Şimdi Ara

BÜYÜK SAKARYASPOR WE TATANGALAR BU GÖLMEMİZDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İÇİMİZDE BU SİTEYE FAZLA SAKARYASPORLU YOKTUR AMA BU BAŞLIĞI ATMAK ZORUNDAYIM HER ZAMAN HER YEDE ŞAMPİYONUZ SAKARYASPORUMUZA SÜPER LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİZ SADECE TATANGALARIZ KARICIM KÖRFEZ...!

• BURASI İZMİT SAKARYASPOR AŞKI TÜM TÜRKİYEYEDE WAR...!
  • İŞTE BEYLER KOCAELİSPORUN REZİLLİKLERİ BEN BİŞEY DİYEMİORUM SİZ NE DERSENİZ DEYİN KENDİ STADLARINA SAKARYASPOR BAYRAĞI ASTIK...!

• dostum işte senin gibi insanlar beni futboldan soğutmaya neden oluyor.bende sakaryalıyım kütüğümde yazıyor.küçücekliyim.ama doğma büyüme izmitliyim.şimdi kocaeli stadında sakarya yazması seni çok mutlu ediyosa ne kadar güzel bişey küçük ve anlamsız şeylerden mutlu olabiliyosun demektir.seviyeyi düşürmeden istediğini yazabilirsin ama kimseye hakaret etme.
  • 2. resim photoshop gibi geldi bana izmit istasyonu olemi?
  • anlamsız konuşuyosun kocaelisporla sakaryasporu karşılaştırmayın diyorsun kocaeliden başka bi laf etmiyosun bu ne yaman bir çelişki önce sen kendinle çelişmekten vazgeç sonra gel bişiler anlatmaya çalış.yaşın çok küçük herhalde çünkü bunları en fazla 7 yaşında birisi yazabilir.futbol senin bildiğin gibi bişey değil.
  • kocaeli'ye hakaret etmeyin pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dooblynin arkadası -- 10 Haziran 2006; 23:27:08 >
  • Benim demek istediğim sakaryaSpor kocaelispordan daha büyük biz onlarından daha büyüküz bunu tartışmaya bile gerek yok ama siz işte süper ligdeki takımla 2 ligdeki takımı karşılaştırıyoruzsunuz işte buyrun BÜYÜK TATANGALAR 54 YAZISI KOCAELİDE BİR YER İZMİTİN ORASI SAKARYASPOR ATKILARIYLA ONLARIN STDALLARINA SAKARYASPOR BAYRAĞI ASTIK DAHA NE DİİM YAŞIM KÜÇÜK DEİL YAŞIM 27 YaNi :=)
  • yaşın 27 mi.desene durum dahada vahim.olsun sen böyle devam et izmitte sakaryaspor atkısıyla gez stada tatanga 54 yaz.büyük bi başarı bende seni alkışlıyorum.bir taraftar senin gibi olmalı.yolun açık olsun.
  • BİR GÜN KALBİM DURACAK MEZAR TAŞIMDA BİLE SAKARYAM YAZACAK

KÖRFEZİN KOCASI

41 < 54
    MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ
  • ben göztepe'nin kardeş takımı olan sakaryaspor'u seviyorum kocaeli'den nefret ediyorum sakaryaya 1.lig de başarılar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.