Şimdi Ara

Takas da en iyi fiyatı veren firma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni otomobil alırken , Takas da aracınıza en iyi teklif veren firma sizce hangisi? ,çogu tabiri caizse ölmüş eşşek fiyatına alıyor ama nispeten hangisi daha makul fiyat verir c sinıfı hatchback bir araç düşünüyoruz .. Bu arada aracımız 2008 model peugeot 207 1.4 benzinli 35000 km de ..

• Bütün galeriler piyasanın altında fiyat verir sana tavsiyem kendin satmayı denemen..
  • dod değil o kesin
  • Arkadaşım 2 tane B sınıfı aracım vardı.. 2 aracımı verip karşılığında tek araç almama rağmen araçlarıma istediğim fiyatlara yakın değer biçen firma Hondaydı. Gerçekten arabalarımın fiyatlarını öldürmeden beni Honda Civic sahibi yapan Çorlu Honda Plazaya teşekkürler burdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLine

Arkadaşım 2 tane B sınıfı aracım vardı.. 2 aracımı verip karşılığında tek araç almama rağmen araçlarıma istediğim fiyatlara yakın değer biçen firma Hondaydı. Gerçekten arabalarımın fiyatlarını öldürmeden beni Honda Civic sahibi yapan Çorlu Honda Plazaya teşekkürler burdan :)

Güzel reklam olmuş
  • Valla reklamla alakası yok.. Herhangi bir bağlantımda yok... Sadece diğer gezdiğim renault, toyota vs. plazalarda arkadaşında dediği gibi ölü eşek parası teklifler aldımm.. Sonuç olarak bahsi geçen yerden gerçekten oldukça yakın ilgi gördüm ve istediğim fiyatları aldım. Bir sorun yaşadığımızda şikayet ettiğimiz gibi, olumlu bir yaklaşım gördüğümüzdede bence söylemek gerekir... Bu reklam oluyorsa yapacak bişey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLine

Valla reklamla alakası yok.. Herhangi bir bağlantımda yok... Sadece diğer gezdiğim renault, toyota vs. plazalarda arkadaşında dediği gibi ölü eşek parası teklifler aldımm.. Sonuç olarak bahsi geçen yerden gerçekten oldukça yakın ilgi gördüm ve istediğim fiyatları aldım. Bir sorun yaşadığımızda şikayet ettiğimiz gibi, olumlu bir yaklaşım gördüğümüzdede bence söylemek gerekir... Bu reklam oluyorsa yapacak bişey yok...

Bu mesajı atmak için 5 yıl beklemişsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peugeot da değil kesinlikle..Zamanında eski aracımıza Peugeot 11.500 Opel 12.500 Fiat 13.500 Ford 14.500 verdi biz elden satmayı tercih ettik 15.200'e gitti..En azından 4 tane firmayı öğrenmiş oldunuz..

Hayırlı işler
  • Evet Aslında forumu yakinen takip ediyorum.. Bugüne kadar pasif "YANLIŞ ANLAMA OLMASIN LÜTFEN :)" olarak oldu . Konuyu açan arkadaşada fikir vermesi açısından söylüyorum, 1-2 ay önce aracınızın 2007 modelinin aşağı yukarı aynı km. olanını yakın bir kardeşim 21.700 tl ye aldı..
  • aracınız düşük kmde ve henüz 2 yıllık. kendiniz satmayı neden düşünmüyorsunuz?

bence çok beklemeden gider. sonuçta piyasada tutulan bir marka en azından.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 21 Mayıs 2010; 0:43:23 >
  • arabasına markaya hatta plazaya göre değişen bir durum bizde bi tane panda vardı fiat ve suzuki takasta 14 bin verdi hyundai ise 10 bin verdi bizde aracı kendimiz sattık en iyisi sizde vaktiniz varsa öyle yapın bişeyi elden satmak her zaman daha karlıdır.
  • Takasa vermenin şöyle bir mantığı mı var acaba?
    Aracımı takasa vereyim, yeni aracım geldiği gibi eskisini vereyim ve bu esnada arabasız kalmayayım, uğraşmayayım?
  • Biraz öylede denebilir aslında , eski aracımı verip arabasız kalmadan yenisine binmek ,bir de alıcıyla vss uğraşmamak için takası düşündüm ,fakat çok zararına olucaksada mecburen elden satmaya çalışacagım
  • Eğer piyasayla arasındaki fark maximum bin - 2 bin olacaksa olabilir.
    Allahtan kayınvalidemin aracı var da sıkışırsam kullanabiliyorum
  • Geçen sene 2004 model 105 bg lik transporter panelvan 140.000 km.de aracımız vardı(aracın binici piyasası 19.000-22.000 arası).ötv indirimi döneminde aracı değiştirmek istiyorduk, neredeyse 10 tane galeriye gösterdik aracı.verilen fiyatlar:
    hyundai:17.000 tl(ama kendi arabalarına yüksek fiyat istiyorlardı)
    renault:16.000 tl(arada tanıdık vardı)
    ford:17-18.000 fiyat biçtiler, fakat sonradan verdikleri fiyatın yüksek olduğu kanısına varmış olacaklar ki, ellerinde olan aracı satmadılar bize
    toyota:en kötü ihtimalle 15.000 dedi, ama iş ciddiye binince 16.000 falan sayacaktı.
    vw:sıkı durun, dod, vw marka arabaya, üstelik 80.000'e kadar bakımları ve kaporta-boya işlemleri dahi vw general'de yapılmış olan bir vw'e 14.000 tl teklif etti düşünebiliyormusunuz.ciddi bir şekilde 0.km transporter'ı alacaktık, ama 2.elde vw'in kendi aracını öldürmesi yüzünden vazgeçip toyota corolla aldık.kendi aracımızı ise internetten 17.500 tl'ye sattık.
    diyeceğim odur ki bütün firmalar aşşağı yukarı aynı, hepsi öldürüyorlar fiyatı.en mantıklısı biraz uğraşıp aracınızı kendiniz satmanızdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.