Şimdi Ara

Büyük oyuncuların td olup kendilerine küfür ettirmelerine anlam veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amaç nedir yani o kadar para kazanmışsın zengin olmuşsun efsane olmuşsun neden ismini aşağıya çekiyorsun?

Şimdi henry ve gerrard da bu kervana katılmış.

Hagi,Gattuso,Maradona aklıma gelen ilk örnekler.Bu adamlar markasını çok düşürdü td lik yaparak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 28 Ağustos 2018; 2:13:46 >

• Benim de aklıma Ali Koç geliyor bu örnek verilince.

İş camiasında sınırsız saygınlığı var, önemli bir ailenin en önde gelenlerinden birisi, eğitimi şahane, kültürü harika, kendini ifade etmesi ve çeşitli konulardaki görüşleri takdire şayan. Çoğumuzun erişemeyeceği şekilde de bir yaşama sahip ve tembellik etmeyip kendini de geliştiriyor.

Ama Fenerbahçe maç kaybedince en büyük derdi sabah okula gitmek olan çocuklar tarafından ana avrat küfre maruz kalıyor, hareketleri sorgulanıyor ve hakarete uğruyor. Acı bir gerçek bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Benim de aklıma Ali Koç geliyor bu örnek verilince.

İş camiasında sınırsız saygınlığı var, önemli bir ailenin en önde gelenlerinden birisi, eğitimi şahane, kültürü harika, kendini ifade etmesi ve çeşitli konulardaki görüşleri takdire şayan. Çoğumuzun erişemeyeceği şekilde de bir yaşama sahip ve tembellik etmeyip kendini de geliştiriyor.

Ama Fenerbahçe maç kaybedince en büyük derdi sabah okula gitmek olan çocuklar tarafından ana avrat küfre maruz kalıyor, hareketleri sorgulanıyor ve hakarete uğruyor. Acı bir gerçek bu.
    Aynen Ali Koç o kadar sayılıyor seviliyor bu gidişle antipatik olacak.
  • İnsan bir hedefi olduğu sürece yaşar. Elinizde 20 milyon Dolar olsun, bir gün canınız kahve çekecek Paris'e gideceksiniz, başka bir gün yemek çekecek Londra'ya gideceksiniz, eğlenmek isteyeceksiniz Las Vegas'a gideceksiniz. Parayı her türlü ezeceksiniz. Peki ya sonrası ? Sonrasında bu aktiviteler zevk vermemeye başlayacak. Bizler sıradan insanlarız bu yüzden ''yav bu kadar paran var git hayatını yaşa'' diyebiliyoruz ama işin aslı öyle değil.

Bu adamlar için Teknik Direktörlük yeni bir macera oluyor, parayla satın alamayacakları bir şeyin peşinden koşuyorlar. Bu dünyada başarmanın verdiği zevki hiçbir şey vermez, başarı açlığının ise sonu yok. Tam olarak bu yüzden bu riski alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 28 Ağustos 2018; 2:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

İnsan bir hedefi olduğu sürece yaşar. Elinizde 20 milyon Dolar olsun, bir gün canınız kahve çekecek Paris'e gideceksiniz, başka bir gün yemek çekecek Londra'ya gideceksiniz, eğlenmek isteyeceksiniz Las Vegas'a gideceksiniz. Parayı her türlü ezeceksiniz. Peki ya sonrası ? Sonrasında bu aktiviteler zevk vermemeye başlayacak. Bizler sıradan insanlarız bu yüzden ''yav bu kadar paran var git hayatını yaşa'' diyebiliyoruz ama işin aslı öyle değil.

Bu adamlar için Teknik Direktörlük yeni bir macera oluyor, parayla satın alamayacakları bir şeyin peşinden koşuyorlar. Bu dünyada başarmanın verdiği zevki hiçbir şey vermez, başarı açlığının ise sonu yok. Tam olarak bu yüzden bu riski alıyorlar
    benim için hayatın 4 anlamı var : yemek,içmek,seks,eğlenmek.

Yemişim hedefini.Benim görüşüm böyle,belki bu yüzden çalışmıyorum ama işe de ihtiyacım yok babamdan kalan gayrimenkullerin kirasını yiyorum.Hiç de hedefim olmadı bu hayatta ama gayet mutlu yaşıyorum hocam.

