Şimdi Ara

buzdolabı tavsiyesi (Profilo BD2064L2VN buzdolabı hakkında düşünceleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son dönemde bir yakınım için (hayır işi) beyaz eşya araştırıyorum. çamasır ve bulaşık makinasına karar vermiş durumdayım. ancak buzdolabı konusunda karar verebilmiş değilim.

Profilo BD2064L2VN modeli üzerinde duruyorum. Daewoo üretiyormus motorlarını. bu cihaz hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Birde Profilo 2056L2NN modeli için ne düşünürsünüz?

diğer markalardan da önerecileceğiniz 2000TL'ye kadar önerilerinizi değerlendirebilirm...

teşekürler şimdiden

• kimsenin bir cevabı yok mu?
  • bence asla no-frost alma. no frost besinleri kurutma problemine çözüm bulamadı. halen daha 2015 senesinde beyaz eşya firmaları no-frost buzdolaplarının nem kontrolünü çözmeye çalışıyor. profilo low-frost buzdolabını tavsiye ederim. kombi tipi BD3058W3VV aldım şu anda kargoda, gelince yorum yazarım ancak bu model hakkında kötü bir yorum henüz okumadım, profilo servisi de bizzat tavsiye etti ve deneyin farkı anlarsınız dedi. Çamaşır makinesi ise yine Profilo CM1002LTR tavsiyem 6 kg kapasiteli ama bir okadar da tasarruflu ve akıllı bir makine. özellikleri çok çok iyi. 800 tl fiyatı hepsiburada.comdan aldım tepe tepe kullanıyorum... istersen 7 kg lık modelini al onun da fiyatı 900 tl idi. linkleri aşağıda yazdım bi bak istersen. bu arada buzdolabını kombi tipi almak zorunda değilsin. normal 2 kapılı low-frost buzdolabı da var

http://www.gold.com.tr/profilo-buzdolabi_l?siralama=fiyatartan

http://www.n11.com/profilo-cm1002ltr-6kg-camasir-makinesi-P19017725

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felekman -- 2 Mart 2015; 16:30:03 >

• felekman kullanıcısına yanıt
    hocam alışkınız biz no-frost kullanmaya. çamasır makinası çok küçük. o yüzden 9 kg lık olan tercihim ama sıkıntı olan buzdolabı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraelhusam

hocam alışkınız biz no-frost kullanmaya. çamasır makinası çok küçük. o yüzden 9 kg lık olan tercihim ama sıkıntı olan buzdolabı zaten.

bence bosh - siemens ve profilo da no-frost tercihi yapma. gidip arçelik yada vestel al no-frost modellerinde daha mantıklı tercih yaparsın. 9 kiloluk makine tercihine bişiy diyemem ama bence gereksiz. yorgan yıkayıp duran bir aile iseniz tamam ama hayır işi 9 kiloluk makineyle ne kadar olur bilmiyorum. ben bütçe olarak 2000 - 2250 tl lik bi baraj önerdim size. eğer no-frost bosch alacam ille de derseniz fazladan 1000 tl ödersiniz. bosh isim satar. beyaz eşya konusunda tecrübeli biri olarak diyebilirim ki bosch siemens pişmanlıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.