Şimdi Ara

BUZDOLABI SEÇİMİ EN ZORU OLANMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında Profilo BD3058L3VV alacaktım ancak hepimizin tanıdğı birkaç arkadaşımızın yorumlarıyla bu makinadan soğudum biraz. aslında fiyat performans ürünü olduğunu bende biliyorum. amma ve lakin birçok olumsun yorumda forumda mevcut bu makina ile ilgili.

arkadaşların ısrarla üzerinde durdukları marka LG. aslında hitachi sharp ve liebherr bu işin piridir diyorlaar ama onlar bizi aşar.

LG'nin satış sonrası servisi ile ilgili olarakta çok ciddi olumsuz yorumlar mevcut.

bosch için kesin likle lowfrost al no-frostlarına bakma diyorlar.

siemens in inoxları pahalı zaten boschla aynı o kadar para verme diyorlar. e bu grubun en uygun olanı profilo. onda da seçenek az. zaten tüm buzdolapları neredeyse 70 cm derinlikte. bu ararada neredeyse tüm arakdaşlar 70 cm e pek bulaşma dediler.

yani anlayacağınız buzdolabı seçimi en zor işmiş.

diğer beyaz eşyaların seçimi bence daha kolay.

bende bütçemi 1800 e kadar çıkardım. yani 2000 liralık bir makinayı bu fiyatlara almaya düşünüyorum. inox veya inox görünümlü tercihim. 70cm derinlikten fazla olması yine tercihim. LG çok güzel alet özellikle GN-M702GLHW tam bütçemize göre ama dediğim gibi SSH konusunda LG nin çok sıkıntı yarattığı dillerde.

sadece buzdolabında kararsız kaldım. yardımlarınızı rica ederim.

• lg nin beyazını düşünürsen uygun fiyata geliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_92742908/f_//tm.htm#92742908
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

lg nin beyazını düşünürsen uygun fiyata geliyor

lg 1699 tl.. 110 chip para + avantajix + çek satıştan kliksa çeki bulabilirseniz..tahminen 200 tl altına yani 1500 tl ye alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

lg nin beyazını düşünürsen uygun fiyata geliyor

lg 1699 tl.. 110 chip para + avantajix + çek satıştan kliksa çeki bulabilirseniz..tahminen 200 tl altına yani 1500 tl ye alınabilir.

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar. bu deri beyaz nasıl birşey oluyor. sanırım beyaz diyor ama nox renge daha yaın gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahturan

aslında Profilo BD3058L3VV alacaktım ancak hepimizin tanıdğı birkaç arkadaşımızın yorumlarıyla bu makinadan soğudum biraz. aslında fiyat performans ürünü olduğunu bende biliyorum. amma ve lakin birçok olumsun yorumda forumda mevcut bu makina ile ilgili.

arkadaşların ısrarla üzerinde durdukları marka LG. aslında hitachi sharp ve liebherr bu işin piridir diyorlaar ama onlar bizi aşar.

LG'nin satış sonrası servisi ile ilgili olarakta çok ciddi olumsuz yorumlar mevcut.

bosch için kesin likle lowfrost al no-frostlarına bakma diyorlar.

siemens in inoxları pahalı zaten boschla aynı o kadar para verme diyorlar. e bu grubun en uygun olanı profilo. onda da seçenek az. zaten tüm buzdolapları neredeyse 70 cm derinlikte. bu ararada neredeyse tüm arakdaşlar 70 cm e pek bulaşma dediler.

yani anlayacağınız buzdolabı seçimi en zor işmiş.

diğer beyaz eşyaların seçimi bence daha kolay.

bende bütçemi 1800 e kadar çıkardım. yani 2000 liralık bir makinayı bu fiyatlara almaya düşünüyorum. inox veya inox görünümlü tercihim. 70cm derinlikten fazla olması yine tercihim. LG çok güzel alet özellikle GN-M702GLHW tam bütçemize göre ama dediğim gibi SSH konusunda LG nin çok sıkıntı yarattığı dillerde.

sadece buzdolabında kararsız kaldım. yardımlarınızı rica ederim.

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-siemens-kg58eal30n-fiyati,547737.html

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-samsung-rt5962dtbsl-fiyati,861226.html (Alırsanız garantiyi ekstra uzatın)

• quote:

sağolun arkadaşlar. bu deri beyaz nasıl birşey oluyor. sanırım beyaz diyor ama nox renge daha yaın gibi duruyor.

Bendeki samsung buzdolabı deri beyaz. Bildiğiniz beyaz sadece bene benek gibi. Bence düz beyaza göre gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Bendeki samsung buzdolabı deri beyaz. Bildiğiniz beyaz sadece bene benek gibi. Bence düz beyaza göre gayet güzel.

Alıntıları Göster
    30n zaten forumunda en meşhur dolaplarından biri.

peki 30n mi alınır yoksa şimdi LG sitesinden incelediğim LG GN-M702GLHW mi?

biri low diğer no.

ciddi özellik farkı var. bu özellikleri karşılaştıramıyor çünkü deneyimleyemedim mahiyetlerini bilmiyorum.

soru üzerine soru geliyor, kusura bakmayın.

