabi 44 sanki boyuma gore biraz buyuk

Aynen hocam boya göre biraz fazla gibi benim boy 1.91 46 numero( 45 olaydı iyiydi )

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

46.5. Spor Ayakkabı 47 numara. Genelde adidasın ayakkabılarını bulabildiğim için ordan ayakkabı alıyorum

Spor ayakkabıda bende nike ve adidas kullanıyorum ama bu markaların bot modellerini pek sevmiyorum

• büyük numara bulursun ya. eskiden sorun olurdu.

bi 10-15 sene önce 45 numara mümkün değil bulamazdın. bulsan da diyelim 300 çeşit ayakkabı var 45 i en fazla 5-6 çeşit. onlar da dandirik şeyler. mecbur alıyordum.

sonra döndüm spor ayakkabıya

artık hepsinin numarası var. ama spor ayakkabının rahatlığından vazgeçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

büyük numara bulursun ya. eskiden sorun olurdu.

bi 10-15 sene önce 45 numara mümkün değil bulamazdın. bulsan da diyelim 300 çeşit ayakkabı var 45 i en fazla 5-6 çeşit. onlar da dandirik şeyler. mecbur alıyordum.

Söylediğiniz gibi spor ayakkabıda artık sorun yok ama beğendiğim bir bot modelinin 46 numarasını bulamıyorum örneğin harley. vs.
  • baştan söylesene bunu 36 ne dedim
  • quote:

quote:

Söylediğiniz gibi spor ayakkabıda artık sorun yok ama beğendiğim bir bot modelinin 46 numarasını bulamıyorum örneğin harley. vs.

onları zor bulursun. ithal edenler satılmayacağını düşündüklerinden getirmezler pek. o yüzden olmaz. üretici de sınırlı üretir.

cat dockers dexter gibi bazı markalarda var yanlız. ayrıca yürüyüş botları da var ama onlar biraz tuzlu olur.

• quote:

quote:

quote:

onları zor bulursun. ithal edenler satılmayacağını düşündüklerinden getirmezler pek. o yüzden olmaz. üretici de sınırlı üretir.

cat dockers dexter gibi bazı markalarda var yanlız. ayrıca yürüyüş botları da var ama onlar biraz tuzlu olur.

Onların 46 numarasını bulabileceğim güvenilir site varmıdır hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.