Şimdi Ara

Büyük Skandalı Suriyeliler İtiraf Etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kurban ol ulan sen Türk gençlerine. Sözleşmeli erler de Suriyeli mi? Ya özel harekatçılar? Özel harekatçı olmak için kızlar erkeklerle yarışıyor. İstanbul'da doğmuş büyümüş kız Doğu'nun köyüne gidip öğretmenlik yapıyor...

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Ben gördüğümü yazıyorum büyük geneli zor ve pis işlerden kaçıyor elini yağa kire bulaştırmak istemiyor, yatarak masabaşı rahat iş arıyor bu söktörede çalışmak istemeyende çok olduğu için talep açık çoook,iş bulamayıp aç kalsalar gelmezler hayatım buraya delilermi?

Bizim gençlik beyaz yaka, memur olma derdinde dandik kenar köşe apartman ünisi diplomaları olsa dahi gerçekler bu.

Daha geçen yaz inşatta fayans ustası söyledi bana abi ben türkçü adamım yanlış anlama ama bizimkiler çalışmıyor tembel,mecbur suriyeli afgan alıyoruz dedi adam kendi ağzıyla söyledi bana bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mart 2024; 22:34:38 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Deyyus Suriyeliler gelmeden kimi çalıştırıyormuş? Kaç para veriyormuş CIAsal İslam dinine tapan münafık? Hangi Müslüman İslam dinine uygun şekilde işçinin her türlü hakkını vermiş de işçi iş beğenmemiş? (istisnalar dışında, o da mesela çalışanın sağlığı el vermiyordur)

Her köşe başına üniversite açıp bedavadan diplomayı DIJ GÜJLER mi dağıtıyor?

Oğlan kelle koltukta Suriye'ye gidiyor. İş garantisi yok, sözleşmeli er... Elini kire bulaştırmak istemiyor öyle mi? Köpeğe söylesen ***üyle güler. Eskiden devlet doğuya atayacak öğretmen bulamıyordu, VEKİL ÖĞRETMEN atıyordu. Sen vekil öğretmen nedir biliyor musun? Adam ortaokul bilemedin lise mezunu. Öğretmenlik yapmak için hiçbir eğitim, kurs vs.almamış... Var mı şu an vekil öğretmenlik? Yok değil mi, bilakis en uzak köye atanmak için millet birbiriyle yarışıyor. Hepsi öğretmen eğitimi almış.

Yazdıklarına inandığına Allah adına yemin etsene. BAK SANA DOĞRU OLAN İÇİN DEMİYORUM yazdığın yanlış da olabilir, inanıyorsan sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 3 Mart 2024; 2:14:11 >

Kero, o fayans ustasına sor bakalım kendi aylık 60-100 arası kazanırken yanında o fayansları taşıyıp belini ağrıtan adama kaç para veriyormuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı? Her seferinde ağzının payını alıyorsun.

• Büyük Skandalı Suriyeliler İtiraf Etti
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

Ozamanlar apartman taşra köşe başı ünileri yoktu hayata bakış çok daha farklıydı insanlar fakirlikten yokluktan geliyordu fakirlikten okuyamıyordu bile çocuk yaşında çalışıyordu eve ekmek getiriyordu ekmeğini kazanmak için her türlü işi yaparlardı.

Şimdi çoğunluk rahatının keyfinin derdinde sen çalışırmısın öyle işlerde çalışmazsınız boş yapmayın.

Daha geçenlerde kargodan koliler geldi altı üstü 20-30 kiloluk 6 adet koli git al dedim çaylağa depoya,o benim görevimmi dedi yok ebenin görevi dedim azarlayarak, dandik kütahya myo diplomasıyla şizofrenik evrenlerinde kendilerini odtü itü mezunu hissediyorlar .

Dandik diplomalarıyla hem oturarak, yatarak çalışçaklar hemde yüksek maaş alıcaklar,yüksek mevkiilere gelicekler, hemde zengin olucaklar bir çoğunun hayaller paris.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Mart 2024; 12:26:58 >

Tekrar soruyorum, gençlerin iş beğenmediğine Allah üzerine yemin etsene.

Dandik diploma olduğu doğrudur, 40 sene önceki meslek lisesi diploması özellikle AKP dönemi açılan üniversitelerin mühendislik diplomalarından kat kat üstündür. Yada bir muhasebe lisesinden alınan diploma İktisat diplomasından...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.