• quote:

biri low diğer no.

ciddi özellik farkı var. bu özellikleri karşılaştıramıyor çünkü deneyimleyemedim mahiyetlerini bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    parantez açıp şunu söyleyeyim, umarım LG sorum güme gitmez...

Profilo BD3058L3VV alacağıma kesnlikle 200 lira daha verip 30N alaırım. bu kesinleşti.şu devirde yılllarca yiyeceğin yemeği saklayacak olan alet için 200 lira para değil.

güzelevim büyük ve ciddi bir bayi. bu sitede aralarında 200 lira fark var.

• quote:

biri low diğer no.

İkisi farklı teknolojiler sonuçta. Bulunduğunuz yerde LG servis sorunu yoksa LG'yi alırım.
  • quote:

quote:

biri low diğer no.

İkisi farklı teknolojiler sonuçta. Bulunduğunuz yerde LG servis sorunu yoksa LG'yi alırım.

LDG de 3d soğutma diye bir teknoloji var. efektif midir bu özellik acaba? okudum özelliğini ama tabii kullananın yorumlaması daha doğru olur diye düşünüyorum.

• bahturan B kullanıcısına yanıt
    al Vestel nf 620
    rahat et
    1900 tl 620 litre
    baba gibi içine gir ayakta dur o derece
    Vestel ssh çok kuvvetli ve ilgili
    malının arkasında mağdur olmazssın
    ok
    5442375778
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

al Vestel nf 620
    rahat et
    1900 tl 620 litre
    baba gibi içine gir ayakta dur o derece
    Vestel ssh çok kuvvetli ve ilgili
    malının arkasında mağdur olmazssın
    ok
    5442375778
    http://www.hizlial.com/lg-gn-m702glhw-hygiene-fresh-buzdolabi/10170895

en uygun olarak bu sitede satılıyor. ancak garanti ile ilgili bir abre mevcut değil. acaba garantisi istanbul bilişim gibi mi? kendilerimi yapıyor garantiyi? bilen var mı? fiyat en uygun burada olunca kıllandım açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahturan -- 10 Haziran 2014; 18:06:51 >

• quote:

en uygun olarak bu sitede satılıyor. ancak garanti ile ilgili bir abre mevcut değil. acaba garantisi istanbul bilişim gibi mi? kendilerimi yapıyor garantiyi? bilen var mı? fiyat en uygun burada olunca kıllandım açıkcası

Bence. Fiyatı iyi LG Türkiye garantiliyse alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

quote:

Bence. Fiyatı iyi LG Türkiye garantiliyse alınabilir

Alıntıları Göster
    aynen fiyat çok iyi. işte sorumun nedenine garanti durumunu öğrenmek. alan var mı acaba önceden?

• quote:

aynen fiyat çok iyi. işte sorumun nedenine garanti durumunu öğrenmek. alan var mı acaba önceden?

Alıntıları Göster
    herkese kolay gelsin. bahturan arkadaş; konuya vakıf olamadığım için ilgiyle takip edip bir sonuca ulaşmanızı bekliyorum. bu arada ustadlar da başlığa dair bi yorum yapsa iyi olacak. gerçekten buzdolabı seçimi özellikle zor gibi geldi bana da! inşaallah hayırlısıyla bir sonuca ulaşabiliriz! tekrar kolay gelsin... @candogan62 @candogan62

• bahturan B kullanıcısına yanıt
    Hızlıal.com,
    gold mağazalarının internet sitesidir, guvenilir,
    hepsiburada.com ile rekabet halinde.
    bende htc 8x telefon sipariş ettim,
    yetkili garantili diye biliyorum.
    sitesinden hızlı mesaj ile sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 10 Haziran 2014; 19:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Hızlıal.com,
    gold mağazalarının internet sitesidir, guvenilir,
    hepsiburada.com ile rekabet halinde.
    bende htc 8x telefon sipariş ettim,
    yetkili garantili diye biliyorum.
    sitesinden hızlı mesaj ile sorabilirsiniz.
    hızlıal da bitmilş LG. Ancak diğer irmaların hepsi indirme gitmiş. kazıkçı sabancılar bile 1.779 yazmış. e demekki 2.000 e satanlar gayet güzel para kazanmışlar.
  • quote:

hızlıal da bitmilş LG. Ancak diğer irmaların hepsi indirme gitmiş. kazıkçı sabancılar bile 1.779 yazmış. e demekki 2.000 e satanlar gayet güzel para kazanmışlar.

http://www.kliksa.com/urun/lg-gn-m702glhw-490lt-gumus-buzdolabi/901758009?utm_source=akakce&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&ref=akakce&v=1.56
    1749 tl.

Axess varsa 110 tl puan veriyor.

• quote:

quote:

http://www.kliksa.com/urun/lg-gn-m702glhw-490lt-gumus-buzdolabi/901758009?utm_source=akakce&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&ref=akakce&v=1.56
    1749 tl.

Axess varsa 110 tl puan veriyor.

Alıntıları Göster
    1800 e alacaktık neredeyse. iyiki beklemişiz. 170 lira cepte kalıyor

• eteksen kullanıcısına yanıt
    http://www.cazipp.com/arcelik-6220-ht-bulasik-makinasi.html

Akakceden karşılaştırdım üstteki kampanya müthiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.