Şimdi Ara

Büyük Onur (Hınçal Uluç fail içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sarı-kırmızılıların Çek yıldızı Tomas Ujfalusi ülkesinde yapılan oylamada yılın en başarılı 8. futbolcusu oldu. 52'i oy alan Ujfalusi, takım arkadaşı Milan Baros'u ve Beşiktaşlı Tomas Sivok'u geride bıraktı. Her iki isim de ilk 10'a giremedi. Değerlendirmede ilk sırayı ise Chelsea'nin başarılı file bekçisi Cech aldı.

Kaynak;http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/02/29/buyuk-onur-ujfalusi-en-iyiler-arasinda

---

Bu haberi görünce aklıma direk Hınçal Uluç geldi;
     Büyük Onur (Hınçal Uluç fail içerir)

• Ulkesindeki oylamada !!!! en basarili 8. !!!!
    Adamin Galatasaray'a verdigi katki ortada, kabul, ama gelmeden once kacimiz bu adami taniyordu ki? Adi gecen diger adamlara gore ,Reyes-Forlan, hatta Atletico'nin kadrosundaki bazi diger oyunculara gore en kazmasi oldugu da ortada.

Bir de Hincal Uluc anlatmak istedigini genelde mubala ederek anlatmayi sever. Tek tek kelimelerine degil de yazilarinin butunune bakmak gerekli diye dusunuyorum.

Son olarak da boyle kazmaya can kurban.
  • Sezon sonu gönderilmezse Avrupada perişan oluruz. Ligi götürür orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

Orijinalden alıntı: boynuz

Ulkesindeki oylamada !!!! en basarili 8. !!!!
    Adamin Galatasaray'a verdigi katki ortada, kabul, ama gelmeden once kacimiz bu adami taniyordu ki? Adi gecen diger adamlara gore ,Reyes-Forlan, hatta Atletico'nin kadrosundaki bazi diger oyunculara gore en kazmasi oldugu da ortada.

Bir de Hincal Uluc anlatmak istedigini genelde mubala ederek anlatmayi sever. Tek tek kelimelerine degil de yazilarinin butunune bakmak gerekli diye dusunuyorum.

Son olarak da boyle kazmaya can kurban.

Futbolla az çok ilgisi olan adamın Ujfalusi'yi tanıyor olması lazım.Messi'yi sakatlamasından bile tanımanız gerekir.
    Türkiye Çek Cumhuriyeti maçında,Galatasaray-A.Madrid maçlarında da forma giymişti.

Bir futbol ustadi oldugumu idda edemem. Sadece hobi olarak takip ederim. Yalniz, yurtdisinda yasadigimdan ve Ispanyol arkadaslarimin cok olmasindan dolayi Ingiltere ve Ispanya ligini maclarini arkadaslarimla izlerim. Tabi ki benim eksikligim olabilir ama Galatasaray ilgilenmeden once adini duymamistim. Yani Galatasaray'in ilgilendigi Forlan, Reyes, Podolski gibi adamlari bilirken (zaten ucu de kalbur ustu cokca bilinen futbolcular) Ujfalusi'i hic dikkatimi cekmemisti daha once. Dolayisiyla ben o kadar da bilinmeyen biri sanirdim. Demek ki ben yaniliyormusum.

• And Oscar goes to ............

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Sezon sonu gönderilmezse Avrupada perişan oluruz. Ligi götürür orası ayrı.

Ujfalusi Avrupa'nın 2.sınıf stoperlerinden bence 1. sınıf puyol,pique,david luiz,terry vs. olduğunu düşünürsek Ujfa alabileceğimiz en iyi stoperlerden birisi ancak ilerlemiş yaşı nedeniyle Ujfalusi'yle forma yarışına girebilecek hatta hem onu hem Semih'i yedek bırakabilecek bir stoper alınmalı. Oldu da alınmadı Avrupa'da perişan olma gibi bir durum söz konusu da olmaz.
  • İlk geldiğinde bu yaşta adama bu paralar verilir mi deniliyordu, haksızlık yapmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ujfalusi fena tuttu.

Zamanında Ribery'e de Anelka'nın bonusu demişlerdi. Taraftar isme bakıyor fakat kimin nasıl oynayacağı belli olmuyor.
  • valla kendimizi kandırmaylım.

reyes ve forlan gelmeyince herkes bu görüşteydi, işi bitmiş adamı bize kakaladılar diyorduk.
  • şu hıncal da bir yönetimde olsaymış eskiden neler yapabilmiş ne doğrular yapabilmiş görürdük :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.