Şimdi Ara

BÜYÜK RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2 GB 800 MHZ RAM ALDIM AMA BENİMKİ 400 DESTEKLİYORMUŞ NOLCAK ŞİMDİ BİLGİSAYAR KALDIRMIYACAK MI YADA 2 GB 400 MHZ OLARAK MI GOZUKUR YARDIM EDİN LUTFEN

• Diğer konunuzdaki verdiğiniz linkte zaten anakartınızın DDR PC-3200 yani 3200/8= 400mhz ram desteği olduğu açıkca yazıyor. 400mhz ramlar çoğunlukla DDR yapıdadır, ve anakartınızın çipseti incelendiğinde de o çipsetin DDRII desteğini görmedim. DDRII destekliyse bile anakartınız, sizin elinizdekiler DDRII 800 mhz ram ler ve anakartınızda kullanmanız zor görünüyor.. Ayrıca sisteminizin güç kaynağı da HD3870'e yetecek bir güç kaynağı değil.

Yine diğer konuda arkadaş tavsiyede bulunmuş Hemen iade edin diye. Ben de katılıyorum her 2 ürünüde iade edin, elinizdeki sistemide satıp, toplam bir bütçe oluşturun. O bütçe ile size mantıklı sistem tavsiyesinde bulunalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Ağustos 2009; 15:29:29 >
  • arkadasım benim suan da kullandıgım ram drr2
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluhancan

arkadasım benim suan da kullandıgım ram drr2

O zaman PC'nize takın ram'i destekliyormu desteklemiyormu bakın.
  • destekleme olasılıgı var yani kingston aldım destekler belki yaa suanda evde degilim o yuzden bakamıyorum 800 mhz ama desteklerse 400 mü okuyacak arkadas bana 800 mhz ama 400 mhz okur diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uluhancan -- 4 Ağustos 2009; 16:05:29 >
  • bilen yok mu arkadaşlar yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.