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Yemek, İçmek, eğlenmek, Seks bunların hiçbiri hedef değil yalnız Bunlar bir insanın temel ihtiyaçlarıdır, hani tuvalete gitmek, nefes almak gibi. Örneğin oyun oynamak bile başarma hissini tetikleyen bir şey bu nedenle milyonlarca insan Online oyunlara deli gibi para döküyor. Amaç bir şeyleri başarma hissi. Gerçekten hiçbir hedefin yok mu yani ? Şuraya girmek istiyorum, şunu yapmak istiyorum bunun için aylardır uğraşıyorum gibisinden ? Tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Yemek, İçmek, eğlenmek, Seks bunların hiçbiri hedef değil yalnız Bunlar bir insanın temel ihtiyaçlarıdır, hani tuvalete gitmek, nefes almak gibi. Örneğin oyun oynamak bile başarma hissini tetikleyen bir şey bu nedenle milyonlarca insan Online oyunlara deli gibi para döküyor. Amaç bir şeyleri başarma hissi. Gerçekten hiçbir hedefin yok mu yani ? Şuraya girmek istiyorum, şunu yapmak istiyorum bunun için aylardır uğraşıyorum gibisinden ? Tuhaf.
    yok hocam vallahi

hedefim olmadığı için inşaat mühendisliğini bıraktım zaten 2012 yılında 2.sınıftım.O zamandan beri çalışmıyorum.Babamın vefatından sonra miras kardeşimle bana kaldı parayı görünce hedefim de kalmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek küfür yemeyen Zidane heralde ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Tek küfür yemeyen Zidane heralde ..
    Zidane da küfür yedi baya bi
  • İki ihtimal var bence.

Birincisi futbolu sevdiklerinden. Adamlar yaptığı işten keyif alıyor. Çok büyük çoğunluğumuzun tadamadığı bir duygu bu. İşini keyif alarak yaptığı için de emeklilikten sonra biraz dinlenip hemen tekrar dönmek istiyor, ona çalışmak ve zorunluluk gibi gelmiyor. Oyunculara zaten futbolcuyken de sövüldüğü için alışmışlardır küfür yeme .

İkinci ihtimal de büyük çoğunda para biriktirme diye bir şey yok ve bu yüzden yüksek kazançlı işlere devam etmek zorundalar. Kazandıkları para bize 77 sülalesine misliyle yetecek bir miktar gibi geliyor, ki öyle zaten ama kazanılan para yükseldikçe yüksek hayat standardını sürdürebilmen için yapman gereken harcamalar da artıyor. Mesela sen 2000 TL kazanıp 2000 TL'ye göre yaşıyor ve ayın sonunu zor getiriyorsan aylık 2 Milyon Dolar kazanan adam da 2 milyon Dolar'a göre yaşayıp parayı saçıyor ve biriktirmiyor. 1,5 milyon Dolarlık yaşasa bile yine de 7 sülalesine yetecek miktarı biriktirir tabii. Çoğu futbolcu fakir geçmişten geldiği ve genç yaşlarıyla birlikte şöhretin de etkisiyle paraları saçıp duruyor, emekli olunca elde avuçta bir şey kalmıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

İki ihtimal var bence.

Birincisi futbolu sevdiklerinden. Adamlar yaptığı işten keyif alıyor. Çok büyük çoğunluğumuzun tadamadığı bir duygu bu. İşini keyif alarak yaptığı için de emeklilikten sonra biraz dinlenip hemen tekrar dönmek istiyor, ona çalışmak ve zorunluluk gibi gelmiyor. Oyunculara zaten futbolcuyken de sövüldüğü için alışmışlardır küfür yeme .

