Şimdi Ara

Büyüyen Jant ve Lastiklerin Etkileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
37.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakiti bilemem ama konfor cok farkeder.
  • benim aracımdaki orjinal lastik ve jantlar 185/65/15' di kapak janttı.Be ise bunu değiştirip 215/45/17 yaptım.Yakıtta sadece 0.1 lt fark etti.Performans kaybı yaşanmadı.Yol tutuş harika oldu.Bu arada lastikler Yokohama AC01 RF, jantlarım ise O.Z Racing Superturismo GT Black.Jantlar hafif olduğundan sorun yaşamamış olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

benim aracımdaki orjinal lastik ve jantlar 185/65/15' di kapak janttı.Be ise bunu değiştirip 215/45/17 yaptım.Yakıtta sadece 0.1 lt fark etti.Performans kaybı yaşanmadı.Yol tutuş harika oldu.Bu arada lastikler Yokohama AC01 RF, jantlarım ise O.Z Racing Superturismo GT Black.Jantlar hafif olduğundan sorun yaşamamış olabilirim.

Yorumun için teşekkür ederim dostum bende üstteki lacivert arabadaki gibi 10 kollu jant almak istiyorum bu modelden hangi markalarda bulacağımı bilmediğim için önüme ilk denk gelen markalardan fırsatları değerlendırmeyı dusunuyorum

insallah pişman olacağım bir iş yapmıyorumdur

Edit: jantların çok güzelmiş ayıp olmazsa nerden ve kaça aldığını yazabilirmisin acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 18 Ocak 2011; 1:13:46 >
  • PM attım
  • teşekkür ederim
  • Bende 18 jant almayı düşünüyorum ama 200 le giderken sıkıntı cukartirmi diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmadan doğru hafiflikteki janta geçebilir, doğru lastik seçimi ile belki biraz yakıt sarfiyatını arttırırız ama güvenliği arttırırız ? bence mantıklı

https://www.youtube.com/watch?v=wn_HnakdW0s

eps

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.