Şimdi Ara

Büyükçekmece-izmir en mantıklı yol hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yardss36

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Osmangazi köprüsü ile direk bursaya geç.
    3.5saate Izmire varma garantisi veriyor.
    Sonra gişelerde öperler.

Hem yolun kısalır hem vermediğin yakıt fiyatını verirsin gişelere.

O köprüye o kadar para vereceğime kâğıda seaways yazar arabayı denize sürerim daha iyi

Atv , darbe kodları diye haber yapmasın sonra ?

• quote:

İyi dilekleriniz için teşekkürler :)

Büyükçekmece-izmir en mantıklı yol hangisi

feribota binmeyi bekliyorum

Araba Symbol mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbullu58

Osmangazi köprsü çok pahalı ve öyle yolu aşırı kısalttığı falanda yok. Toplam 40km kısalmıştı geçen yıl. En güzeli ya yenikapıdan bursa yada bandırmaya geç, yada izmit eskihisardan arabalı feribotla Yalova Topçulara geç.

Ordan yalova içinden Bursa-M.Kemalpaşa- Susurluk-Balıkesir- Manisa-Akhisar- Bornova-İzmir istikametlerini takip ederek gidebilirsin.

Susurlukta mola verip soğuk Susurluk ayranından içip yanındada gözleme yedinmi keyfine diyecek olmaz.

Manisada durursan Mesir Macunları var çok güzel alabilirsin. Hatta jel gibi olanlarıda var çok hoşuma gitmişti sende dene istersen memnun kalırsın bence.

İzmirdede çöp şiş yersin 10numara "VALLAHİ"

Mümkünse gece00:00 - 01:00 civarı çık yola sabah 6-7gibi orda olursun.

"CENÂB-I ALLÂH(C.C.) kaza bela VERMESİN İNŞALLAH." HAYIRLI yolculuklar.

Ayran uzun yolda uyku getirmez mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• falcon86 kullanıcısına yanıt
    Bir bardak ayran içmeyle uyku gelseydi, içen herkez yolda uyurdu. Sadece fazla içmemek önemli olan artı olarakta zaten uykusunu iyice almış olan kişinin öyle biranda uykusu falan gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oo süpermiş yoldasınız yani. HAYIRLI YOLCULUKLAR dilerim tekrardan.

Ozaman yolculuk sırasında molalarda nerelerde durursanız izlenimlerinizi paylaşırsanız bizimle, bizde otaraflara giderken fikir ediniriz belki mola yerleriyle ilgili falan.

Feribota nereden biniyorsunuz ve ücreti nekadar buarada.

Feribota yeni kapıdan bindim yalovada indim, sürücü dahil 4 kişi için 109 tl ödedim. daha sonrada hiç mola vermeden bergamaya geldim. yolculuk boyunca

100km/h sabit hızda 3.2 yakıt ortalaması tutturdum (clio 3 1.5dci 65hp)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockabye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Osmangazi köprüsü ile direk bursaya geç.
    3.5saate Izmire varma garantisi veriyor.
    Sonra gişelerde öperler.

Hem yolun kısalır hem vermediğin yakıt fiyatını verirsin gişelere.

O köprüye o kadar para vereceğime kâğıda seaways yazar arabayı denize sürerim daha iyi

Atv , darbe kodları diye haber yapmasın sonra ?

Valla olabilir ahahaha

• quote:

Osmangazi köprsü çok pahalı ve öyle yolu aşırı kısalttığı falanda yok. Toplam 40km kısalmıştı geçen yıl. En güzeli ya yenikapıdan bursa yada bandırmaya geç, yada izmit eskihisardan arabalı feribotla Yalova Topçulara geç.

Ordan yalova içinden Bursa-M.Kemalpaşa- Susurluk-Balıkesir- Manisa-Akhisar- Bornova-İzmir istikametlerini takip ederek gidebilirsin.

Susurlukta mola verip soğuk Susurluk ayranından içip yanındada gözleme yedinmi keyfine diyecek olmaz.

Manisada durursan Mesir Macunları var çok güzel alabilirsin. Hatta jel gibi olanlarıda var çok hoşuma gitmişti sende dene istersen memnun kalırsın bence.

İzmirdede çöp şiş yersin 10numara "VALLAHİ"

Mümkünse gece00:00 - 01:00 civarı çık yola sabah 6-7gibi orda olursun.

"CENÂB-I ALLÂH(C.C.) kaza bela VERMESİN İNŞALLAH." HAYIRLI yolculuklar.

Balıkesire gelmeden Manisa kavşağı vermiyormu hocam?

Ben öyle hatırlıyorum.(En son 3sene önce gittim.)

Bu arada Manisa-Akhisar yolunda radarlar çok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Yalova feribotuyla yalovaya geçin. Bursa-Manisa istikametli İzmir'e yol alın.

Senede 2 kere gidip geliyorum. Tekirdağ üzerinden de gittim, körfezi de dolaştım fakat en mantıklı yol bu dediğim yol benim için. Tavsiye ederim.

Aracın yağını, suyunu, lastik basınçlarını kontrol edin.

Bursa otoyolu gaza getirir insanı, sakin şekilde devam edin. Radarlar bu güzergahta fazla.