İkinci ihtimal de büyük çoğunda para biriktirme diye bir şey yok ve bu yüzden yüksek kazançlı işlere devam etmek zorundalar. Kazandıkları para bize 77 sülalesine misliyle yetecek bir miktar gibi geliyor, ki öyle zaten ama kazanılan para yükseldikçe yüksek hayat standardını sürdürebilmen için yapman gereken harcamalar da artıyor. Mesela sen 2000 TL kazanıp 2000 TL'ye göre yaşıyor ve ayın sonunu zor getiriyorsan aylık 2 Milyon Dolar kazanan adam da 2 milyon Dolar'a göre yaşayıp parayı saçıyor ve biriktirmiyor. 1,5 milyon Dolarlık yaşasa bile yine de 7 sülalesine yetecek miktarı biriktirir tabii. Çoğu futbolcu fakir geçmişten geldiği ve genç yaşlarıyla birlikte şöhretin de etkisiyle paraları saçıp duruyor, emekli olunca elde avuçta bir şey kalmıyor olabilir.
    Maradona'da para bitmiş olabilir aga adam 7/24 koko çekiyor.Kesin kumar falan da vardır onda ayık kafayla dolaşmıyordu ki adam istersen 10 milyar dolar servetin olsun kafan güzel dolaştıktan sonra bi bakmışsın bitmiş.İkinci söylediğin maradona için geçerli olabilir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Zidane da küfür yedi baya bi

Alıntıları Göster
    zidane td olunca cok sovdum bence balon, pep hocam da barcelonadan ayrilinca muridi oldum.bu yuzden bana barcelonali diyen cok oldu

Ulan 3 Champions League peşpeşe , 2016-17 La Liga winner , 2016 ve 2017 Uefa Super Cup .. (2018 Super Cup'ta istifa etmişti zaten , yoktu 4-2'lik hezimette...)

Dua etsinler adama ..

• kupa almasi onun basarisi mi?

bana gore iyi oyuncun varsa az cok oynatip bir yere geliyor takim.hem cogu kisi real madrid bayerni hakemle, bilmem neyi kurayla gecti diyor.

gercekten basari diyorsaniz simeone kasabina bakin adam elindeki sacma kadro ile cag disi futbolla lig sampiyonu oldu.

burada sadece final yari finalleri izleyip zidane iyi demek olmuyor, biz senede 50 maci izleyip goruyoruz.

zidane gibi kazanacagima klopp gibi kaybederim daha iyi.

• Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    BLOK

Ali Koç boş bir adam. Ülkenin en zengin ailesinin mensubu olarak kulübün borcu için 50 milyon dolar hibe edecek kadar vizyonsuz ve gereksiz bir adam kendisi. Ülkenin zengini böyleyken fakirinden bi şey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Ali Koç boş bir adam. Ülkenin en zengin ailesinin mensubu olarak kulübün borcu için 50 milyon dolar hibe edecek kadar vizyonsuz ve gereksiz bir adam kendisi. Ülkenin zengini böyleyken fakirinden bi şey beklememek lazım.
    Bildiğim kadarıyla koç ailesi parasını bankada nakit olarak tutmuyor.Bankada holding hesabı var,ihtiyaçları olduğu zaman belirli bir miktarda çekebiliyorlar.

Benim amcamların da anonim şirketi var 3 ortaklardı babam vefat edince hakları bize geçti kardeşimle,ben istediğim gibi para çekemiyorum mesela.
  • O kadar paranın olması bence bir yerden sonra farklı farklı yatırımlara sebep oluyor sanırım. Düşünsenize kişisel servetiniz xxx mebla. Hayatınız boyunca varlık içinde yaşamışsın. Tekne turu dünya turu vs sıkılmissin. Normal futbola yatırım yapması ayrıca çok ama çok fanatik bir Fenerbahçeli. Başkan olmadan önce Faruk ilgaza alınmadığı dönemde dahil olmak üzere fb TV maaşlarını verdiği reklamdan odeten bir insandır. Bu adamın antipatik olması için herhangi bir şey yok antipatik diyen de fanatik liseli klavye bebeleri zaten. Maalesef linç kültürü her alanda var işte bunu değiştirmek istediği için aday oldu başkan oldu.

Konuya gelirsek adamlar 38 yaşından sonra aç. Ya yorumculuk yapacak ya tdlik yapacak. Şu anki hocalarda sonsuza kadar hocalık yapamayacağı için mecbur alttan birilerinin yetişmesi gerekiyor. Ben destekliyorum şahsen. Mesela lampard şuan gülünecek halde ama ilk experience o yüzden normal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.