arkadaşlar birçoğunuza çok saçma gelçek ama kndm bi fikir çıkardım ablaam laptop alacaz biz bnde laptop war bn son günlrde bi psp hastası oldum. acaba dirum bn laptop ımı ablama werip bi tane psp imi alsam siz ne dersinizz ?????
hayır bence verme ama laptop kötüyse dandikse ver
Ver gitsin laptop u.Nasılsa ablan aynı evde değilmi istediğin zaman laptopu kullanırsın.
1. laptop ım dandik deil dha 3 ay oldu alalı müthiş bişi toshiba. 2.ablamla aynı ewde deiliz ablam üni. de o yüzdn istio.
ewt bu şartlar altında yorumu olan arkadaşlr warmı
psp'lerin fiyatlarından haberin yok sanırım. ikinci el 250'ye bulabilirsin.
hmm yane wermiim eyw. arkadaşlar saolun bn alim bi tne 2. el en iisi ...
laptop süperse verme tabi
sıfırı 280 ytl slim
quote:
Orjinalden alıntı: ozidane
sıfırı 280 ytl slim
yok artık lebron james düştü mü o kadar yaw alla alla 280 ise gerçekten çok iyi valla 4gb kart da 60 desek 340YTL çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: illker84
quote:
Orjinalden alıntı: ozidane
sıfırı 280 ytl slim
yok artık lebron james düştü mü o kadar yaw alla alla 280 ise gerçekten çok iyi valla 4gb kart da 60 desek 340YTL çok iyi
Evet Khalkedon satıyor forumda. 2. ele bakabilirsin...
istersen leptopla takas yapabiliriz
Amerika'da normal paketler $169.99, ayrıca yanında o kadar da oyun falan veriliyor. Slim paketlerde ise Piano Black versiyonunun yanında Daxter oyunu, Family Guy collectionı geliyor. Slim paket ise $199.99...
bu ne abuk bi konu ya
naparsan yap kardeşim laptopu ama psp yi git çocuk parkında oyna
nie psp cocuk parkındamı oynanıyo cocuklarmı oynar demeye getirion
quote:
Orjinalden alıntı: bekorok
nie psp cocuk parkındamı oynanıyo cocuklarmı oynar demeye getirion
hımmm bu yönden hiç düşünmemiştim kafama takıldı şimdi söylediğin
mesela sen oynayabilirsin psp yi parkta,yada cümlede anlam konusuna çalış
ben slim+4gb kartı 340a aldım dogubanktan
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
bu ne abuk bi konu ya
naparsan yap kardeşim laptopu ama psp yi git çocuk parkında oyna
Hadi ağzımı açmiyim diyorum ama böylelerini görünce dayanamıyorum. Yok abuk konuymuş da yok PSP'yi çocuk parkında oynaymış da bilmem ne. Nasıl binbaşı olduğun anlaşılıyo. Heralde gece gündüz o topic senin bu topic benim alakasız alakasız thread kasıyorsun. Ama daha saygılı, seviyeli ve anlayışlı, daha da önemlisi bilgilendirici veya fikir verici birşeyler yazmayı öğrenememişsin. Böyle üslup olur mu?!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme