Şimdi Ara

Büyük Twitter değişimi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elon Musk’ın Twitter’ı satın aldıktan sonra büyük bir gürültüyle uygulamaya çalıştığı Twitter 2.0 konsepti nihayet hayata geçiyor. Ünlü isim ana akış sayfasında önemli değişikliklerin olacağını belirtti.

Twitter’da neler değişecek?

Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre ana sayfada sağa veya sola sürükleme yaparak takip edilen ve önerilen akış sekmeleri arasında geçiş yapılabilecek. Mobil uygulamalarda şu anda bu hareket pinli listeler arasında geçiş yapıyordu. Özellik mobilde mi yoksa web uygulamasında mı olacak bilinmiyor. Bu özellik önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak.  

Ayrıca Bkz.Twitter iğnelemeye devam ediyor: İçerik kontrol ekibinin sayısı azalıyor

Diğer taraftan gönderilerin daha hızlı bir şekilde sık kullanılanlara eklenmesi için özel bir tuş ekleniyor. Hali hazırda Paylaşım menüsüne girerek bu mümkün oluyordu. Bu özelliğin de önümüzdeki hafta kullanıma sunulması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Twitter Blue aboneleri için 60 dakikalık videolara izin veren Elon Musk söz verdiği 4000 karakterlik yeni uzun formatı da Şubat ayında kullanıma sunacak. Özellikle Twitter Blue aboneleri için kullanım deneyimi bambaşka olacak diyebiliriz.

Kaynak:https://www.phonearena.com/news/musk-announces-twitter-ui-overhaul_id144701

• Twitter ilk microblogging amaçlı çıktı, şimdi medium'a dönüyor. İyice cacık oldu a.k

• Eminim kendisinde ne yapacağını bilmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hesabımı açmadığı sürece anlamsız

• Evet fena değil gibi zamanla şekillenir umarım eskisini aratmaz
    Ekran görüntüleri: Twitter BETA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Ocak 2023; 19:18:34 >

• Hesapları sürekli kapatması kötü oldu. Bir baktım benim hesabımı da kapatmışlar üstelik onlarca yorum beğeni paylaşım yaptığım halde. Buna bir çözüm bulmaları şart oldu. Herkes telefon numarasını kaydetmek zorunda değil(ben öyle açtım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.