Şimdi Ara

Buyuk yalana kurban gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar su anda kaynagı gizli bir yerden bir msn adresi aldım .. adam kendini Gm olarak tanıtıyor ve resmi knigt sitresinin mail adresini kullanıyor.. bazı notlar:
    ( adrese dikkat cekerim )

''simdi sen boss atma yetkisine saib misiN?
    password@knightonlineworld.com (E-posta Adresi Doğrulanmadı):
    bi çok yetki gibi bunada ewet
    ama bu benim isteimle olmuyo
    zaten 12 dakka 43 saniye önce yollamışım...
    NaBeR AşK :
    nereye?
    eslant''

veya

''bi sn anlatayım
    NaBeR AşK :
    once sifremi resetledim
    NaBeR AşK :
    maile yeni bir sifre geldi.
    NaBeR AşK :
    bunu da deistirmek istedim ama site kabul etmedi.
    bekle biraz...
    NaBeR AşK :
    verdigin bilgiler yanlıs diyor.
    bi arkadaşa yardım ediyorum
    az beklersen sanada edicem
    NaBeR AşK :
    k
    ID ni söyle...
    ...:
    firatram
    maline gelen şifreyi ve yeni şifreni söyle...'' bu nedir anlayamadım .. e posta adresinin kayıtlı olmadıgı bu adamın kotu isler pesinde kosan eziklerden birisi oldugunu kanıtlar.ben bu oyundan elimi cekiyorum birkac gunlugune .. kimin ne iş yabtıgı belli deil .. tum millet kotu bisiler yabıyor ama olan bize oluyor..

• ''NaBeR AşK :
    bi kıyak yabarmısn
    buyur
    NaBeR AşK :
    bi daa ki boss un nereye atılcagını fısıldarmısn bana .D
    10 sn önce attım zaten
    1524.712
    NaBeR AşK :
    eslantta mı
    git bul onu da mı ben söylicem.'' gerisi geliyor ...
  • Bunlar şu anda yaşanan şeylermi?
  • bu topicii sırf mesaj icin acmadım.. yazdıklarım tamamen dogrudur...

ben bu işi anlamıyorum.. tum dolablar bu oyunda neden ugrasıyorlar mılletle.. adam bagırıyor ya ben GM yim adamı deli etme diye.
    töbe töbe.
  • evet 1 dk oncenın olayı bunlar.. atta bazı msn adresleri verdi.

diez@knightonlineworld.com..

ares@knightonlineworld.com

ve diger serverlar icin... sorunumu cozemeyecegini anlayınca k2network a mail yolla onlar yabarlar dedi ve kayboldu.. e bu arada attıgı boss da yalan. anında coktum verdigi koordinata.
  • Ya oyuna suç atacağına kendinize suç atsanıza. Oyunun suyu çıktı diyosunuz, suyu çıkaran adamlara sizler malzeme oluyosunuz. Kimseyle konuşmayın kardeşim. Kimseyle muhatap olmayın. Girin partiye başlayın kasmaya. Adamın biri gelipte derse şunu satıyorum alcanmı. Yok deyip devam edin. Zorla al diyen yokki. Ama ucuz gördümü hemen atlyıosunuz. sona buraya gelip beni kandırdılar kazıkladılar bırakın oyunu diye dert yanıyosunuz. Hata senin bize ne senin hatabndan. Yapmasaydın. Aklın başına gelir işte. Madem beni kandırın diye atlıyosunuz hemen o zaman gelip buraya bişey yazmayın.

Sen bu başlığı açmasanda ben böyle bi adamla konuşmazdım zaten. Senden id ismemiş sen vermişsin. Ben onu bile yapmazdım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sen ne diyosun allasen.. benım dedigim adam knight ın resmi mailini alıp mıllete tuzak kuruyor.. nerenle okudun anlamadım
  • kardesim benim.. gidipte gercek charımın ID sını ve sıfresini vericek deilim..lamer lamer konusmayın ya..bisiler biliosan oku cevap verme.
  • yalancıdır yav
  • E-posta adresi doğrulanamadı yazısı eğer sen hotmail uzantısı dısında bir mail adresi verirsen yazar ama bence bu adam dolandırıcı olabilir bir forumda boyle uzantılı bir adres verildiğini hatırlıyorum hem bu diyelimki yetkili biri niye Turk olsun ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

E-posta adresi doğrulanamadı yazısı eğer sen hotmail uzantısı dısında bir mail adresi verirsen yazar ama bence bu adam dolandırıcı olabilir bir forumda boyle uzantılı bir adres verildiğini hatırlıyorum hem bu diyelimki yetkili biri niye Turk olsun ki.

adamın sallayıp sallamadığı hakkında bişi söylemicem ama niye türk olmasınki türk gm'ler de var bu oyunda
  • valla kimseye güvenmeyin Ke de babam olsa tanımam kimseye güvenmiyorum kendi işinize bakın malzeme olmayın
  • valla bana da bir arkadasım soyledı bu msn adresini.. ben bırak babamı kardesime bile guvenmıyorum.. sifremi girerken bile odadan dısarı cıkarıyorum.. gecen gun de makıneye keylogger yuklemıs alcak.. yakalanınca bi gusel sopa yedi zati

zaten bu gibi numaralar cok dikkatımi ceker..o kisiyle olan muhabbetin gerisini yazmadım.
    nerden bakarsak 1 saat muhabbet ettim adamla iyi dalga gectim yani
  • Oyunda kimseye guwenmeyin göze batmamaya calısın.Ortalık dolandırıcı kaynıyor arkadaslar
  • arkadaslar password@knightonlineworld.com bizim arkadasa bizzat oyun içinde GM tarafından werilmiş bir adrestir...kendisi Les_Anges_Dechus (diez) clanında(yanlıs da yazmıs olabilirm ). clanın baskanı sifresini unutunca abyss e gelen GM e sormuslar o wermiş adresi. şimdi msj sayıma bakıp sende kandırıon bizi falan demeyin isteyenle msnde gorusebilirim :) ha %100 doru da demiorum, GM bi işler karıstırıosa fake bi adreste wermiş olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tornados

kardesim benim.. gidipte gercek charımın ID sını ve sıfresini vericek deilim..lamer lamer konusmayın ya..bisiler biliosan oku cevap verme.

Yorum yazanda kabahat. Benim sitemim sadece sana deil. Senin gibi ezilenlere
  • champion@knightonlineworld.com işte buda benim adresim ( kimseyi kandırmak için açmadım sadece bir arkadaşıma espiri yapmak istedim we şu anda o arkadaşım da ben olduumu bilior)

beyler insanlar inanmak istedii şeye inanıor ben bu adresi kimseye wermemiş olmama ramen bir süre sonra girdiimde 120 den fazla insan beni eklemişti we herkez yardım istiordu hiç birile konusmadan çıktım dahada hiç girmedim aklıma geldi iyi oldu ya bi girip baqam şimdi:D

nese

bu tip mail adresleri hotmailden alınabilior

info@knightonlineworld.com
    name_change@knightonlineworld.com
    lostpassword@knightonlineworld.com
    vs vs vs
    bunlar gerçek mail adresleri k2network un mail adresleri

ama gm ler sanırım gmail we hotmail kullanıor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.