Yol boyunca mola verebileceğiniz sayısız yer var. Tavsiyem sabah erken saatlerde çıkın, molalarda dinlenerek gidin. Güzel manzaralar geçeceksiniz, gün ışığıyla tadını çıkararak seyahat edin.

Eger saatleri uyarsa yenikapidan direk bursaya geçmek daha mantikli olmazmi ? Biletler onceden alinca epey ucuzluyor.

Promo'da Bursa 89tl Yalova 59tl oluyor.

Tabii ki tercih meselesi fakat ben 30 tl'yi yakıt parası yapıp Yalova'dan geçmeyi daha çok seviyorum.

Biraz duygusal bakıyorum.

• quote:

quote:

Ozaman yolculuk sırasında molalarda nerelerde durursanız izlenimlerinizi paylaşırsanız bizimle, bizde otaraflara giderken fikir ediniriz belki mola yerleriyle ilgili falan.

Feribota yeni kapıdan bindim yalovada indim, sürücü dahil 4 kişi için 109 tl ödedim. daha sonrada hiç mola vermeden bergamaya geldim. yolculuk boyunca

Onceden randevu aldiniz mi yoksa direk gidip bindiniz mi?

Bir keresinde "randevusuz almiyoruz" dedikleri icin kizip eskihisara gitmistim.

• Canakkale uzerinden gidin.

Kesan girisinde sagda calar icinde camlibel diye biryer var orda satir et yiyin.

Canakkale feribotu cok keyifli. Canakkalede de peynir helvasi ile cila yapin.

Sonra ordan ayvaciktan rampalari baypas eden bi yol var ordan gidin. Kucukkuyuya varin. Kucukkuyuda denize girjn. Sonra edremit cikisindan hosmerimle iyice cilalayin migdenizi. Ordan da izmir yoluna sapin. Sakranda bi borek çakarsaniz sizden iyisi yok.

En keyifli yol benkm anlattigim gibi. Ama buyukcekmeceden basip izmire kadar araba surerseniz izdirap.

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Körfezi sakın dolanma.Akıl karı değil.
    Yenikapıdan Bursaya feribotla geç. Ordan manisa ve izmir. En garanti ve temiz yol bu.
    Ben her sene aydın ve marmaris tarafına ailemle tatile giderim ve bu güzergah hiç değişmez.
    Geçi anadolu yakasında oturuyorum ve topçular feribotunu kullanıyorum bazen.
    Bi kere osman gazi köprüsünü kullandım tüm yolu küfür ederek bitirdim. Verdiğim ücret kanıma dokunmuştu

Size pendik yalova feribotuda uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

quote:

Onceden randevu aldiniz mi yoksa direk gidip bindiniz mi?

Bir keresinde "randevusuz almiyoruz" dedikleri icin kizip eskihisara gitmistim.

internet üzerinden seyehat öncesi aldım tabii, sonra yer falan kalmaz sıkıntı cıkar

• Kavşak verirde demek istediğim illede merkeze kadar gitmesi değilki. Balıkesir istikametine giderken zaten diğer dediklerimin tabelalarını görür takip eder. Kolaylaştırmak için söyledim istikametini. Giderken kısa mesafelerde hangi yönleri takip etmesi gerektiğini bilsin diye. O yolların tamamen acemisiyse işini kolaylaştırır alternatif olur diye.

• yardss36 kullanıcısına yanıt
    Süpermiş ozaman 3.2 yakıt ortalaması tuttuysa. Yolculuk keyifli geçtimi zorlanmadınız değilmi rotayı takip ederken.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalova feribotuyla yalovaya geçin. Bursa-Manisa istikametli İzmir'e yol alın.

Senede 2 kere gidip geliyorum. Tekirdağ üzerinden de gittim, körfezi de dolaştım fakat en mantıklı yol bu dediğim yol benim için. Tavsiye ederim.

Aracın yağını, suyunu, lastik basınçlarını kontrol edin.

Bursa otoyolu gaza getirir insanı, sakin şekilde devam edin. Radarlar bu güzergahta fazla.

Yol boyunca mola verebileceğiniz sayısız yer var. Tavsiyem sabah erken saatlerde çıkın, molalarda dinlenerek gidin. Güzel manzaralar geçeceksiniz, gün ışığıyla tadını çıkararak seyahat edin.

Eger saatleri uyarsa yenikapidan direk bursaya geçmek daha mantikli olmazmi ? Biletler onceden alinca epey ucuzluyor.

Promo'da Bursa 89tl Yalova 59tl oluyor.

Tabii ki tercih meselesi fakat ben 30 tl'yi yakıt parası yapıp Yalova'dan geçmeyi daha çok seviyorum.

Biraz duygusal bakıyorum.

Yol baya kisaliyor 30 lira yakit parasi kurtarmaz. + kopru ucreti ve istanbul trafigi var.

İstanbul bursa arasi her turlu alternatif yolu denedim. Bence saati uyuyorsa yenikapi daha mantikli ama herzaman denk gelmiyor malesef. Bende genelde ya korfezi dolaniyorum yada topcular iskelesinden feribotla gebzeye geciyorum.

Haklısınız yolu bayağı kısaltıyor. Fakat dediğim gibi duygusal yaklaşıyorum ben biraz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.