Şimdi Ara

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
77
Favori
192.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: afumetsu

quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Ne zaman D&R'da satışa sunulur ? Bir bilginiz varmı ?

D&R'ın internet sitesinde satışa sunulmuş.

Kralların Çarpışması - Kısım 1 (14.99 TL)
    http://www.dr.com.tr/0000000352524/Eser/Kitap/Edebiyat/Roman/Fantastik/Krallarin-Carpismasi-Kisim-1
    Kralların Çarpışması - Kısım 2 (14.99 TL)
    http://www.dr.com.tr/0000000352525,0000000376884/Eser/Kitap/Edebiyat/Roman/Fantastik/Krallarin-Carpismasi-Kisim-2

Evet kitabı sipariş ettim. Yarın ya da sonraki gün havale işlemini gerçekleştireceğim. Kitap dağıtıma başladı mı? Başlamadıysa ne zaman başlayacak bir bilginiz var mı?

Ben de bugün verdim siparişi ama ne zaman dağıtıma başlanacağını bilmiyorum.Ön sipariş yazmıyor.2-3 gün içinde kargoya verilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afumetsu -- 31 Ekim 2011; 0:40:37 >

• http://www.epsilonyayinevi.com/pgs/prd/prd_det.asp?fr_recid=5256316

ön siparişte 13 lira olan kitap şuan epsilonda 20lira Ayıp yahu
  • Arkadaşlar en iyisi önce diziyi izleyip sonra kitabı okumak.Buşekilde yaparsanız kitabın fiyatıda ön sipariş fiyatına düşer ve epsilonda bu tepkilere karşı bundan sonra daha dikkatli olur.
  • 5-6 ay almam bu kitapları. Okumak istediğim başka kitaplar var onlara dönerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

http://www.epsilonyayinevi.com/pgs/prd/prd_det.asp?fr_recid=5256316

ön siparişte 13 lira olan kitap şuan epsilonda 20lira Ayıp yahu

Ne bekliyorduuz ki? 10 lira mı olacaktı? Madem pahalı buluyordunuz ön siparişten alsaydınız. Bu kadar popüler, kaliteli bir kitap için az bile.

Kitabı beğenmeyen almayabilir. Yerine alacak çok, hevesli olanlar daha rahat alır. Ne bekliyordunuz ki beklentiniz neydi kitabın fiyatı hakkında?

• Okuma ve anlamada sıkıntı var sanırım sizde.? Benım kitabım geldi. D&R dan aldım bugun ulaştı elime.

Ön sipariş ile normal yayım fiyatlarının farklılığını dile getirdim ben.. beğenmesek okumayız zaten hakikaten talihsiz bir yorum olmuş sizin açınızdan.
  • Benim sipariş niye gelmedi ya 8 gün önce önsipariş etmiştim ne güzel bayramda okuyacaktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Okuma ve anlamada sıkıntı var sanırım sizde.? Benım kitabım geldi. D&R dan aldım bugun ulaştı elime.

Ön sipariş ile normal yayım fiyatlarının farklılığını dile getirdim ben.. beğenmesek okumayız zaten hakikaten talihsiz bir yorum olmuş sizin açınızdan.

Benim anlama yetenegim gayet iyi de sizin akliniz tek yonlu calisiyor sanirim. Kitabi begeneyen derken sadece kitabin begenisi akliniza geldigi icin boyle dusunuyorum. Normal bir insanin aklina fiyattan sonra begeniden bahsedince fiyat gelir.
  • Benim kitaplar da geldi Çarşamba günü Yenisayfa'dan sipariş vermiştim, kapıda ödeme. Resimlerini çekince mesajı editler koyarım çok hoş duruyorlar.

