Şimdi Ara

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.143
Cevap
77
Favori
192.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur*

Epsilon yayınevinden ilk kitap çıktı mı?

Sibel Alas twitter'inde ikinci kitabı çevirmeye başladığını söyledi az önce.

Çevirmeye başlamıştı zaten 1-2 aya teslim ederim diyordu. Biraz önce de nefes almadan çeviriyorum demiş.

İlk kitap kısa bir süre içinde çıkar herhalde. Epsilon, Temmuz demişti.
  • Umarım güzel bir çeviri olur da soluksuz okuruz. Kitabın kendisi yeterince sürükleyici tabi bir taraftan da sinir edici Ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır inşallah. Heyecanla bekliyoruz.. Bu arada 2. kitap da bu hızla çevriliyor ise 4 kitap da 2.sezon başlayana kadar çevrilir sanırım..
  • Arkadaşlar serinin 3. kitabını okuyan bilen bir arkadaş varsa cevaplasın lütfen...

Şimdi Bu Robb Freylere ihanet etti başka bir hatun aldı. Simdi de amcasını Freylere evlencem diye söz verdiği kızla evlendirmeye çalışıyor. Buraya kadar güzel ancak annesi ile eğer ölürse kuzeyin kralı olarak yerini kime bırakacağı konusunda tartışma yaşadı. Robb bu kişinin Jon olmasını istiyor ancak Catelyn buna karşı çıkıyor. Daha sonra Robb Greyjoylara karsı saldırı planı yaptıktan sonra diyorki.. şimdilik benim bir evladım yok varisim de yok. O yüzden siz sadık lordlarıma emrediyorum ki bu belgeye mühürlerinizi basın ve kararıma şahit olsun.. Diğer bölümde ise bu varisten bahsedilmiyor. Netten baktım hiçbir yazı yok. Bilen biri yazsın acayip aklım karıştı

• Bir an önce çıksa da okusak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar serinin 3. kitabını okuyan bilen bir arkadaş varsa cevaplasın lütfen...

Şimdi Bu Robb Freylere ihanet etti başka bir hatun aldı. Simdi de amcasını Freylere evlencem diye söz verdiği kızla evlendirmeye çalışıyor. Buraya kadar güzel ancak annesi ile eğer ölürse kuzeyin kralı olarak yerini kime bırakacağı konusunda tartışma yaşadı. Robb bu kişinin Jon olmasını istiyor ancak Catelyn buna karşı çıkıyor. Daha sonra Robb Greyjoylara karsı saldırı planı yaptıktan sonra diyorki.. şimdilik benim bir evladım yok varisim de yok. O yüzden siz sadık lordlarıma emrediyorum ki bu belgeye mühürlerinizi basın ve kararıma şahit olsun.. Diğer bölümde ise bu varisten bahsedilmiyor. Netten baktım hiçbir yazı yok. Bilen biri yazsın acayip aklım karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liero -- 2 Temmuz 2011; 10:36:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: liero

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar serinin 3. kitabını okuyan bilen bir arkadaş varsa cevaplasın lütfen...

46.bölüm samwellin ama.. Orada Catelyn olarak gözüküyor benim okuduğum e-bookta da 45.bölüm Catelynin. Eğer jon varis ilan edildiyse wall dan ayrılması gerekecek ki kaçak-yeminbozan zaten şuan. İşler ilginçleşiyor.Şu Freyleri kafalasalar da işler düzelse biraz. Okumaya devam

• Yeni Çevrisi Satışa çıktı önsiparişte
    http://www.ilknokta.com/kitap/123716/Taht-Oyunlari.html

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi

• Edit: Yanlış konuya yazmışım

Kitabın kapağını ben de beğenmedim orijinal kapağı daha güzel bence. Ancak dizisi çok tutunca elbette ki böyle şeyler yapacaklar satmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 6 Temmuz 2011; 23:42:10 >
  • Yeni çeviriyi almak isteyenler inkılap kitap evinden %20 indirimle alabilirler. Normalde 29 lira ama orada 23.20 TL'ye satılıyor.
  • Yahu arkadaşım şu kitabın kapağını görüp de sinir olmayan var mı ?

Tamam çok satsın diye yapılmış ama, bence romana hakaret gibi.

Sanki dizi'nin romanı gibi lanse edilmiş. Sırf bu kapak için bugün almaktan vazgeçtim.

Satmak için bu kadar düşülmez. Yazık, zaten epsilondan doğru düzgün bir şey beklemek hata. Telefonlara cevap verseler, başka kapak tasarımı ile çıkacak mı ? onu soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 15 Temmuz 2011; 20:10:30 >
  • Epsilon'dan çıkan kitabı çevirinin kalitesine göre alacağım. Okuyan kişilerin yorumlarını bekliyorum.

@Karpuzcu.

A Game Of Thrones diye kitap kapağı ve arkaplanı da var aynı Epsilon'un çıkardığı şekilde.
  • Aldım kitabı okumaya başladım. 3.bölümdeyim. Kitabın tamamına bakmadım ama 1.2.3 .. bölüm diye değil isimlerle atlıyor kitap.. Stark,Eddark,Brann,Catalyn gibi..

Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz akşam yanıtlarım
  • @Ciudad de México

Çeviri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

@Ciudad de México

Ben çok beğendim, sırıtan, manasız gelen bir yer olmadı, zaten soluksuz okutuyor kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

@Ciudad de México

Ben çok beğendim, sırıtan, manasız gelen bir yer olmadı, zaten soluksuz okutuyor kendini :)

Arkadaşa katılıyorum sırıtan bir yer olmadı henüz. ben okurken sıkıldım ama =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

@Ciudad de México

Arkadaşa katılıyorum sırıtan bir yer olmadı henüz. ben okurken sıkıldım ama =)

Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.

• arkadaslar bu kitablarin orjinal ingilizce olarak nerden satin alabilirim hic bi yerde bulamadim.forumda satan varmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

arkadaslar bu kitablarin orjinal ingilizce olarak nerden satin alabilirim hic bi yerde bulamadim.forumda satan varmidir

D&R'da mevcut.
  • Tesekkurler
  • Kitabı aldım 100.sayfaya kadar geldim. Bence çok başarılı olmuş. Arkabahçe'nin basımından sonra ilaç gibi geldi bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.