< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 7 Kasım 2013; 20:42:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 7 Kasım 2013; 20:42:12 > |
Son kitaptayım. Dany povları sayesinde seriden soğumak üzereyim. Yok kimi öpsem kime versem falan daha önceleri de sevmezdim ama bu kitapta nefret derecesine geldim. Öyle nefret ettim ki köleliğe sempatiyle bakacak kıvama geldim artık
|
Dua edinde Hacı Abi'nin seriyi bitirmeye ömrü yetsin yoksa işimiz yaş.
|
D&D den hiç bişi beklenmez bundan sonra. Adamlar Stannis'i ne hale getirdiler. Daha yeni yeni toplanıyor Stannis, o da az biraz. Düşünsene
Verilen sezon spoilerında Azor Ahai muhabbeti var ancak, dizi izleyenler Azor Ahai ne bilmiyor. Işık Getiren ne bilmiyor. Stannis'in o seçilmişliği hakkında birşey bilmiyor. Daha bunlar yokken ortada biz, Victarion diyoruz, Euron diyoruz, Griff diyoruz, Moqorro diyoruz. |
ne zaman girsem bu foruma birisi soruyor diziyi izledim kitabi okumaya deger mi ? alta da iki yorum geliyor . oku deger diye. kardesim sen daha forumu okumaya useniyorsun kitabi nasil okuycaksin. son 2 - 3 sayfayi okusan zaten boyle soru sormana gerek kalmiycak.
suraya giriyoruz kitapla ilgili degisik yorumlar farkli seyler ogrenelim. anca kitap okumaya deger mi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 16 Haziran 2011; 17:30:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 16 Haziran 2011; 22:04:42 > |
|
|
|
|