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi

Düzenleme: Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 6 Kasım 2011; 18:28:30 >
  • Benimkiler de 10da dagitima cikmis her an gelebilir. D&R'da gordum eskitilmis kapaka falan gercekten hos. Taht Oyunarinin da kapagi ikinciye uygun yapilacakmis dizinin ikinci sezonu baslayinca. Alsam mi diye dusunecegim
  • Ben de kız arkadaşıma almıştım okuması için ilk çıkan tercümesini. Cidden çok berbatmış o tercüme. Kitabın ingilizcesini okumuştum ben, kitapın açılış bölümünün sonunu konuşuyoruz, şöyle şöyle oldu diyorum, yoo olmadı diyor o bana. Sonra getir kitabı gösterim dedim o bölümü, getirdi, benim 2-3 kere, onun 5-6 kere okuması gerekti, ingilizce orjinalinde olan anlamı yakalamak için. Zor ikna ettim. O da haklı, cidden hiçbir şey anlaşılmıyordu o kısımda. Kitabın geri kalanı da öyleymiş. Bir de berbat bir kapak koymuşlar, gören de çocuk kitabı felan zanneder kitabı. Sonra türkiye de kitap satılmıyor diyorlar. Bu kadar berbat tercüme, özensiz kitap baskısı, berbat kapak en sağlam okuyucuyu bile caydırır.

Bir kitabın iyi bir tercümesinin çıkması için illaki filminin,dizisinin çıkması mı lazım? Bizim yayın evleri drizzt 50. kitap, ejderha mızrağı 100. kitap gibi artık ölüsü çıkmış kitaplar çıkarıp duruyor,dünyada satış rekorları kıran, kaliteli kitaplara göz yumuyorlar. Game of thrones'u 4-5 sene önce okuduğumda bu kitabın nasıl türkçede tercümesi olmaz diye şoka girmiştim. Düşünün 10 yıllık kitap, milyonlarca seven kitlesi var ve hala türkçeye çevrilmiyor. Cidden Yayıncılık bitmiş türkiyede.

Kitabı ikiye bölme konusunda Epsilon haklı. Çok az sayıda ülke ikiye bölmeden yayınlıyor bu seriyi. Yalnız, normal kitaptan daha küçük formatta yayınlanabilirlerdi pekala. ücreti de daha düşük olurdu. Işlerine gelmemiştir, alan zaten alıcak diyerek. 1300 sayfalık kitabı bile tek kitap olarak yayınlayabiliyor amerikalılar daha küçük formatta, yoksa.

• 30 TL'ye kapattım kitabı sahaflar sağolsun. Kuduruyorum mutluluktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

30 TL'ye kapattım kitabı sahaflar sağolsun. Kuduruyorum mutluluktan.

Ne çabuk sahaflara düşmüş 2. kitap dimi aldığın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

quote:

30 TL'ye kapattım kitabı sahaflar sağolsun. Kuduruyorum mutluluktan.

Ne çabuk sahaflara düşmüş 2. kitap dimi aldığın.

Evet, ikinci kitap. Bakırköy Sahaflara sadece birinci kısım gelmiş şuan. İkinci kısmı sahafların çevresindeki bir kitapçıdan aldım ilk kısmın fiyatına.
  • Of ulan ya dun zaman yetmedi kargo bekletiliyor dedi, bugun dagitima cikmaz pazar diye. Yarina ancak gelecek
  • 30 sayfa okudum şimdi. Stannis Baratheon diyorum, başka da bir şey demiyorum. Okudukça iştahı kabarıyor insanın.
  • quote:

30 sayfa okudum şimdi. Stannis Baratheon diyorum, başka da bir şey demiyorum. Okudukça iştahı kabarıyor insanın.

İşte o yüzden çoğu kişi ikinci sezonda Stannis'i canlandıran oyuncuyu beğenmedi. O ağırlığı kaldıramaz gibi geliyor bana hala bile. Stannis seride en çok sevdiğim ikinci karakterdir. İlerilerde daha da çok seveceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

30 sayfa okudum şimdi. Stannis Baratheon diyorum, başka da bir şey demiyorum. Okudukça iştahı kabarıyor insanın.

İşte o yüzden çoğu kişi ikinci sezonda Stannis'i canlandıran oyuncuyu beğenmedi. O ağırlığı kaldıramaz gibi geliyor bana hala bile. Stannis seride en çok sevdiğim ikinci karakterdir. İlerilerde daha da çok seveceksin..

Kel ve sakallı bir Gerard Butler süper olurmuş valla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Kel ve sakallı bir Gerard Butler süper olurmuş valla.

Aynen öyle.. Yeni sezonun castına baktığımda hele ki Cunningham'ın resmini gördüğümde aha Davos la bu dedim içimden kimi canlandırdığını okumadan. Bütün oyuncular kitaptaki karakterlerin aynısı neredeyse. Tabi Stannis hariç.. Umarım makyaj, zırh filan daha bir heybetli ve sert gösterir Stephen Dillane'i.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.