anneme no frost buzdolabı alacağım A yada A+, maximum 70 cm genişliğinde net 400 lt hacimli en fazla 1800 tl tutarında olacak baktığım modeller arasından yada diğer markalardan tavsiyelerinizi beklerim
bosch ve samsunga bakamadım fiyat ve özellikleri benzer varsa yazarmısnız
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmustafa06
Arkadaşlar;
anneme no frost buzdolabı alacağım A yada A+, maximum 70 cm genişliğinde net 400 lt hacimli en fazla 1800 tl tutarında olacak baktığım modeller arasından yada diğer markalardan tavsiyelerinizi beklerim
ilk 4 sıradaki markadan uzak durda ne alırsan al ... Şahsi fikrimi sorarsanda samsung tavsiye ederim alalı bikaç ay oldu gayet memnunum.
aldığınız samsung modelini yazmanız mümkün mü?
Samsung RT59EBPN
quote:
Orijinalden alıntı: erhan_kilic
quote:
Arkadaşlar;
ilk 4 sıradaki markadan uzak durda ne alırsan al ... Şahsi fikrimi sorarsanda samsung tavsiye ederim alalı bikaç ay oldu gayet memnunum.
Gerçekten o markalardan koşarak uzaklaş arkadaşım. Ben de forumun (özellikle candoğan62 arkadaşımızın) tavsiyesiyle Samsung alıp gayet memnun olanlardanım.
Sharp 59 serisi tam aradığınız özelliklerde, fiyatı da uygun.
ben de candoğan ne zaman yazacak diye bekliyordum :) teşekkürler tavsiyen için. sharp bulamazsam samsungdan yada boschdan model önerin var mı ? not : Ankaradayım ve Electroworldde çalışıyorum samsung ve boschu sattığımız için uygun alabilirim birde , samsungun Genişlik: 77.2 cm kapıdan sığmaz
Sharp'ı ilk olarak öneririm, almaya çalışın derim.
İndirimli alabiliyorsanız Electrolux'ün kombi tipi inox buzdolabını da alabilirsiniz.
Samsung'ta minimum 72,5cm genişlikli RT54 serisi var.
Bunların hiç biri olmazsa Arçelik'in ürettiği kombi tipi Grundig düşünülebilir; Teknosa'nın mağazalarında var. Sitesinde bulamadım.
quote:
ben de candoğan ne zaman yazacak diye bekliyordum :) teşekkürler tavsiyen için. sharp bulamazsam samsungdan yada boschdan model önerin var mı ? not : Ankaradayım ve Electroworldde çalışıyorum samsung ve boschu sattığımız için uygun alabilirim birde , samsungun Genişlik: 77.2 cm kapıdan sığmaz
İstanbul Bilişim hayatta gördüğüm en çakal firmalardan birisi.Uygun fiyatlı görünen her malda "stok sorunuz" yazar,arayınca elimizde yok deyip başka ürün tavsiye (!) ederler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme