Şimdi Ara

Buzdolabı arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ucuz yollu no-frost buzdolabı alacağız.Kullandığımız eski buzdolabımız 180-70-57 ölçülerinde.Bu ölçüler dıştan kendi ölçümüm.Normalde de dıştan ölçüldüğünü sanıyorum.Yan tarafta fırın bulunduğu için ölçülere uymam lazım ve sıcak olumsuz etkilediği için pahalı bir ürün almak istemem.

http://emagaza.vestel.com.tr/vestel_bzpl3303_wcp_nf_buzdolabi/ProductDetails.aspx?ProductID=1918

Fiyat olarak uygun eğer değerse alacam tabi firma ile konuşmam lazım.Kargo ile geliyorsa yukarı çıkarıp kurulum yapılacak mı?Bayide 1299 fiyatı var.

Düşünceleriniz nedir?Fiyatı olarak +200 koyabilirim.Derin dondurucusu önemli bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal21 -- 10 Mayıs 2012; 11:21:53 >

• Buzdolabı konusunda fazla üye yok anlaşılan.
  • Vestel buzdolaplarını beğenmedim 999 denilen ürün teşhir edilmiyor ama aynısı olduğunu iddaa ettikleri ürün bile güven vermedi.Güya sadece kampanya için üretilmiş.Teşhirdeki 1400 gibi fiyatı vardı.

Arçelik 5233 NH A+ 465 LİTRE NO FROST BUZDOLABI 1400 TL ye kadar bayiden indirdik.Yarın alabilirim.

Fakat Media-markt te Samsung RT54EMSW 1200 TL ye bulduk.Birde aynı modelin metalik olanı sadece teşhirde kalanı 1400 e var.Garanti Samsung distribütör garantisi dendi.

Samsung ve arçelik arasında kaldım.

Bu arada Bosch ürünleri de Vestel gibi güven vermedi.Tabii bu sadece kapısını açarken ki his.Dayanıklı olduklarını düşünmüyorum.Motor ve soğutma olayını bilmiyoruz tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal21 -- 8 Mayıs 2012; 19:42:42 >
  • Hiç kimse tavsiyede bulunmadığı için işler giderek karışıyor

Media markt a Liebherr cp 4613 (2300)gördü bizimkiler çok beğendiler.Samsunglar küçük bulundu.Büyükleri de enine olduğu yer sorunu var.Ama genelde ürünleri iç dizayn ve iç malzeme kalite-görünüş beğenmediler.Simens in bir modeli vardı combo 2100 TL gibi bir fiyatı olan ona da takıldılar.

Giderek kötü bi hal alıyor bu arayış
  • Burayı inceleyebilirsin altus ve lg var >> Tıkla
  • @code7

Siz sadece link mi paylaşıyorsunuz.

Eni 75 cm den büyük olmayan dolarlarda nedense sebze-meyve bölümleri çok ufak ya da kullanılışsız oluyor.Raflar da aynı şekilde.Güya iç hacmi 420 lt üstüler ama 3 raf olmasına rağmen tencere koysan neredeyse sığmayacak.Liebherr CPESF 4613 Smart şimdilik ilk sırada fakat pahalı.Beyaz olanı 2200 kadar düşürülebiliyor Saturn de.Teşhiri olanı 2100 olabiliyor.Ama aile inox isteriz diyor.2500 den başlıyor fiyat

LG gn-m602ysx --1750 TL ben beğendim.Fakat aile iç dizaynını beğenmesine rağmen kullanılabilir bölümlerini beğenmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

@code7

Eni 75 cm den büyük olmayan dolarlarda nedense sebze-meyve bölümleri çok ufak ya da kullanılışsız oluyor.Raflar da aynı şekilde.Güya iç hacmi 420 lt üstüler ama 3 raf olmasına rağmen tencere koysan neredeyse sığmayacak.Liebherr CPESF 4613 Smart şimdilik ilk sırada fakat pahalı.Beyaz olanı 2200 kadar düşürülebiliyor Saturn de.Teşhiri olanı 2100 olabiliyor.Ama aile inox isteriz diyor.2500 den başlıyor fiyat

LG gn-m602ysx --1750 TL ben beğendim.Fakat aile iç dizaynını beğenmesine rağmen kullanılabilir bölümlerini beğenmediler.

ne yapmamı istiyorsunuz?
    size yardımcı olabilmek için girin inceleyin dedim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    11 ay önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

@code7

ne yapmamı istiyorsunuz?
    size yardımcı olabilmek için girin inceleyin dedim..

Yanlış anlamayın başka konuda da sadece link verdiğinizi gördüm.Aynı siteden.Profiliniz kapalı olduğu için bakamadım cevaplarınıza
    Link verince iş samanlıkta iğne aramaya dönüyor.Zaten görmeden hiç birşeye karar veremiyorsunuz..

Link için teşekkürler

• amacım herkese yardımcı olmak..teknik destek bölümüne bakarsanız yardımlarımı ve cevaplarımı ordada görebilirsiniz..siz inceleyin kararınızı verin verdiğim linkteki sitedeki ürünü yazıp pm atın yardımcı olim
  • Buzdolabı seçimi Bosch KDN49V05NE ile sona erdi.Yetkili bayiden 1550 TL 3 ay erteleme 12 ay taksit olarak alındı.Sadece kullanılabilir iç hacmi yüzünden seçildi.Ben şahsen Liebherr ve Lg markalarını beğendim.Ama arada 700 Tl ya kadar fark var.

99 Tl ye 4 yıl ekstra garanti uzatma yapmayı düşünüyoruz.

Ses,soğutma ile ilgili bilgiler yazmaya çalışırım.
  • Hayırlı olsun dostum..

Yorumlarını bekliyorum....
  • Teşekkür ederim.

Öncelikle iç hacmi geniş alt sebzelik son derece büyük.Raf aralıkları ve uzunluğu gayet iyi.Genelde büyük dolaplarda nedense iç hacim pek kullanılışlı değildi.Çift katlı sebzelikler çok şık görünse de hacmi kısıtlı oluyordu.2 kişilik aile için ya da pazar alışverişi yapmayan aileler için ideal olabilir.

Cam raflar ve kızakları oldukça sağlam görünüyor.Aynı şekilde kapıdaki raflarda sağlam gibi ve çevresi yüksek.Dondurucu bölümünde kapıda raf yok.Dolabın arkası tamamen kapalı ön yüzeymiş gibi kapalı.

Motor oldukça sessiz çalışıyor.Sadece hafif uğultu duyuluyor.Alt kat soğutma 2,5 ta idi fazla soğutmuş.Üst kat -18 derecede.Dondurucunun şoklama düğmesi var ama 24 saat önce çalıştırılması gerekiyormuş.Dolabı ilk çalıştırırken 5-6 saat sonra normal soğutmaya geçiyor.Dondurucunun kapağını kapatınca alt katın kapağı zor açılıyor.Sanırım vakum etkisi oluyor.

Alt katta lamba sağ üst rafta aydınlatma yetersiz gibi.Tabii dolaptaki saklama kaplarının da etkisi var.Dondurucu bölümünde lamba yok zaten.

Dolapta diğer dolaplardaki gibi taze tutma vs. gibi birçok özellik yok.Tabi onların ne derece doğru olduğunu bilmiyorum.En üstte çözdürme rafı var.Orda donmuş yiyecekler çözdürülüyormuş.

Buzdolabından anlamadığım için gözlemlerim bundan ibaret ilerde olumsuz bir durumunu görürsem yazarım.

• Paylaşımın için teşekkür ederim... Bende areaştırmalarıma devam ediyorum.. Tekrardan Hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.